Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kirtan - Mantra avond

Friday 14 June 2024 van 19:30 tot 21:00

Vught, Nederland

Over dit evenement

Een wens van ieder van ons die inmiddels iedere maand wordt waargemaakt!

Een kirtan - mantra avond in de yogakas. Het gaat er niet om dat je mooi kunt zingen, maar het gaat er veel meer om dat je klanken maakt en dat je deze klanken echt van binnenuit laat ontstaan. Dit werkt het beste wanneer je je begeeft in een prettige en veilige setting.

Door de klanken ontstaat er van binnenuit een trilling en deze trilling heeft een helende werking. Maar niet alleen een helende werking, het is ook zo mooi en fijn om samen mantra's te zingen. Je wordt er gewoon zo blij van!

Tijdens kirtan worden eenvoudige mantra's gebruikt die worden voorgezongen en van daaruit volg je mee in het ritme dat aangegeven wordt door de kirtanbegeleiders.
Op meerdere vrijdagen deze zomer begeleiden Fieke en Joey samen de kirtan avond.
Veel liefs van Merel (@Yoga Muse)
---
Een persoonlijke uitnodiging en toelichting van Fieke en Joey:

"Lieve jij,
Wij zijn Joey en Fieke, en we willen je graag uitnodigen voor een bijzondere avond vol zang en verbinding. We geloven sterk in de kracht van muziek en liefde, en we willen deze avond gebruiken om met elkaar het leven te vieren!

Wij voelen dat een van de meest waardevolle dingen die we kunnen doen, is verbinden door middel van muziek. Of je nu ervaren bent of niet, we nodigen je uit om deel te nemen aan onze Kirtan avond. Samen willen we de magie van mantra's ervaren, oude klank formules die bestaan uit Sanskriet woorden en hun kracht gebruiken om een specifieke resonantie te creëren.

De betekenis van mantra, verdeeld in twee delen - MAN betekent geest en TRA betekent instrument of voertuig. Het is als een instrument van de geest, een krachtig geluid of trilling waarmee we een diepe staat van meditatie kunnen betreden.

Met een gedeelde passie voor yoga, tantra en zelfexpressie, nodigen we je uit om samen te komen en deze avond met ons te delen. Laten we de kracht van muziek en liefde ervaren in de prachtige omgeving van Merel's kas.

Ik ben Fieke en ik begeleid de mantra's met mijn gitaar. Deze reis begon voor mij een aantal jaren geleden, toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het zingen van mantra's. Sinds dat moment is mijn interesse en passie hiervoor alleen maar gegroeid. Ik ben ook super dankbaar dat ik mijn werk als Tantra practitioner en de muziek kan combineren!

Ik ben Joey en met Kirtan heb ik mijn liefde voor samen muziek maken weer teruggevonden. Ik verzorg het ritme tijdens de mantra’s met percussie. Kirtan avonden hebben mij geholpen mijn keel te openen en daardoor ook meer in het dagelijks leven mijn stem te laten horen en mijn plek in te nemen. Ik zie Kirtan als een prachtige manier om met meer vertrouwen en minder schaamte of angst in het leven te gaan staan."

Datum:
14 juni 2024

Tijdstip:
19.30 - 21.00u

Deelname:
€20,-

Kom je samen met ons deze heerlijke sessie beleven?
Als je vragen hebt, stel ze gerust!

Friday 14 June 2024 van 19:30 tot 21:00

Vught, Nederland

Over de organisatie

I'm a Tantra practitioner who offers individual and group therapy to remember our essential nature which is love and freedom.

In samenwerking met

Reviews

Amarah Gaia

Kirtan - Mantra avond

Kirtan zingen met Fieke onder begeleiding van Joey is absoluut een aanrader. Het was heerlijk! Zoooo fijn om zoiets met elkaar dicht (paar minuutjes op de fiets) bij mijn thuis te mogen hebben. Dank jullie wel lieve mooie zielen. Tot een volgende keer! 🌬️🤍

Lees meer

Naomi Borkelmans

Kirtan - Mantra avond

Mooi om de kracht van mantra’s zingen te ervaren met deze lieve mensen, Fieke en Joey! Ze creëerde een rustige sfeer waardoor je helemaal kon landen in jouw lichaam, en dit middenin de natuur: genoten van regendruppels op de yogakas, koeien en konijnen die voorbij liepen, … .

Lees meer

Anoniem

Kirtan - Mantra avond

Het was een heel mooie en bijzondere avond. Bedankt hiervoor!

Lees meer

Kirtan - Mantra avond

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 06 Oct. om 14:30
Mantra Concert - Singing Circle
Hédi Carlee
Mantra zingen Zangcirkel Sanskriet Mantrarecitatie
Friday, 02 Aug. om 19:00
Kirtan With Madhava
Kirtan Rotterdam
Kirtan Mantra zingen Stembevrijding
Thursday, 25 Jul. om 12:00
Dag buiten de Tijd
Natural High
Meditatie Spirituele ontwikkeling Ecstatic Dance
Thursday, 25 Jul. om 20:00
Klankschalensessie Stilte
Elan d’Or
Klankreis-Soundbath Meditatie Soundhealing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl