Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zomerkrachtige Yin, Verbonden adem en Reiki

Sunday 14 July 2024 van 10:30 tot 13:00

Purazen gym, Werkerlaan 5b, 8043 LT Zwolle, Nederland

Over dit evenement

Lieve jij,

Op zondagochtend 14 juli organiseren wij dit prachtige evenement, waar verschillende activiteiten samenkomen, elkaar versterken en verbinden.

❤︎ We starten met een Yin sessie, gericht op de energie van de zomer, het vuur element. Door Yin kom je al meer in verbinding met je lichaam, wat een prachtige voorbereiding is op de verbonden adem! Tijdens de Yin sessie passen wij ook adjustments toe, om nog meer in je lijf te zakken.

❤︎ Na een korte pauze gaan we verder met de verbonden adem. Verbonden ademen is een diepgaand proces. Het stelt ons in staat om alles wat we toelaten te openen, tot op het diepste niveau. Hoe dieper het onderliggende thema of patroon, hoe meer aandacht en adem nodig is om te openen en te ontspannen.

De manier waarop we ademen weerspiegelt onze kwaliteit van leven; onze ademhaling en onze levenskwaliteit zijn fundamenteel met elkaar verbonden. Dit vormt de sleutel tot transformatie op alle niveaus. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

❤︎ Tijdens de verbonden adem ondersteunen Tamara en Marijn het proces door reiki toe te passen. Hierdoor is het mogelijk om nog meer te verdiepen. Reiki zorgt voor doorstroming van energie, op een liefdevolle manier waardoor je je gedragen en gebalanceerd mag voelen. Het opent de deur naar innerlijke rust, heling en een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen.𝗩𝗼𝗼𝗿 𝘄𝗶𝗲
Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom, precies zoals ze zijn.

𝗩𝗼𝗼𝗿 𝘄𝗶𝗲 niet?
Helaas zijn er wel een aantal contra-indicaties voor een ademsessie: hart en vaatziekten, hoge bloeddruk, aneurysma, epilepsie, glaucoom, netvliesloslating, nieraandoeningen, diabetes, ernstige astma, ernstige psychiatrische of psychosomatische aandoeningen, recent een operatie gehad of andere verwondingen en zwangerschap. Is dit op jou van toepassing dan kan het zijn dat de sessie wat aangepast moet worden of is extra alertheid geboden. Ook kan het zijn dat in jouw specifieke situatie de verbonden adem (op dit moment) niet mogelijk is. Veiligheid staat boven alles, dus bij twijfel overleg met een arts.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿s

✭ Tamara Noorlander
Mijn passie ligt in het creëren van veilige ruimtes waar we elkaar kunnen zien in onze essentie. Ik begeleid voornamelijk vrouwen op hun reis naar een dieper contact met zichzelf via meditatie, adem en lichaamswerk. Geregeld geef ik verdiepende workshops, ceremonies en heb ik mijn praktijk waarin ik mensen 1 op 1 begeleid naar meer contact met zichzelf., en ben ik gespecialiseerd in trauma yoga/ichaamswerk.

✭ Marijn Hageman
Ik ben is een gepassioneerd yogadocente, zowel Yin als Yang vormen van yoga. Daarnaast loopt persoonlijk leiderschap en ontwikkeling als een rode draad door mijn leven. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel. Meditatie is een onderdeel van mijn leven geworden. Mijn passie ligt ook bij het aanwakkeren van vrouwelijk kracht, onmetelijk en ontembaar. Er gaat een wijsheid, creativiteit en creatiekracht in schuil.
Ik creëer graag een veilige bedding om jouw pad te verdiepen en nader kennis te maken met jouw eigen kracht en wijsheid!

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲
• Zondag 14 juli, van 10.30 uur tot 13.00 uur
• Trek kleding aan waarin jij je fijn kan bewegen.. Trek laagjes aan!
• Materiaal is aanwezig, wil je toch liever je eigen kussen of mat meenemen, doe dit vooral!
• Thee en wat lekkers is aanwezig.
• Neem pen en papier mee voor als je iets voor jezelf wil noteren of journalen.
• Maximaal aantal deelnemers is 15.
• Het adres is Werkerlaan 5-b, Zwolle, Ingang: aan de rechterkant van het Cultuurhuis, tweede verdieping.
• Mocht je nog vragen hebben kan je mailen naar tamara@yogapraktijkzwolle.nl

✭ Reviews

"Wat een prachtige, open, verbindende avond was dit. Ik voel me vervuld en dankbaar. Dank je voor de liefdevolle begeleiding van de vrouwencirkel. Het voedt, verrijkt, inspireert en versterkt. Ik ben blij dat ik hier deel van uitmaak." - Marja

"Tamara en Marijn leiden de avond op een fijne manier, het zijn warme en verbindende avonden, waar ik volledig mezelf mag zijn. Het zijn liefdevolle bijeenkomsten en ik ga altijd met een omarmd gevoel naar huis." - Inge

✷ Mocht de prijs voor jou (op dit moment) niet haalbaar zijn, stuur mij dan even een berichtje! Dan kijken we samen even naar de mogelijkheden!

✷ Bij onvoldoende deelnemers hebben wij de mogelijkheid om de activiteit te annuleren en vindt er restitutie plaats van de vooruitbetaalde kosten.

Sunday 14 July 2024 van 10:30 tot 13:00

Purazen gym, Werkerlaan 5b, 8043 LT Zwolle, Nederland

Over de organisatie

Yoga, adem en meditatie!

Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎

Reviews

Caroliene

Zomerkrachtige Yin, Verbonden adem en Reiki

Een hele fijne ochtend. De ruimte was aangenaam, en de begeleiding heel fijn. Met veel aandacht werd de groep de ochtend begeleid en kon iedereen ook volop openen in de adem en de Yin!

Lees meer

Tessa

Zonnewende Vrouwencirkel

Een hele veilige avond, met een fijne groep onder de begeleiding van Tamara. Ik kom zeker nog een keer!

Lees meer

Janny Bruggen

1 op 1 Ademreis met verbonden adem

Wauw, wat het was echt een "reis" die ik heb mogen maken onder de fijne, liefdevolle begeleiding van Tamara. In het begin vond ik het spannend, maar dat wist Tamara zo weg te nemen. Een aanrader voor iedereen!

Lees meer

Zomerkrachtige Yin, Verbonden adem en Reiki

Meer evenementen van Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎

Sunday, 21 Jul. om 10:00
Verbondenadem & cacao ceremonie
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Adem Cacao ceremonie Ademcirkel
Thursday, 25 Jul. om 18:30
Mindful Yoga vanaf 18 juli
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Yoga Adem Meditatie
Friday, 02 Aug. om 19:00
Verbindingscirkel voor mannen en vrouwen!
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Sharing Circle Meditatie Cacao ceremonie
Sunday, 15 Sep. om 10:00
Verbindingscirkel
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Meditatie Innerlijke Reis Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 02 Aug. om 09:00
Summer Morning Retreat • Millinger Theetuin
Sol & Salie
1-Dags retraite Yoga Reiki
Tuesday, 23 Jul. om 19:00
Ademwerk 23 juli 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Sunday, 08 Sep. om 14:00
Cacao Ceremonie & Crystal Sound Bath
Ukiyo In Flow
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Reiki
Thursday, 25 Jul. om 11:00
BREATHWORK & KUNDALINI AT THE BEACH IJMUIDERSLAG
HumanSpirit
Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl