Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

🌬️ Workshop Ademhaling 🌬️

Saturday 03 August 2024 van 10:00 tot 13:00

Keizersgracht 403, 1016 EK Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Deze workshop richt zich volledig op de ademhaling, maar dan net wat anders dan andere workshops. We richten ons op welke patronen je hebt gevormd rondom je ademhaling en welke andere manieren van ademhaling er zijn. Ademhaling is vaak een groot onderdeel van patronen die ons belemmeren. Denk aan: oppervlakkig ademen, kortademig en buiten adem zijn, adem vasthouden, snel ademen, hyperventileren etc.

Door je aandacht te richten op je ademhaling en deze als het ware 'te bevrijden' kan je een stap zetten richten meer energie, meer vitaliteit en het doorbreken van belemmerende en terugkerende patronen in doen en laten.

IN DEZE WORKSHOP:
- praktische tools om je ademhaling te verbeteren
- inzicht in jouw patronen rondom ademhaling
- leren loslaten van de controle
- ontspannings- en grondingsoefeningen
- oefeningen voor lichaamsbewustzijn

OVER LEANDER

Ik ben een lichaamsgericht therapeut, martial artist, adem coach en movement leraar, met meer dan 5 jaar ervaring in het begeleiden van diepgaande ontwikkelingsprocessen, zowel individueel als in groepsverband.

Na jaren van intensieve opleidingen en workshops in therapie, coaching, meditatie, beweging en gedrag combineer ik nu mijn kennis en ervaring in uniek ontworpen workshops, trainingen en individuele sessies, met persoonlijke vrijheid als doel, in elk domein van het leven.

In mijn sessies staat individuele exploratie en jouw - nieuwe - lichamelijke ervaring centraal. Ik kies voor een praktische en ervaringsgerichte aanpak in plaats van een theoretische benadering. Zo leer ik mijn cliënten en deelnemers om de wereld via het lichaam te ervaren en zo hun persoonlijke potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

Saturday 03 August 2024 van 10:00 tot 13:00

Keizersgracht 403, 1016 EK Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Duurzame, persoonlijke ontwikkeling door lichaam en geest in verbinding te brengen

Reviews

Ilona

🗣️ Workshop Expressie 🗣️

De workshop is in een veilige setting, waar Leander zorg voor draagt. Inhoudelijk kom je helemaal tot jezelf en krijg je praktische tools mee voor in je rugzak om in te zetten, wat je tijdens de workshop hebt geoefend.

Lees meer

Anoniem

🗣️ Workshop Expressie 🗣️

Always love working with Leander. This workshop was yet another transformative experience. He has a natural talent to hold the space and to lead participants to land in their bodies, allowing energy to flow freely and fostering a deep sense of connection. The workshop provided practical tools to overcome expression blockages, enabling us to reconnect with our authentic selves.

Lees meer

Merel Overgaag

Non-Linear Movement Method - Lente Editie

De workshop Non-Linear Movement was een toegankelijke en laagdrempelige manier om kennis te maken met de methode. Door de heldere opbouw verliep de sessie heel organisch. Het voelde krachtig om samen te komen met anderen om mijn eigen belevingswereld te ervaren. De bedding van de groep en de fijne professionele begeleiding hielpen mij om toegewijd te blijven aan het proces. Door continu in beweging te blijven kwam ik makkelijker in een flow dan bij andere bewegingsvormen. Het is een humbling methode waar je niet kan valsspelen, concurreren of doen alsof. Ik heb wat meer mogen proeven van het laten spreken van mijn lichaam, dat voelt heel waardevol.

Lees meer

1. Choose your tickets
🌬️ Workshop Ademhaling 🌬️

€ 45,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
🌬️ Workshop Ademhaling 🌬️

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 20 Sep. om 10:30
Transformatieweekend Hechting&Verbinding
Sterk in je Basis
Meerdaagse retraites Familieopstellingen Lichaamswerk
Friday, 26 Jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Saturday, 27 Jul. om 10:30
A Touch of Ecstasy
Embodied Eros
Lichaamswerk Conscious Sexuality Tantra
Friday, 13 Sep. om 09:30
TRAINING - LIFE IS NOW (Elke vrijdagochtend - 11 weken)
Ademwerk
Lichaamswerk Adem Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl