Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

MAYA KAKAW Ceremonie

Friday 12 July 2024 van 19:30 tot 22:30

Van Lierestraat 2, 2221 SC Katwijk aan Zee, Nederland

Over dit evenement

Vier het leven en kom mee genieten op deze ceremonie, samen met het hart-opende en magische medicijn van de Maya’s ‘kakaw’, cacao.

We zullen doormiddel van deze Kakaw Ceremonie inzicht krijgen in enkele oeroude Maya Teachings die je meenemen in de tijd, door de tijd en van een tijd. ‘Kakaw’ komt uit de taal van de Maya’s en ze gebruikte dit hart opende medicijn al duizenden jaren als medicijn en als sacrament in hun ceremonies.

We werken met de ‘beste’, haast rauwe ceremoniële cacao uit de hooglanden van de Maya’s. Door Maya’s verbouwd en geoogst, en door de vrouwen op ‘sacred ways’ gemaakt tot het heilige goedje die ze “RUK’U’X ULEW” benoemen, dat wat het Hart van de Aarde betekent;)

Kom en wees welkom en zet samen met de spirit van Kakaw je intenties kracht bij op deze magische ceremonie. Een droomreis, waarin je wordt ondergedompeld in een bad van klanken, trillingen en vibraties uit ons Universum. Deze oeroude klanken worden live geproduceerd door tal van oude instrumenten zoals klankschalen, sjamenendrums, gongs, ratels, rainmakers en nog veel meer...

Absoluut een aanrader en verdieping in jezelf en het geheel.

Bij deze nodig ik je van harte uit op Maya Kakaw Ceremonie. Een magische avond met eeuwenoude Maya wijsheid gecombineerd met ceremoniële cacao, de ultieme hartopener. Deze ceremonie wordt verzorgd door Remco en het Dreamteam.

Aanvang 19:15, start ceremonie om 19:30 tot 22:30.

Kakaw, the Food for the Shift...

Cacao is in de westerse wereld vooral bekend als chocolade maar nu pas beginnen we de geheimen te ontdekken, herontdekken, wat cacao werkelijk is. Het behoort vandaag de dag tot de ‘super Foods’. Het bevat o.a. de meeste antioxidanten dan wat dan ook op deze planeet in het planten en bomenrijk. Het is een natuurlijk antidepressiva, het verjongt de cellen en naast de eindeloze lichamelijke gezondheidsvoordelen bevat deze natuurlijk ook het voedsel voor de Geest.

Laat de ‘Kakaw Teacher’ en de klanken uit ons universum je meenemen op een droomreis naar je eigen hart❤️

Bij deze nodig ik je van harte uit op Maya Kakaw Ceremonie. Een magische avond met eeuwenoude Maya wijsheid gecombineerd met ceremoniële cacao, de ultieme hartopener, en live klanken.

Friday 12 July 2024 van 19:30 tot 22:30

Van Lierestraat 2, 2221 SC Katwijk aan Zee, Nederland

Over de organisatie

“The TIME is NOW. We ARE the ONEs we’ve been waiting 4 💛”

Groei(G)Roep Jaarprogramma, Maya Teachings en Kakaw, Blauwe Lotus Ceremonies, Online Activaties, Retraites, Lichaams- Energiewerk + Opleidingen

SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA

Reviews

Danny Luijendijk

MAYA KAKAW Ceremonie

Het was wederom een heerlijke ervaring. De mooie klanken en de reis naar binnen in verbinding met jezelf, het universum en elkaar is een fijne beleving. Laat je mee op reis nemen door deze kanjers en geniet van het leven dat door je heen stroomt. DOEN!

Lees meer

Wanda Beunen

Egyptian Integration Day

Op deze dag was ik in constante verbazing en toch was het me allemaal niet vreemd. Ik ben nog aan het intergreren. Echt wauw! De sunrise tempel onwijs fijne plek en ben Remco en Sabrina dankbaar voor wat ze neerzetten in deze tijd ♡

Lees meer

Sabine

Egyptian Integration Day

De SunRise Temple is "the place to be" als je in een veilige en liefdevolle setting echt de diepte in wil. De Egyptian Integration day was een prachtige dag bordevol informatie over oude beschavingen, sharing, samen "zijn", klank, cacao, ademwerk...te veel om op te noemen. Ik had het niet willen missen!

Lees meer

MAYA KAKAW Ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 01 Sep. om 11:00
Cacaobliss Ceremonie, Cacao Bliss een reis naar binnen
Praktijk Vita Nova
Truffel Ceremonie Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Saturday, 27 Jul. om 19:00
Conscious clubbing - ecstatic rave + cacao ceremony🔥
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Sunday, 21 Jul. om 14:30
Mexicaanse Cacao Ceremonie & Vrouwencirkel in Amsterdam
Elke & Layla
Cacao ceremonie Full Moon Vrouwencirkels
Thursday, 25 Jul. om 19:30
KIVA, THE CALL OF THE WISDOM KEEPERS, SPECIAL
Sacred SoulTribe Events
Film Cacao ceremonie Klankbad
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl