Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Winter gathering @Vlierhof

Thursday 29 December 2022 om 10:00 tot Monday 02 January 2023 om 16:00

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

Thema: dank je 2022, welkom 2023

Tijdens deze winter gathering duiken we naar binnen wat bij de winter hoort en gaan samen het oude jaar bedanken en het nieuwe jaar verwelkomen. Activiteiten en ceremonies zullen onderdeel zijn van deze gathering. Ook verbinden we ons met de elementen: aarde, water, vuur en lucht. De vorm zal ontstaan in afstemming op de groep.

Je kan tot rust komen, eigen tijd nemen, meedoen met de activiteiten en genieten van drie plantaardige maaltijden per dag. Vijf dagen met jezelf en met elkaar, in verbinding. Niets is verplicht. Vanuit een liefdevolle bedding nodigen wij je uit om te zakken in jezelf.

Deze gathering is voor volwassenen. Man en vrouw je bent welkom.

Activiteiten (globaal overzicht van de activiteiten, wat nog kan wijzigen):
• Nieuwjaarsparty
• Zweethut
• Dans, muziek - Estatic Dance
• Adem
• Massage
• Sauna
• (nieuwjaars)duik
• Meditatie
• Opstellingen
• Spel
• Kampvuur

DATUM:
Aankomst 29 december 2022 vanaf 10:00 uur. Om 13:00 uur gaan we samen lunchen en daarna volgt de opening. Einde is op 02 januari 2023 rond 16:00 uur.

ENERGIE UITWISSELING:
• Een ticket is € 360,- pp.
Als je een eigen kamer wilt, wees er dan snel bij. We hebben vier eenpersoonskamers beschikbaar.

Kosten zijn incl. programma, overnachtingen en alle maaltijden. Exclusief bedlinnen.
Mocht geld een issue zijn neem dan contact met ons op.

Er zijn 24 plekken beschikbaar. Als je samen wilt komen kan je ook samen op een kamer slapen zolang die mogelijkheid er is. Heb je vragen stuur een mail naar info@vlierhof.org.

Tijdens deze winter gathering is er ook de mogelijkheid om als vrijwilliger te komen ondersteunen. We hebben ruimte voor zes vrijwilligers deze dagen. 4 plekken voor verblijf in onze gedeelde kamer en 2 mogelijkheden voor een eigen kamer. Naast vrijwilligerswerk, kan je in je vrije tijd deelnemen aan de activiteiten. Boek je ticket via hipsy. Heb je vragen stuur een mail naar maryam@vlierhof.org. Vrijwilligers tickets zijn inmiddels uitverkocht.

We hopen je te mogen ontvangen op Vlierhof om samen met een mooie groep mensen de overgang naar het nieuwe jaar te vieren.

Warme groet,
Team Vlierhof

Thursday 29 December 2022 om 10:00 tot Monday 02 January 2023 om 16:00

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Jonge energie op een oude en prachtige locatie”

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

Reviews

Samantha Konraads Krichelberg

De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha

Lees meer

Katrijn

De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend. Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen. Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieën. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten. Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreëerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, ... Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengen 😊. Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.

Lees meer

Henriette Rhee

De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Wát een verbondenheid wát een mooie plek is de Vlierhof🙏🏽. Onder begeleiding van Maryam🫶🏽 en Karen🫶🏽heb ik een hele mooie reis 💖in een veilige🙌🏽omgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niét geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel 🙏🏽.

Lees meer

1. Choose your tickets
Winter gathering

€ 360,55
Including € 0,55 service fee
Sold out
Linnenpakket

€ 8,05
Including € 0,55 service fee
Winter gathering - vrijwilligersticket gedeelde kamer

€ 100,55
Including € 0,55 service fee
Sold out
Winter gathering - vrijwilligersticket eigen kamer

€ 140,55
Including € 0,55 service fee
Sold out
Winter gathering - slaapvertrek lotushuis Almost sold out

Lijkt het je leuk om in een uniek, back to basic slaapvertrek op ons campeerterrein te slapen? Koop dan een ticket voor 2 voor ons lotushuis. Op onze website zijn foto's terug te zien.

€ 720,55
Including € 0,55 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Winter gathering @Vlierhof

Meer evenementen van Vlierhof Community

Saturday, 10 Dec. om 09:30
2-daagse zweethut Ceremonie
Vlierhof Community
Zweethut Sjamanisme

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 06 Jan. om 13:00
Ecstatic Dance Festival Holland NY with Ayla Schafer
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Soundhealing
Saturday, 31 Dec. om 19:00
Ecstatic New Years Special Dance Den Bosch in Pand 18
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Oud & Nieuw Soundhealing
Thursday, 29 Dec. om 14:00
Rite of Passage - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 30 Dec. om 14:00
New Year's Gathering: Universal Awakening
Lotus Tribe
Gatherings Oud & Nieuw Verbinding
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl