Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe

Friday 09 August 2024 om 18:00 tot Monday 12 August 2024 om 12:30

Boheems Paradijs, Den Hool 5, 7845 TG Holsloot, Nederland

Over dit evenement

Ook dit jaar organiseer ik weer een Biodanza Minivakantie, een begrip voor degenen die het al kennen. Dit jaar is het alweer de achtste keer op rij. De keuze viel dit jaar op een locatie in Drenthe, waar we te gast zijn bij Bohemian Paradise. Alles wat een Biodanza-vakantie compleet maakt, is daar voorhanden. De sfeer van deze locatie heeft ons doen besluiten om er ook meteen een Bohemian thema van te maken.

Wat kun je verwachten? Stel je voor, je bent er even helemaal uit, een extra lang weekend in een volstrekt andere omgeving, in de wereld van de nomaden, de bohemiens die in hun woonwagens van plek naar plek trekken. Zie je het voor je: mensen die je misschien kent van verhalen, beelden uit een ver verleden of clips van de Gypsy Kings. Paradijsvogels, die karakter uitstralen, excentriek, hartstochtelijk op zoek naar vrijheid, super authentiek, door het leven getekend en behoorlijk eigenzinnig. Daar zullen we allemaal wel iets van herkennen in onszelf of op zijn minst er soms een beetje naar verlangen.

Hoe zou je het vinden om eens een aantal dagen met anderen in die sfeer door te brengen? Slapen in een woonwagen op een mooi gazon, waar we kunnen leven, genieten en dansen. En natuurlijk ga je daar ook de biodanzaworkshops beleven. Stuk voor stuk vivencia's die jou helemaal in het hier en nu brengen. De thema's liggen helemaal in lijn met de ambiance die je daar aantreft: vrijheid, onbezorgdheid, verbinding, passie, vuur en liefde. We zullen er alles aan doen om je hier helemaal thuis te laten voelen. Spannend toch, bij jezelf in je eigen pipowagen, caravan of tent? Met de andere gasten verwacht ik, net als voorgaande jaren, dat je al snel een familiegevoel zult ervaren.

Er is hier alles wat we nodig hebben om er een geweldige tijd van te maken. Een tijd die, net als voorgaande jaren, lang in je herinnering zal blijven en die je nieuwe vrienden oplevert. Je bent welkom met jouw unieke vuur, passie en eigenheid. Je zult vier dagen lang ondergedompeld worden in gelukzaligheid.

De locatie staat bekend als Het Boheems Paradijs in Holsloot. We hebben daar het hele terrein afgehuurd, inclusief alle accommodatie, zodat we daar met onze eigen groep verblijven. Je kunt lekker chillen, fijne gesprekken hebben met gelijkgestemden, wandelen, goed eten en natuurlijk genieten van een royale hoeveelheid biodanza workshops. De workshops zullen zoveel mogelijk buiten plaatsvinden, waarvan één in de nabijgelegen bosrijke omgeving. Alles is erop gericht om het leven in de hoogst haalbare vorm van lichtheid, liefde en genot te ervaren. En je mag volop jouw vuur, passie en vrijheid dansen en ervaren.

Accommodatie: De entourage is zowel geschikt voor binnen- als buitenworkshops. Om te dansen kunnen we kiezen uit een prachtig grasveld of de binnenruimte. Een lokale cateraar zal heerlijke diners verzorgen, voornamelijk vegetarisch en veganistisch. En voor ontbijt, lunch en picknick zorg ik voor de heerlijkste hapjes.

De accommodatie die je boekt is all-inclusive.

Beperkt aantal deelnemers: Er kunnen 25 tot 40 mensen deelnemen, dus de groep blijft beperkt en daardoor intiem. Wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Programma: Het programma biedt volop ruimte voor aanvullende initiatieven, zoals het maken van muziek. Voel je vrij om je eigen muziekinstrument mee te nemen als je dat leuk vindt. Voor wie dat wil, is er tussen de vivencia's door ook ruimte om iets (gratis) aan te bieden: een massage, een miniworkshop zoals tarot of yoga, en eventueel kun je je levensverhaal delen met Rob, die dit vakkundig voor je kan opnemen op video. 's Avonds genieten we gezamenlijk bij het kampvuur, en wie weet vind jij daar jouw podium.

Wat kun je verwachten?
- 6 heerlijke Biodanzaworkshops
- Biodanza in de natuur, met en zonder muziek (muziek maken buiten is geen probleem, dus je kunt heerlijk uit je dak gaan op je blote voeten in het gras)
- Binnenruimte waar we kunnen dansen bij minder mooi weer
- Heerlijke tuin met eet- en relaxmogelijkheden: meerdere grote grasvelden om in privacy te dansen met onze groep, en zo groot dat je rust kunt vinden, met diverse zitjes en een vuurplaats
- Kampvuur 's avonds
- Een intieme groep
- Aparte eetzaal en zitjes om buiten te eten
- Alle maaltijden worden verzorgd: een ontbijtbuffet, een diner en een lunch. Dieetwensen kun je doorgeven.
- Onbeperkt thee en koffie
- Slaapaccommodatie voor maximaal 40 personen (een-, twee- en driepersoonswoonwagens en caravans) inclusief een lakenpakket, speciaal afgestemd op de woonwagen of caravan.
- Mogelijkheid om je eigen tent of camper mee te nemen

Vroegboekprijs t/m 26 juni 2024
€ 407,- p.p. als je een eigen tent (max 10) of camper (max 2) meeneemt
€ 407,- p.p. slapen in een 1 – 3 persoons woonwagen
€ 437,- p.p. slapen in een tweepersoons woonwagen in tweepersoonsbed
€ 437,- p.p. slapen in tweepersoons woonwagen met stapelbed / twee losse bedden
€ 467,- slapen in een privé caravan (5)

Prijs na 26 juni 2024
€ 427,- p.p. als je een eigen tent (max 10) of camper (max 2) meeneemt
€ 427,- p.p. slapen in een woonwagen max 4 personen
€ 457,- p.p. slapen in een tweepersoons woonwagen in tweepersoonsbed
€ 457,- p.p. slapen in tweepersoons woonwagen met stapelbed / twee losse bedden
€ 487,- p.p. slapen in een privé caravan (5)

De prijzen zijn inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes en toeristenbelasting. In de woonwagen is beddengoed, koelkast en elektriciteit aanwezig

Aanvang en eindtijd
Vanaf vrijdag 16.00 uur: inloop gasten. installeren in je kamer vanaf 17.00 uur, tent neerzetten kan vanaf 16.00 uur
18.00 uur aanvang gezamenlijke avond maaltijd, gevolgd door de eerste biodanzaworkshop
Maandagochtend kun je na je ontbijt en lunchpakketje samen stellen
Maandagochtend om 10.00 uur start de afsluitende Biodanza workshop
Einde: circa 12.30 uur

Adres: Boheems Paradijs, Den Hool 5, 7845 TG Holsloot
Bekijk hier het filmpje waarin je meer ziet van de accommodatie: https://youtu.be/svrrkyz8Fhs?si=P5R9ICT-2pZnrqVx

OV:Je kunt het beste naar Dalen. Je kunt daar worden opgehaald. Kosten € 7,50. (Vooraf aangeven. Dan kunnen we evt. meerdere mensen tegelijkertijd ophalen).

Voor wie? Voor iedereen met biodanza ervaring. Wil je graag meedoen en heb je nog geen biodanza ervaring? Neem dan even contact met mij op

Meer informatie: geny@dansenleef.nl en 06-50569383

Fijn als je er bij bent!

Wat zeggen  deelnemers aan een eerdere biodanza minivakantie ?

‘Na 2 weken kijk ik nog steeds met een heel warm gevoel terug naar het prachtige biodanza weekend.

Alle warmte en verbinding heeft me ontzettend goed gedaan en mijn hart danst nog steeds door het leven, ik zit momenteel goed in mijn vel.

Dus nogmaals dank voor het faciliteren van dit magische weekend! En hierbij geef ik me ook alvast heel graag op voor het weekend volgend jaar, wil je me op de lijst zetten? ‘

‘Wij kijken ook nog steeds fijn terug. Heel leuk om met de fiets te kunnen komen, daar begon het vrije vakantiegevoel al. De vivencia’s buiten gecombineerd met de muziek van de natuur hebben we beiden heel fijn gevonden. Het levende zingende riet was daarin een extra bijzondere beleving. En ik vind het altijd weer heel bijzonder om met een groep mensen die je van te voren niet of nauwelijks kent binnen zo’n korte tijd zo prettig vertrouwd kunt voelen op en naast de dansvloer. ‘

‘Op een prachtige locatie hebben we heerlijke vivencia’s gedanst in de zomers zonnige buitenlucht.

Magisch, liefdevol, intens en verbindend, soms ook confronterend, ging het weekend als in een droom voorbij.

Met veel dankbaarheid kijk ik terug op dit fantastische weekend en ik kijk nu alweer uit naar de biodanza minivakantie van volgend jaar!

Geny en Rob, heel erg bedankt voor dit magisch mooie weekend!‘

Friday 09 August 2024 om 18:00 tot Monday 12 August 2024 om 12:30

Boheems Paradijs, Den Hool 5, 7845 TG Holsloot, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Dans je leven lichter door biodanza met Geny”

Dans en Leef verzorgt sinds 2013 biodanzaworkshops en andere dansevenementen. Meestal met Geny Wuestman als bevlogen, vrije en speelse biodanzadocent.

Reviews

Renee Ririhena

Informatieavond: biodanza waar begin je aan?

Biodanza waar begin je aan?. Een lezing door biodanzadocent Geny Wuestman van Dans en Leef, Gouda. Geny gaf een inspirerende lezing. Als je nog geen danservaring hebt, krijg je hier door spontaan zin om gelijk al kennis te maken met deze mooie dans.

Lees meer

Eric-Jan Creativo

Valentijns Experience: Dansen, Sjansen en Verbinden

Geweldig! Goede begeleiding, er kwam heel wat los bij mij en ik werd liefdevol "verzorgd" Heel bijzonder dat een clubje mensen zoveel liefde en licht kon laten stralen. Dat lukt niet zonder goede begeleiding. Mijn dank is groot!

Lees meer

Mariska

Valentijns Experience: Dansen, Daten, Verbinden

Ik heb een superleuke dag/avond gehad.

Lees meer

1. Choose your tickets
wachtlijst Bohemian paradise

Geef aan waar je voor op de wachtlijst wil (zie uitverkochte kaartjes)

Free
vroegboekprijs voor bed in 1 - 3 persoons woonwagen

De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes, beddengoed en toeristenbelasting. In de woonwagen is koelkast en elektriciteit aanwezig

€ 407,00
Including service fee
Sold out
Vroegboekprijs in twee persoons woonwagen met tweepersoonbed

Prijs per persoon, geef aan met wie je in de woonwagen gaat. De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes, beddengoed en toeristenbelasting. In de woonwagen is koelkast en elektriciteit aanwezig

€ 437,00
Including service fee
Sold out
Vroegboek Tweepersoons woonwagen met stapelbed / twee losse bedden

Prijs per persoon, geef evt. aan met wie je in de woonwagen wil. De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes, beddengoed en toeristenbelasting. In de woonwagen is koelkast en elektriciteit aanwezig

€ 437,00
Including service fee
Sold out
vroegboekprijs pp slapen in een zelf meegebrachte tent

Geef het aan bij de opmerkingen als je samen met iemand in een tent/camper gaat, omdat er max 10 tenten mogen De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes en toeristenbelasting. I

€ 407,00
Including service fee
Sold out
vroegboekprijs pp slapen in een zelf meegebrachte camper

Geef het aan bij de opmerkingen als je samen met iemand in een camper gaat, omdat er max 2 campers mogen. De persoon die bij jou in de camper gaat kan een kaartje kopen voor 'slapen in een 1 -4 persoonswoonwagen'. De campers staan niet tussen de woonwagens. De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes en toeristenbelasting.

€ 407,00
Including service fee
Sold out
Vroegboek ticket één persoons caravan

Je hebt een privé caravan tot je beschikking De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes, beddengoed en toeristenbelasting. In de woonwagen is koelkast en elektriciteit aanwezig

€ 467,00
Including service fee
Sold out
Bed in 1 - 4 persoons woonwagen

De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes, beddengoed en toeristenbelasting. In de woonwagen is koelkast en elektriciteit aanwezig

€ 427,00
Including service fee
Sold out
twee persoons woonwagen met tweepersoonbed

Prijs per persoon, geef aan met wie je in de woonwagen gaat De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes, beddengoed en toeristenbelasting. In de woonwagen is koelkast en elektriciteit aanwezig

€ 457,00
Including service fee
Sold out
één persoons caravan

Je hebt een privé caravan tot je beschikking De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes, beddengoed en toeristenbelasting. In de woonwagen is koelkast en elektriciteit aanwezig

€ 487,00
Including service fee
Sold out
slapen in een zelf meegebrachte tent pp

Geef het aan bij de opmerkingen als je samen met iemand in een tent/camper gaat, omdat er max 10 tenten mogen De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes en toeristenbelasting.

€ 427,00
Including service fee
Sold out
slapen in een zelf meegebrachte camper pp

Geef het aan bij de opmerkingen als je samen met iemand in een camper gaat, omdat er max 2 campers mogen De campers staan niet tussen de woonwagens. De prijs is inclusief zes biodanza workshops, alle maaltijden, koffie, thee, tussendoortjes en toeristenbelasting.

€ 427,00
Including service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe

Meer evenementen van Dans en Leef, biodanza met Geny

Thursday, 25 Jul. om 20:00
'Zomerdanza' biodanza in de zomervakantie op donderdagavonden in Gouda
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Hartsverbinding Dansworkshop
Thursday, 01 Aug. om 20:00
'Zomerdanza' biodanza in de zomervakantie op donderdagavonden in Gouda
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Hartsverbinding Dansworkshop
Thursday, 08 Aug. om 20:00
'Zomerdanza' biodanza in de zomervakantie op donderdagavonden in Gouda
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Hartsverbinding Dansworkshop
Thursday, 15 Aug. om 20:00
'Zomerdanza' biodanza in de zomervakantie op donderdagavonden in Gouda
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Hartsverbinding Dansworkshop

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 19 Jul. om 19:00
ED Utrecht | Martyn Zij
Ecstatic Dance Utrecht
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Conscious Dance
Thursday, 28 Nov. om 09:30
De Grond
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Wednesday, 07 Aug. om 11:00
The Joy of Surrender - Tantra Zomerretreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meerdaagse retraites Meditatie
Friday, 20 Sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl