Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Rust in Hoofd & Lijf

Saturday 08 October 2022 van 9:20 tot 10:45

Online

Over dit evenement

In deze tijd van drukte staan de meeste mensen eigenlijk constant op 'aan'. Dat vertaalt zich in veel drukte en onrust in je hoofd. Moeite om stil te staan bij wat er in je lichaam allemaal gebeurt. Vaak stapelt ongemak zich op en je weet niet zo goed hiermee om te gaan. Deze workshop met de verbonden ademhaling gaat je daarbij helpen.

Verbonden ademen is een krachtige tool om meer in contact te komen met je lichaam. Je leert om je eigen 'holding space' te geven, wat inhoud dat je met je aandacht bewust aanwezig bent bij je fysieke sensaties, emoties en gedachten.

Door de verbonden ademhaling kunnen emoties naar de oppervlakte komen. Door er krachtig en diep mee te ademen leer je het ruimte te geven. Dat geeft je meer rust, vrijheid en aan het einde van de sessie een diepe ontspanning.

Je bent welkom om mee te doen., ook als je nog geen ervaring hebt op dit gebied.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op.

Meer over mij:
Mijn naam is Rene Horsthuis. Ik heb ruim ervaring opgedaan met Vipassana, lichaamswerk en verschillende vormen van ademhaling. Mijn eigen zoektocht om met emoties om te leren gaan, de zoektocht naar zingeving en rust heeft me langs al deze ervaringen geleid. Ik wil graag mijn kennis en ervaring doorgeven aan anderen om te helpen.

Warme groet,
Rene

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“"The only way out is to go in"”

Ik help je bij een diepgaand transformatieproces, zodat je weer met vertrouwen en vreugde kan gaan leven

Reviews

Paula Nijhof

Breathwork: "Een krachtig nieuw begin"

Inline heb ik mee gedaan aan de ademsessie van René over een krachtig nieuw begin. Tijdens de sessie kon ik helder voelen en kreeg ik mooie inzichten, die als het ware aan mij gegeven werden. Bij mij ging het vooral over eigen kracht en hoe ik mij ook 'weg kan geven'. Naast inzichten over mijn houding, voelde ik ook een soort energy-shift, waardoorik weer meer verbonden ben met mezelf. De ademsessies zijn voir mij een prachtige methodiek om telkens de connectie met mijzelf te versterken.

Lees meer

Annemieke V

Breathwork: "Creëer een liefdevolle band met je moeder"

Waardevolle en een erg prettig begeleide ademsessie. Een mooie combinatie van muziek en de juiste woorden. Open sfeer om te delen wat je wil met veel persoonlijke aandacht

Lees meer

Hazel R

Breathwork: "Een krachtig nieuw begin"

Ik heb meerdere online verbonden adem sessies met René gedaan en elke keer heb ik een andere ervaring. Het is een intens manier om emoties echt goed toe te laten en door te voelen. Er komt van alles in je naar boven tijdens een sessie; verdriet, vreugde, boosheid, frustratie, intens geluk, extase, spanning om maar een paar voorbeelden te noemen! Maar vooral de diepe intense ontspanning die je bereikt aan het einde voelt zo enorm helend. Ik ben een paar keer naar mijn idee in een andere spirituele dimensie beland, wat zo ontroerend en mooi is geweest. Je moet er wel wat moeite voor doen tijdens zo'n sessie...blijven ademhalen in een continue cyclus en toelaten wat er allemaal in je lijf gebeurt. Dat is soms een beetje eng, maar de geruststellende stem van René zorgt ervoor dat het wel lukt. Je voelt je veilig en gedragen. Dank René ❤

Lees meer

1. Choose your tickets
Rust in je hoofd & lijf

Door je ticket hier te bestellen krijg je je Zoom code en andere praktische informatie per mail toegestuurd.

€ 20,00
Including € 0,55 service fee
Not available
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Rust in Hoofd & Lijf

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 27 Dec. om 08:00
Samen Zitten Zijn
Even naar Eva
Meditatie De stem van binnenuit Gatherings
Saturday, 07 Jan. om 13:30
New Year Tantra Cacaoritueel - met jacuzzi & sauna
Bliss Your Body
Tantra Meditatie Cacao ceremonie
Sunday, 15 Jan. om 18:30
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen (VOL)
Bliss Your Body
Tantra Meditatie Aanraking
Wednesday, 21 Dec. om 19:00
Vrouwencirkel
Kelly Leah
Ademcirkel Vrouwen Cirkels Familieopstellingen
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl