Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Rite of the Womb Ceremony& Certificate Training *incl. Cacao

Saturday 22 October 2022 van 10:00 tot 16:30

Apeldoorn, Netherlands

Over dit evenement

Vaak dragen we, bewust of onbewust, pijn, angst, verdriet en trauma mee van onszelf, maar ook van onze moeders, grootmoeders en generaties ver daarvoor. Dit kan er voor zorgen dat onze vrouwelijke kracht grotendeels verloren gaat en we niet langer leven vanuit verbinding met onszelf.

Vrouwelijke energie is scheppend en een zeer krachtige bron van creatie. Maar laat de plek waar vanuit wij creëren nou ook net de plek zijn waar wij veel trauma’s en intense gevoelens opslaan en vasthouden! Als een vrouw haar verbinding verliest met buik en baarmoeder begint zij disharmonie te ervaren in haar leven. Dit kan zich op verschillende manieren uiten: van fysieke pijn, problemen rondom menstruatie of zwanger worden, tot het niet stromen van relaties, constante ervaring van stress, het gevoel hebben niet jezelf te kunnen zijn en maar te blijven geven terwijl je juist moeite hebt om eens voor jezelf te kiezen of echt te kunnen ontvangen. Qua gedrag kan het zich o.a. uiten in onderdanigheid, de gewoonte je altijd aan te passen en jezelf kleiner te maken. De tegenpool komt ook voor, vrouwen vertonen dan buitensporig dominant gedrag, uiten zich inflexibel en eigenwijs, en neigen naar een egocentrische houding.

In deze disharmonie flowt je leven niet zoals je wilt en deze pijn, spanning, verdriet, eenzaamheid, boosheid en trauma die je ervaart, worden allemaal opgeslagen in jouw baarmoeder. Dat is de reden waarom we daar het liefst wegblijven en ‘op slot’ gaan. De tijden zijn aan het veranderen, oude rituelen komen meer naar de voorgrond en het moment is aangebroken dat ieder vrouw zich weer mag herinneren wie zij werkelijk is!
The Rite of the Womb is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw plek van creatie weer in balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, zelfliefde en innerlijke wijsheid weer volop kunnen gaan stromen. Het is een healing, een blessing en wedergeboorte van de liefdevolle en sterke essentie van jouw vrouw zijn.✨💃🏻💃🏼✨

Voorafgaand aan de geleide reis/meditatie zullen we verbinden met de Spirit van Cacao. Ceremoniële Cacao is een hart opener en geeft je een diepere verbinding met je intuïtie waardoor er meer ruimte ontstaat om inzichten en inspiratie te ontvangen. Na deze dag en het ontvangen van deze energieke transmissie kun je jezelf registreren als Womb Keeper en mag je deze Rite zelf gaan doorgeven!
*Deze healing vindt plaats op individueel en collectief niveau en werkt door op de lijnen voor en na jou!
** Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite ook ontvangen.

Gun jij jezelf dit bijzondere cadeau en lijkt het je mooi om deze ook weer verder te delen? We zien jou graag op Zaterdag 22 Oktober in Apeldoorn waar ik deze dag zal mogen verzorgen i.s.m Sanne ( @praktijk_innergy )

Het ontvangen van deze Womb Healing is inclusief;
-Cacao Ceremonie
-Lesmateriaal
-Certificaat
-Lunch

Saturday 22 October 2022 van 10:00 tot 16:30

Apeldoorn, Netherlands

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

Als Holistic Healer & Plant Medicine Facilitator organiseer ik o.a. verschillende plant medicijn / ademwerk /& trauma release ceremonies en retraites.

1. Choose your tickets
The event organiser hasn't set up any tickets yet.
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Rite of the Womb Ceremony& Certificate Training *incl. Cacao

Meer evenementen van Anita Sophia

Saturday, 03 Dec. om 15:00
CacaoBliss x Traumarelease Breathwork
Holistische Praktijk Innergy
Plantmedicijn Choco Bliss Adem

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 09 Dec. om 19:30
PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Bravon + Cacaoceremonie
Play! Zwolle
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Playfulness
Sunday, 04 Dec. om 14:00
Cacao, Live Music, Moving Stories, Ecstatic Dance DJ Yorick
JBDanceworks / Janneke Bexkens
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Performance
Sunday, 04 Dec. om 14:00
VROUWEN CEREMONIE MET LOES & BINKIE
Loes Swinkels
Vrouwen Cirkels Cacao ceremonie Soundhealing
Saturday, 07 Jan. om 13:30
New Year Tantra Cacaoritueel - met jacuzzi & sauna
Bliss Your Body
Tantra Meditatie Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl