Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Liefdevolle sessie - Massage, coaching, knuffelen

Friday 21 June 2024 van 13:00 tot 18:30

Studio 19, Studio 19, PlanB, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Netherlands

Over dit evenement

Kom hier even op adem, voel je geliefd en gegrond.

Soms hebben we wat te verwerken, hebben we een gemis, een verlangen, vragen, verwarring en emoties of hebben we gewoon even een pauze nodig. Tijdens deze liefdevolle sessie met Helmi Elmena ben je welkom om alles te zijn, alles te voelen en alles te wensen. Jouw hele jij is welkom. Jouw lijf, jouw gevoelens, jouw gedachten en verhalen, jouw wensen en grenzen.

Helmi is er graag voor jou als sister en coach, met open armen en een warm hart. Je kunt hier je verhaal vertellen zonder oordeel, je kunt je gevoelens of verlangens delen en ook kun je ontspannen in een vorm van liefdevolle aanraking die op dat moment bij jou past.

Als het aangaan van verbinding of lichamelijk contact moeilijk voor je is, is hier een veilige plek om dat te leren. We hebben allemaal onze eigen angsten en mechanismen. Dit is een plek waar dat er gewoon mag zijn en waar je in verbinding meer kunt leren over jezelf.

Je kunt hier terecht voor een luisterend oor, persoonlijke coaching, een eindeloze knuffel, een liefdevolle massage, een persoonlijk afgestemde meditatie en lichaamsoefeningen waarbij je weer gegrond in contact komt met jezelf.

The journey starts within you..
Welcome home

🤍
De facilitator is Helmi Elmena. Zij voelt zich warm verbonden met haar intuïtie en de menselijke natuur en richt zich voornamelijk op zelfliefde, authenticiteit en verbinding. Haar visie is dat je pas echt fijne verbinding met de ander kunt ervaren als je tegelijkertijd ook goed in verbinding bent met jezelf. Haar energie zal je het gevoel geven er te mogen zijn precies zoals je er bent en met haar woorden zal ze dat ook zeker aanmoedigen. Helmi geeft knuffelworkshops, massage workshops, tantra-gerelateerde workshops en spirituele ceremonies. Helmi is opgeleid tot Sociaal Pedagogisch hulpverlener, intuïtief masseur en motiverende gesprekscoach. Helmi volgde een Jaarcursus meditatie en spiritualiteit bij Jan Geurtz en is ervaren deelnemer van hapthotherapie, EMDR, tantra cursussen, persoonlijke en relationele coaching.

🤍
Deze sessie is geen erkende therapie en vervangt geen professionele hulpverlening, indien passend kan Helmi je een erkende vorm van therapie adviseren. Je kunt helaas geen vergoeding ontvangen van je zorgverzekering voor deze sessie. Is de prijs te hoog voor je, maar voel je wel dat je dit zou willen doen? Neem dan contact met ons op, dan denken we graag met je mee. Helmi bepaald tijdens de sessie haar eigen grens in wat ze je wel kan en wil geven en wat niet, elke vorm van seksualiteit is bij voorbaat uitgesloten. Je gaat hiermee akkoord bij het boeken van een sessie.

🤍
Taal: Nederlands & English
Kleding: comfortabel, meerdere laagjes, evt. warme sokken
Meenemen: 4 grote handdoeken, schriftje en pen.
Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19 Eindhoven
Doelgroep: man, vrouw, alle leeftijden (20+)

🤍
Als je aankomt bij Plan-B dan kun je even beneden in de hal plaatsnemen. Helmi komt je halen als je sessie kan starten en je de weg wijzen naar de ruimte van Studio 19 op de tweede verdieping. Krijg hier alvast een impressie van de ruimte: https://www.jannekebexkens.com/studio19

🤍
We hopen dat je je welkom en geliefd voelt en staan graag voor je klaar bij vragen of andere dingen die je graag zou willen delen.

Veel liefs, Team Human Nature.

Friday 21 June 2024 van 13:00 tot 18:30

Studio 19, Studio 19, PlanB, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Netherlands

Over de organisatie

“The journey starts within you. Welcome home”

Laten we verbinden met alles wat voor ons als mens natuurlijk is.

Reviews

Patrick

The Human Nature Company - Blue Lotus Ceremony

Een bijzondere avond, waarin alle deelnemers iets hebben ontdekt en/of verwerkt en/of geleerd. Het was fijn om samen te zijn en de energie te voelen en toch bij jezelf te kunnen blijven. Het was ook een bijzonder goed georganiseerde avond, waarin heel duidelijk wordt uitgelegd wat je wel en wat je niet kunt door het drinken van Blauwe Lotus. De begeleiding was aandachtsvol en warm en de muziek paste er perfect bij. Ik kan het iedereen aanraden, het is echt een laagdrempelige manier om kennis te maken met een natuurproduct om je dichter bij jezelf te brengen.

Lees meer

Tim De Visser

Liefdevolle sessie - Massage, coaching, knuffelen

Ik zei het al tegen Helmi; wat ze doet is magisch. Ik was ontzettend gestresst door de reis, maar Helmi wist ondanks dat een veilige sfeer te creeëren, waardoor ik me compleet kon ontspannen.

Lees meer

Yvonne Peerdeman

The Human Nature Company - Blue Lotus Ceremony

Helmi heeft weer een mooie setting verzorgd. Na een heldere uitleg over wat blauwe lotus gebruik inhoudt, hebben we samen de thee aan elkaar aangeboden en gedronken. Daarna deden we een meditatieoefening en een korte, maar intense ademhalingsoefening. Dit bracht van alles teweeg, wat ieder voor zich in alle rust er liet zijn. Helmi bood hierbij intuïtief aanrakking of aandacht aan meerderen, wat heel natuurlijk, zacht en toch sterk ondersteunend voelde. De inheemse muziek van Raph begeleidde de avond. Geleidelijk aan gingen steeds meer mensen in op de uitnodiging mee te zingen of mee muziek te maken. Er ontstond echt samenspel. Tegelijkertijd voelde het niet alsof iedereen daaraan deel zou moeten nemen. Een avond met diepgang en oprecht plezier: heerlijk.

Lees meer

Liefdevolle sessie - Massage, coaching, knuffelen

Meer evenementen van Human Nature Community

Thursday, 22 Aug. om 13:30
Human Nature - Liefdevolle sessie - Coaching, knuffelen, massage
Human Nature Community
Knuffelworkshops Massage Intuïtie
Thursday, 22 Aug. om 19:00
Human Nature - Liefdevol knuffelen
Human Nature Community
Verbinding Tantra Knuffelworkshops
Sunday, 25 Aug. om 10:00
Human Nature - Helen in verbinding
Human Nature Community
Verbinding Zelfliefde Grenzen
Saturday, 31 Aug. om 10:00
Human Nature - Deep dive journey
Human Nature Community
Verbinding Tantra 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 15 Sep. om 10:00
Vervolg Massagecursus met Rebalancingtechnieken
Steef Tomas - Praktijk voor Rebalancing
Massage Lichaamswerk Aanraking
Thursday, 05 Sep. om 09:30
Personal sessions with Intimacy Alchemy sept-dec 2024
Intimacy Alchemy
Tantra Kundalini activatie Massage
Sunday, 01 Sep. om 10:00
Cuddles & Sensuality: a gentle Pink Play Party
Exploring Deeper
Tempel Sensualiteit Knuffelworkshops
Tuesday, 03 Sep. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl