Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Awakening Masterclass

Thursday 27 June 2024 van 19:30 tot 22:00

Geldrop, Nederland

Over dit evenement

Je ontwaakt in de Maya. Hoe verder?
Awakening Masterclass voor de 9-centrum mens

Opmerken dat er iets niet meer klopt aan deze wereld. Je richting kwijt zijn. In verwarring geraken. Voelen dat het oude niet meer bij je past. ‘Niet weten’, wat onrust en spanning geeft. Dit zijn allemaal verschijnselen van de huidige transitie. Maar ook psychische klachten zoals burn-out en bore-out, depressie en vage fysieke klachten.
De steeds verdere individualisering van onze samenleving zorgt ervoor dat je op jezelf wordt teruggeworpen met introspectie en ontwaking als gevolg, of eenzaamheid en lijden.

Weten dat er wereldwijd in ieder mens een transformatie gaande is, geeft begrip en brengt rust. Daarnaast weten dat iedereen een kompas heeft - zijn/haar unieke genetische blauwdruk - om door deze veranderende tijd te navigeren, geeft richting en helderheid. Leren hiermee te werken geeft je in tijden als deze de potentie om de manier waarop je jezelf liefhebt en zorgdraagt voor jezelf, te transformeren.

Dit is waarom ik deze masterclass geef. Ik vertel je wat er gaande is in de wereld en hoe je daar als individu veerkrachtig mee om kunt gaan. Deze Masterclass is een verdere verdieping van eerdere lezingen over de grote transitie die gaande is.

De boodschap die ik breng, kan middels Human Design uitstekend in eenvoudige woorden worden weergegeven. Het is een weten wat in onze cellen altijd al aanwezig is geweest en nu bij velen ontwaakt.

Human Design is de wetenschap van de differentiatie. Ze draagt de kennis van de evolutie van de mens in zich. Human Design laat zien dat iedereen een unieke genetische blauwdruk heeft. Deze blauwdrukken sluiten naadloos op elkaar aan en beschrijven het complete menselijke proces. Het is een studie van het sociale menselijke systeem.
Daarnaast beschrijft het ook het grotere programma waarin het menselijke systeem draait. Dit programma draait op de achtergrond en het beïnvloedt de mens onbewust. Deze invloeden zijn de drijfveren die ten grondslag liggen aan ons gedrag en de creatie-vormen van deze wereld.
Aan de hand van jouw unieke blauwdruk kun je ontdekken waar jij in dit systeem waarde toevoegt. Dit is het leerplan van de ziel en representeert het mechanisme van hoe jij aansluit met deze wereld.

Neem daarom jouw Human Design chart mee. Je kan deze laten maken bij https://www.geneticmatrix.com en uitprinten. Zodat je maximale waarde haalt uit deze masterclass.

Let op! Deze Masterclass kan je wereldbeeld veranderen. Je gaat mogelijk ontdekken dat er veel meer niet klopt en dat het collectief zich hiervan veelal niet bewust is. Dit is de tijd van de onthullingen. Deze Masterclass zal het tipje van de sluier weer verder oplichten.

Maria Delilah Verhoeven
Een 6/2 Emotionele Manifesterende Generator/ Timebender. Heeft sinds 11 jaar een eigen praktijk - Quantum Human - waar ze mensen in afstemming brengt met hun blauwdruk. Ze is astroloog, Human Design analist en Quantum Human Design specialist. Ze is geïnteresseerd in de ontwikkeling en evolutie van de mens.


Awakening Masterclass
Wereldwijd wordt de mens zich bewust van wie die werkelijk is. Human Design noemt dat het wakker worden in ons 9-centrum mens-zijn. Deze mens verwezenlijkt zichzelf middels lichaamsbewustzijn, waarbij het verstand een bijrol krijgt.

Wanneer & waar
Het gaat door bij voldoende aanmeldingen.
Donderdag 27 juni om 19:30u tot 22:00u.
Opgave bij Hipsy
Bijdrage €22,-
Geldrop. Bij aanmelding wordt het adres verstuurd.

Thursday 27 June 2024 van 19:30 tot 22:00

Geldrop, Nederland

Over de organisatie

“The purpose of live is Joy”

Quantum Human begeleid de processen van deconditioneren, ontmoeten van schaduwkanten en je ware zelf leven.

Reviews

Wilma Van der Velden

Creator in eigen leven

Een prachtige dag heb ik weer beleefd. Veel inzichten over mezelf en anderen ontvangen. Heerlijk ook om de geluidsopnames af te luisteren en er telkens opnieuw weer iets anders uit te halen, wat zorgt voor elke keer een nieuw stukje verdieping wat verdere duiding geeft en waar ik weer iets mee kan. Zo ontvouwt zich mijn creatorschap van mijn eigen leven, met Maria Delilah als bevlogen mens, vanuit haar hart in dienst van mijn levensgeluk. Ze is een pareltje aan mijn ketting van mooie mensen.

Lees meer

Marieke Steenbakkers

Creator van eigen leven

De workshop ‘Creator van je eigen leven’ is zoveel meer dan een workshop. Op deze dag krijg je mooie informatie en waardevolle inzichten over jezelf. Uit de manier waarop Maria vertelt en invoelt, spat de ervaring en kennis. Ze is eerlijk en duidelijk terwijl ze aanwezig is met haar oprechte, zachte aandacht. Zonder oordeel leest ze je profiel. De combinatie met het systemisch opstellen in je eigen Human Design Chart, helpt om te doorvoelen wat de invloed is van je open en gesloten centra. De dag was echt magisch en goed verzorgd. Echt een aanrader!

Lees meer

Liane Pagie

Creator van eigen leven

Deze workshop is een bijzondere ervaring en zou ik aan iedereen aanraden! Het is niet alleen een verdieping in Quantum Human Design, maar ook een feest der herkenning en resonantie door de unieke en persoonlijke benadering van Maria. Zij is een wijze, warme en inspirende vrouw en krachtige spaceholdster. Door haar inzicht, helderheid en overzicht ontstaat een veilige setting, waarin iedereen z'n persoonlijke proces kan ervaren en delen. Het resultaat is pure magie 💫 Haar duiding van de persoonlijke Human Design Chart lijkt op een channeling en reading tegelijk. Je ontvangt echt een soort blauwdruk van je levenspad en wie je in wezen bent. Heel krachtig en inspirerend. De energetische opstelling aan het einde van de dag was een mooie, indrukwekkende en verdiepende afwisseling. De dag erna voelde ik me fysiek helemaal geland en aan staan in mijn Sacrale Centrum, wauw 🔥 Dank je wel Maria 🙏

Lees meer

Awakening Masterclass

Meer evenementen van Quantum Human

Friday, 26 Jul. om 13:00
Systemische Opstelling van de Kosmische Weg
Quantum Human
Systemisch werk Schaduwwerk
Thursday, 08 Aug. om 13:00
Systemische Opstelling van de Kosmische Weg
Quantum Human
Systemisch werk Schaduwwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 12 Sep. om 19:00
Lezing Biografische tijdlijn® Geldrop
Innerpreneurschap
Lezing Trauma Release Familiesysteem
Thursday, 17 Oct. om 16:00
Reset Yourself Retraite
Vera Develing - Intuïtief Holistisch Coach
Meerdaagse retraites Kundalini activatie Human design
Friday, 27 Sep. om 10:00
Voluit leven
Miranda van der Ende
Familieopstellingen Systemisch werk Human design
Monday, 22 Jul. om 19:00
REBIRTH - Gratis Webinar
Vera Develing - Intuïtief Holistisch Coach
Human design Opstellingen Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl