Chinese Thee Ceremonie

Sunday 16 October 2022 van 14:00 tot 17:00

Brede Slagen 20, 4823 LM Breda, Netherlands

Over dit evenement

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ, ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด? ๐Ÿ’—


Op zondag 16 oktober komen we samen met een knusse groep waarbij ik jullie mee neem in een Chinese Thee Ceremonie. ๐Ÿต

Door onszelf en de natuur te observeren, kunnen we diepere wijsheid vinden die niet in woorden kan worden overgedragen. Met Thee is het mogelijk om toegang te krijgen tot diepere lagen van bewustzijn.
De natuur praat altijd tegen ons en Thee helpt ons te begrijpen wat ze zegt.


๐Ÿง˜โ€โ™€ ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐Ÿง˜

Tijdens een Theeceremonie van 1,5 - 2 uur gaan we op reis in onze binnenwereld en komen we dieper in contact met onszelf. Samen drinken we ceremoniรซle Thee van de hoogste en puurste kwaliteit, Thee die ook door monniken gedronken wordt. ๐Ÿง˜โ€โ™‚

Door meerdere infusies heen zal ik je begeleiden om toegang te krijgen tot de verschillende lagen die je in Thee kunt ervaren. Naast de ervaring van onze zintuigen, de smaak en geur, kunnen we ook via begeleide Ceremonie toegang krijgen tot de energetische en helende aspecten van Thee.
Iedere Thee heeft een specifieke energetische uitwerking en ik stem de Thee intuรฏtief af op de groep op basis van Traditionele Chinese Geneeskunde en de 5 elementen. โ˜ฏ


Het is gemakkelijk om het buitengewone in het buitengewone te zien. In Thee Ceremonies oefenen we om het buitengewone in het gewone te zien. โœจ

Meer informatie over Thee Ceremonies kun je vinden op mijn website: www.joycerainbow.com/thee-ceremonies


๐ŸŒน ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—๐—ผ๐˜†๐—ฐ๐—ฒ ๐ŸŒน

Joyce heeft altijd een diepe commitment gehad voor haar spirituele belichaming en voor het creรซren van een harmonische wereld en samenleving in balans met de natuur.
Geleid vanuit haar sterke intuรฏtie heeft ze zich verdiept in verschillende spirituele stromingen en heeft ze geleerd bij verschillende teachers en sjamanen. Ze is erop gericht om zichzelf en anderen thuis te brengen in hun liefdevolle essentie.


๐Ÿ’— ๐—˜๐˜…๐˜๐—ฟ๐—ฎ ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ ๐Ÿ’—

Thee werkt bloeddruk verlagend. Indien je bekend bent met een lage bloeddruk is dit geen probleem, maar geef het even van te voren aan zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
Er zit theรฏne in Thee, wat een licht cafeรฏne-achtig effect kan geven. Echter vanwege de hoge kwaliteit thee die ik gebruik, hebben zelfs gevoelige mensen hier meestal geen last van.
Thee is erg toegankelijk en veilig, iedereen kan het drinken. Thee is niet psychoactief en is ook geen soortgelijke ervaring als andere plant medicijn ceremonies. Ik wil je uitnodigen om alles wat je weet over thee los te laten en je te laten verrassen door de ervaring van Levende Thee.


๐Ÿง˜ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ ๐Ÿง˜

Aankomst: 14:00-14:15
Wees graag op tijd. Om 14:30 starten we en is het niet meer mogelijk om aan te sluiten omdat dit de groep zal storen.
De Thee Ceremonie duurt ongeveer 1,5 - 2 uur. Hierin zal er afgewisseld worden tussen begeleide meditatie, delen over de Thee, proeven, delen van ervaringen en momenten van stilte om dieper te zijn met jezelf en de Thee.
Einde: 16:15-16:30
Vertrek: 17:00


๐Ÿ‘ฅ Dit is een intieme Thee Ceremonie waardoor er aandacht en ruimte is voor jouw behoeftes. Er is plek voor max 5 personen.
๐Ÿงฆ Neem extra warme sokken of sloffen mee, de vloer kan koud zijn. Denk ook aan een dekentje of andere spullen als dit je extra comfort geeft.
๐Ÿ—บ Adres: Brede Slagen 20, Breda
๐Ÿš— Gratis parkeren in de straat
๐ŸšŒ 5 min lopen vanaf de bushalte Lange Slagen.
๐Ÿ’— Bijdrage: โ‚ฌ40 p.p. incl. servicekosten

Tot snel! ๐Ÿ’—๐Ÿต


๐Ÿชท ๐—Ÿ๐—ผ๐˜๐˜‚๐˜€ ๐—ง๐—ฟ๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ ๐Ÿชท

Deze avond wordt georganiseerd vanuit het nieuwe Lotus Tribe platform, in samenwerking met Eigentijds Nederland. De middag is voor iedereen van alle leeftijden toegankelijk mits de rustige atmosfeer behouden kan worden.


Sunday 16 October 2022 van 14:00 tot 17:00

Brede Slagen 20, 4823 LM Breda, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“''De tijd is nu''”

De Lotus Tribe is bedoeld voor mensen die zich willen ontwikkelen in bewustzijn, liefde en verbinding binnen een bijzondere verwarmende community.

Reviews

Marlieke Verhoeff

Lotus Tribe Zomergathering: ร‰รฉn Aarde

Ik ging met lage energie naar de gathering toe en met zeer hoge energie naar huis (frequentie/vibratie). Ik ben zeer hooggevoelig en ik pak veel energie op en laat mij ook beinvloeden door energetisch veld. Ik voelde per dag de energie hoger worden in het veld en in mijzelf. Dit zegt iets over de workshops en de sfeer die is neergezet. Waarom ik toch geen 5 hartjes heb gegeven, kleine verbeterpunten: de planning kan strakker, waardoor de meetings waar we allemaal aanwezig moeten zijn, beter uit de verf komt. In deze meetings kan het groepsgevoel versterkt worden. Verder heel veel dankbaarheid voor deze 5 dagen. Ik heb genoten! Ik heb weer een stuk mogen helen!

Lees meer

Johnny Vos

Lotus Tribe Zomergathering: ร‰รฉn Aarde | Catering

this was my first gathering , at first l was pessimistic but once l had entered the tribe l felt a feeling of rest and positive energie. l began to feel a certain spiritual meaning going through my body as if l was were l was meant to be. and yes l was were l was meant to be. the tribe is so positive / caring and sharing . the workshops that l attended were exactly what l had thought or felt that they would be. l,m so grounded at the moment and rest is with me. thankyou all. ๐Ÿ™

Lees meer

Wesley V

Mantra Concert

Joyce heeft deze avond met erg veel liefde en aandacht de groep muzikaal begeleid, en door de fijne afwisseling met meditatie kwam ik helemaal tot rust.

Lees meer

1. Choose your tickets
Thee Ceremonie Ticket - 16 oktober Almost sold out

โ‚ฌ 40,00
Including โ‚ฌ 0,55 service fee
Transaction costs :
โ‚ฌ 0,00
Total:
โ‚ฌ 0,00
Chinese Thee Ceremonie

Meer evenementen van Lotus Tribe

Friday, 07 Oct. om 19:00
Green Tantra introduction evening
Lotus Tribe
Tantra Aanraking bewustzijnsontwikkeling
Sunday, 30 Oct. om 19:00
Mantra Zang Cirkel
Lotus Tribe
Mantra zingen Kirtan Live muziek
Friday, 11 Nov. om 16:00
Green Tantra Retreat
Lotus Tribe
Tantra Knuffelworkshops Yoga
Thursday, 17 Nov. om 12:00
Lotus Tribe Herfst gathering: Overgave aan de natuur
Lotus Tribe
Gatherings Meerdaagse retraites Zweethut

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 02 Oct. om 18:30
Tantric Journey - basiscursus (YOUNG)
Bliss Your Body
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Sunday, 09 Oct. om 10:00
In verbinding via het lichaam - dagworkshop voor stellen
Bliss Your Body
Tantra Meditatie
Saturday, 15 Oct. om 10:00
Exploring Deeper - dagworkshop Tantra (18-28 jarigen)
Bliss Your Body
Tantra Meditatie Jongeren
Friday, 14 Oct. om 13:30
The Circle of Light connection
Puur op gevoel Coaching
Meditatie Lichtwerk Intuitive Dance
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl