Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

The self healing ceremony | NL

Sunday 23 June 2024 van 11:00 tot 14:00

De Clercqstraat 123, 1053 AK Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Ademcoach Marieke en yogadocente Jorinde heten je van harte welkom op jouw reis naar zelfheling. Tijdens deze intieme ceremonie met maximaal 6 personen staan yoga, meditatie en ademwerk centraal om jou persoonlijk te begeleiden naar innerlijke balans. Wij bieden je handvatten en tips & tricks die je na deze middag direct kan gebruiken.


✨De locatie
The self healing ceremony zal plaatsvinden in een prachtige yurt in het centrum van Amsterdam. Zodra je de yurt binnenstapt, heb je het gevoel echt even helemaal weg te zijn. We creëren onze eigen veilige ruimte waarin jij centraal staat.


✨Wat gaan we doen
Deze middag draait volledig om jou en je eigen persoonlijke proces. Voorafgaande aan de ceremonie bieden we de ruimte om te delen en te verbinden met de andere deelnemers.

De ceremonie zal worden ingeleid met een meditatie om je dichter bij jezelf te brengen en even los te komen van de buitenwereld. Vervolgens doen we zachte yoga-oefeningen waarbij we werken met energieën die je helpen om dieper te voelen en dieper in meditatie te komen.

We eindigen de ceremonie met een ademsessie waarbij we gebruik maken van prachtige muziek met helende frequenties. Deze sessie kan helpen emoties los te laten, stress te verminderen en blokkades in je lichaam op te heffen. Zo creëren we ruimte voor nieuwe energie en helpen we het lichaam zichzelf te genezen.

Afsluitend mag je je ervaringen delen. Je mag er ook voor kiezen om lekker in je eigen bubbel te blijven en je ervaringen niet te delen. Deze middag is voor jou, dus doen wat goed voelt voor jou en je lijf staat centraal.


✨Over de docenten
Jouw persoonlijke begeleiders Marieke en Jorinde zijn professionals en ervaringsdeskundigen op het gebied van ademwerk en yoga.

Jorinde ontdekte yoga al op jonge leeftijd door haar opvoeding, maar koos in 2019 volledig voor de helende krachten van yoga toen ze door een reuma-uitbarsting niet meer kon lopen. Stap voor stap ontdekte ze hoe veranderingen in haar levensstijl, begeleid door qigong en yoga, haar eigen pad naar zelfheling vormden. Nu deelt Jorinde haar persoonlijke ervaringen en deskundigheid door anderen te begeleiden op hun eigen reis naar zelfheling, ondersteund door haar 500-uurs yoga-certificaten.

Na per ongeluk een verkeerde les te hebben geboekt bij de Nieuwe Yogaschool -geen yoga maar een ademsessie- was er voor Marieke geen weg meer terug. Ze moest en zou alles te weten komen over ademwerk en hoe krachtig dit is. Het heeft haar enorm geholpen in haar weg naar meer zelfacceptatie en omgang met burn-out klachten.Na een opleiding Body Remembers Trauma Therapie & veel verschillende adem workshops en cursussen begeleid ze jou op een professionele manier in je ademreis.


✨Afsluitend
Na de ceremonie is er ruimte om nog even na te praten en bij te komen met een gezonde snack en lekkere thee.

The self healing ceremony vindt persoonlijke begeleiding erg belangrijk, daarom werken we met kleine groepjes.

Praktische informatie:
Waar: Mahara, De Clerqstraat 123 Amsterdam
Wanneer: zondag 23 juni
Hoelaat: inloop rond 10:45, we willen om 11:00 starten
Meenemen; een schriftje & pen, fijne sokken, waterflesje (eventueel)

______________________________

Herken je een van onderstaande, neem dan contact met ons op. Je bent meer dan welkom, maar we passen dan een aantal oefeningen aan voor jou.
Zwangerschap
Hartproblemen
Epilepsie

*Na de aankoop van je ticket is het niet meer mogelijk te annuleren. Het is wel mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders, mail dan naar info@studio-mariek.nl

Sunday 23 June 2024 van 11:00 tot 14:00

De Clercqstraat 123, 1053 AK Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

Het Ademhuys organiseert ademcirkels, events en retreats om jou de kracht van adem te laten ervaren.

In samenwerking met

Mahara Holistic Lifestyle

Reviews

Marte Beens

The self healing ceremony | NL

Marieke en Jorinde creëren samen een hele fijne safe space, waarin zij mij volledig op m'n gemak lieten voelen. De combinatie van yoga oefeningen, ademwerk en de begeleidende muziek en meditatie was een mega fijne combinatie! De healing sessie gaf mij het gevoel van lichtheid, energie en euforie. De perfecte combi van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en 'gewoon' down to earth. Een ervaring die ik iedereen kan aanraden!

Lees meer

The self healing ceremony | NL

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 31 Aug. om 14:00
Vlierhof Ecstatic Dance Outdoor | dj Martyn Zij
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Ademwerk
Friday, 02 Aug. om 09:00
Summer Morning Retreat • Millinger Theetuin
Sol & Salie
1-Dags retraite Yoga Reiki
Tuesday, 29 Oct. om 19:15
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 26 Jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl