Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Egyptian Integration Day

Saturday 20 July 2024 van 10:00 tot 20:00

Van Lierestraat 2, 2221 SC Katwijk aan Zee, Nederland

Over dit evenement

We zijn terug uit het Land van de Rijzende Zon, EGYPTE. Inmiddels dalen er X-Flares aan CodeVelden in en hebben we op 1-6-2024 de eerste Egyptian Integratiedag gefaciliteerd. Een fenomenale her-een-iging met prachtige Mensen die allen zo toegewijd zijn aan hun levenswerk op Aarde. Dit resulteert in nog een mogelijkheid om op deze manier te Verbinden en uit te wisselen, waarbij we Aardse programmering ontstijgen en met elkaar moeiteloos "aan het werk" kunnen in prachtig beschikbare velden.

Voor een ieder die zich op enig manier Verbonden voelt met de Oud Egyptische en Mayaanse Wijsheden en onze recentelijke Reis. Atlantische en Lemurische frequentievelden zijn bewaard gebleven en worden via o.a. informatie van de Zon, Zandkristallen, Levend Gesteente en het Water opnieuw geactiveerd, zodat deze Velden kunnen herrijzen uit de Dood. Het is de brugfunctie van ANUBIS waar we het steeds over hebben.

Er is ruimte voor 12 Mensen om deel te nemen. DJEDI-RE en Ma’KashA, beiden Toon 12 nemen je mee in afstemming op deze Velden, welke reeds in ons allen aanwezig zijn. Frequentie TranceMissie via StoryTelling in begrijpelijke MensenTaal. We activeren elkaar via de ANKH-sleutel van het Leven en geven ruimte aan Crystal Healing, waarbij we een Reis maken door de 9 Zonnewielen voor WederGEBoorte.

Wij zorgen voor 2 vegetarische maaltijden + gefilterd water/thee en je ontvangt een aandenken om mee te nemen. Geheel geprogrammeerd in de frequentie van deze dag om zo het Zaad (de Codes) te verspreiden op jouw unieke Wijze. Alles in Divine Timing:

Het is die dag 20-7-2024 Rode Hemelwandelaar, toon 13 in het Zielenpad van IMIX de OER moeder en daar gaat ook de bijbehorende lezing over. Het is de eerste imprint van het Licht, the Rise of the New Earth die wordt GEBoren uit de Eerste Moeder. De indaling van een nieuwe GENeratie Starseeds, de Nieuw Geborenen.

De dag bevat ook 3 Rituelen, die het integratieproces van Belichaming / verANKHering stimuleren; een Egyptisch Thee Ritueel, Kakaw Ritueel en Blauwe Lotus Ritueel. Wij ontvangen je graag om 10:00 uur in The SunRise Temple en blijven samen tot 20:00 uur, zodat we ECHT de Tijd kunnen nemen om Diep te Voelen en te Verbinden.

We look forward 2 SEE - ISIS - SEA you then.
In liefde, Remco en Sabrina

Saturday 20 July 2024 van 10:00 tot 20:00

Van Lierestraat 2, 2221 SC Katwijk aan Zee, Nederland

Over de organisatie

“The TIME is NOW. We ARE the ONEs we’ve been waiting 4 💛”

Groei(G)Roep Jaarprogramma, Maya Teachings en Kakaw, Blauwe Lotus Ceremonies, Online Activaties, Retraites, Lichaams- Energiewerk + Opleidingen

SunRise Temple DJEDI-RE & Ma’KashA

Reviews

Danny Luijendijk

MAYA KAKAW Ceremonie

Het was wederom een heerlijke ervaring. De mooie klanken en de reis naar binnen in verbinding met jezelf, het universum en elkaar is een fijne beleving. Laat je mee op reis nemen door deze kanjers en geniet van het leven dat door je heen stroomt. DOEN!

Lees meer

Wanda Beunen

Egyptian Integration Day

Op deze dag was ik in constante verbazing en toch was het me allemaal niet vreemd. Ik ben nog aan het intergreren. Echt wauw! De sunrise tempel onwijs fijne plek en ben Remco en Sabrina dankbaar voor wat ze neerzetten in deze tijd ♡

Lees meer

Sabine

Egyptian Integration Day

De SunRise Temple is "the place to be" als je in een veilige en liefdevolle setting echt de diepte in wil. De Egyptian Integration day was een prachtige dag bordevol informatie over oude beschavingen, sharing, samen "zijn", klank, cacao, ademwerk...te veel om op te noemen. Ik had het niet willen missen!

Lees meer

Egyptian Integration Day

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 11 Aug. om 19:00
Tantric Dance in Gent
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Thursday, 05 Sep. om 19:00
YOUR MONTHLY NRGY UPGRADE🔥
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Tuesday, 24 Sep. om 18:30
(Sold out) Tantra series ~ POLARITY ~ Groningen
Intimacy Alchemy
Tantra Persoonlijk Leiderschap Energiewerk
Sunday, 04 Aug. om 19:00
Tantric Dance in Hasselt
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl