Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantric Moments - Overgave in Veiligheid - Wanda

Friday 21 June 2024 van 19:30 tot 22:30

Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Netherlands

Over dit evenement

Tijdens deze Tantric Moments zal Veiligheid en afstemming de basis vormen, om ons over te kunnen geven. Eerst zullen we contact maken met ons lichaam en daar ons veilige anker vinden, zowel voor onszelf, als om er later op de avond echt voor de ander te kunnen zijn, zonder naar de ander over te hellen.

π™’π™šπ™‘π™ π™š π™«π™šπ™žπ™‘π™žπ™œπ™π™šπ™žπ™™ π™π™šπ™— π™Ÿπ™žπ™Ÿ π™£π™€π™™π™žπ™œ 𝙀𝙒 π™Ÿπ™š π™€π™«π™šπ™§ π™©π™š 𝙠π™ͺπ™£π™£π™šπ™£ π™œπ™šπ™«π™šπ™£?

Dit zal een prachtige veilige kennismaking kunnen zijn voor wie nieuwsgierig is naar de ervaring van Tantric Moments. Vind je het spannend om voor het eerst te komen, neem dan een goede en liefdevolle vriend(in), of partner mee. :-)

We blijven deze avond volledig uit de seksualiteit, maar gaan diep in de intimiteit van kwetsbaarheid en openheid, die we zowel zullen ontvangen als geven.

π‘°π’Œ π’›π’Šπ’† π’–π’Šπ’• 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒆𝒆𝒏 π’‘π’“π’‚π’„π’‰π’•π’Šπ’ˆπ’† π’π’Šπ’†π’‡π’…π’†π’—π’π’π’π’† 𝒆𝒏 𝒕𝒆𝒅𝒆𝒓𝒆 π‘»π’‚π’π’•π’“π’Šπ’„ π‘΄π’π’Žπ’†π’π’•π’” 𝒂𝒗𝒐𝒏𝒅 π’Žπ’†π’• π’‹π’–π’π’π’Šπ’†!
- 𝑾𝒂𝒏𝒅𝒂 -

β€” 𝗧𝗔𝗑𝗧π—₯π—œπ—– π— π—’π— π—˜π—‘π—§π—¦ π—”π—Ÿπ—šπ—˜π— π—˜π—‘π—˜ π—§π—˜π—žπ—¦π—§ β€”

Een avond om te verbinden met het leven, in eerste instantie met jezelf, daarna met jouw omgeving en de mensen om je heen.

We onderzoeken samen hoe we relateren tot het leven. We gebruiken daarvoor ervaringsgerichte oefeningen, waarbij de oriΓ«ntatie ligt op het fysieke lichaam, de emoties, de geest en de spirituele ervaring. De oefeningen helpen, d.m.v. reflectie, om inzicht en bewustzijn te brengen op gebieden waar jij jezelf misschien minder goed kent. Dit bewustzijn en de liefdevolle aanwezigheid naar jouw eigen Γ©n elkaars ervaring, maakt vaak heling mogelijk.

Deze Westerse vorm van tantra wordt ook wel 'zijnsgeoriΓ«nteerde tantra' genoemd. Deze stijl is veilig en toegankelijk. We blijven gekleed en de focus is niet op seksuele uitwisseling of energie. We brengen ons bewustzijn naar onze eigen ervaring en oefenen in authentieke gevoelens van vitaliteit, verbinding, intimiteit en zelfontdekking.

Daar waar Westerse Tantra vaak lijkt te gaan over de (seksuele) dynamiek en interactie tussen verschillende sekse, gaat tantra voor ons veel meer over het verenigen van tegenovergestelde (polaire) aspecten in jezelf. De interactie met de ander zetten we in als spiegel om daarin inzicht te geven. Onderzoekend ontdek je dat er een unieke diepgang te vinden is in de interactie met mensen van iedere identiteit, seksuele oriΓ«ntatie of leeftijd.

Ongeveer 80% van de deelnemers komt zelfstandig. Vind je het spannend om met verschillende mensen te werken, dan kun je iemand meebrengen waarmee jij je veilig en prettig voelt. Deze partner hoeft niet jouw liefdespartner te zijn. Belangrijk is dat jullie de intentie hebben om elkaar, liefdevol te ondersteunen en beter te leren kennen.

π‘Ύπ’Šπ’‹ π’›π’Šπ’†π’ π’–π’Šπ’• 𝒏𝒂𝒂𝒓 π’ƒπ’Šπ’‹π’›π’π’π’…π’†π’“π’† 𝒂𝒗𝒐𝒏𝒅𝒆𝒏 π’Žπ’†π’• π’‹π’–π’π’π’Šπ’†,
𝑯𝒆𝒕 π‘»π’‚π’π’•π’“π’Šπ’„ π‘΄π’π’Žπ’†π’π’•π’” π‘»π’†π’‚π’Ž

𝗣π—₯π—”π—žπ—§π—œπ—¦π—–π—›
Vrijdags 19:30-22:30 - Inloop v.a. 19:00
Draag comfortabele kleding. Gedurende de avond blijven we gekleed.

π—§π—œπ—–π—žπ—˜π—§π—¦
We hanteren een maximum van 19 deelnemers.
Boek daarom van te voren je ticket op Hipsy.
Om deze reden is het gewenst dat je van tevoren een ticket koopt.
Als het evenement niet uitverkocht is, dan kun je tickets aan de deur kopen.
Je hoeft jouw ticket niet uit te printen, we controleren aan de deur of jouw naam op de lijst staat
Kom je vaker, dan kun je een strippenkaart kopen. Je koopt dan 5 of 10 strippen van te voren voor respectievelijk €70,- of €140,-, dit kan op www.tantricmoments.nl/winkel. Op Hipsy koop je dan de gratis strippenkaartticket, en jouw strippenkaart wordt handmatig bijgewerkt. Je krijgt dan een mailtje als je strippenkaart op is.
Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt volgt een bevestigingsmail, het is belangrijk dat je die volledig leest.
Dit zijn de annuleringsvoorwaarden.

𝗩π—₯π—”π—šπ—˜π—‘ 𝗼𝗳 𝗺𝗲𝗲𝗿 π—œπ—‘π—™π—’π—₯π— π—”π—§π—œπ—˜
info@tantricmoments.nl of 050.2340030 (ook Whatsapp)

𝗩𝗒𝗒π—₯ π—”π—Ÿπ—¦ π—π—˜ 𝗩𝗒𝗒π—₯ π——π—˜ π—˜π—˜π—₯π—¦π—§π—˜ π—žπ—˜π—˜π—₯ π—žπ—’π— π—§
Lees voordat je een ticket koopt de 'spelregels': www.tantricmoments.nl/spelregels. Mocht je je hier niet in kunnen vinden, dan is dit evenement niet voor jou. ;-)

Friday 21 June 2024 van 19:30 tot 22:30

Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Netherlands

Over de organisatie

“Liefde kent de mysterieuze weg naar het hier en nu.”

Tantra als pad van persoonlijke bewustwording en groei, door balans in lichaam emotie en geest vanuit een open en toegankelijke setting.

Reviews

Anoniem

Tantric Moments - Awareness Through the Body - Sensory Awareness

Wat heerlijk, geleid worden door iemand met expertise op dit gebied. Ik mocht leunen en vertrouwen. Ervaren wat het is om Aware te voelen, in ease and softness.

Lees meer

Ingrid

Tantric Moments - Voeding uit Contact

Het was de eerste keer dat ik aan een avond van Tantric moments meedeed. Het wass een fijne verbindende avond. De β€œregels” waren van te voren duidelijk gecommuniceerd, zodat de veiligheid goed was gewaarborgd. Inspirerende ervaringsgerichte oefeningen die goed werden begeleid, maakten het mogelijk tot het dieper voelen in mijn lijf en in contact met de ander. Dank!

Lees meer

Marjon Slomp

Tantric Moments - Groepsgevoel

Heerlijk landen na de zomerstop, in een groep die inderdaad heel snel een veilige prettige groep was. verbinding, rust , warmte, plezier, liefde..

Lees meer

Tantric Moments - Overgave in Veiligheid - Wanda

Meer evenementen van Tantric Moments

Friday, 19 Jul. om 19:30
Tantric Moments - Kiezen met Drie
Tantric Moments
Tantra Persoonlijke Ontwikkeling Relaties

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 24 Oct. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Friday, 18 Oct. om 10:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Monday, 22 Jul. om 13:30
ZOMERWEEK Stembevrijdende middagen in het Alkmaarse Badhuis
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding De stem van binnenuit Persoonlijke Ontwikkeling
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
πŸ›• Our Temple πŸ›• 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl