Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intervisie en verdiepingstraject voor (holistisch) professionals

Wednesday 11 September 2024 van 9:30 tot 12:30

Spoorstraat 87, 6602 AX Wijchen, Nederland

Over dit evenement

In 6 bijeenkomsten ontwikkel jij je tot de holistisch coach, therapeut of behandelaar die je graag wilt zijn. Je groeit in zelfvertrouwen en deskundigheid, waar zowel jij als jouw klanten van profiteren!

"DIT IS GEWOON EEN OPLEIDING."
- ERVARING NEI THERAPEUT N.A.V. DIT TRAJECT -

Dit traject is meer dan alleen intervisie. Naast de inbreng van jouw praktijkervaringen ga je, samen met gelijkgestemden, je coachvaardigheden verder uitdiepen. Met behulp van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA). Je ervaart hoe het is om - nog meer - te werken vanuit vertrouwen, een gezonde verbinding en afstemming.

VOOR WIE
Dit traject is speciaal ontworpen voor coaches, therapeuten en behandelaars met een holistische visie en werkwijze. Om deel te nemen moet je een eigen praktijk hebben of aangesloten zijn bij een praktijk. Daarnaast heb je een opleiding afgerond waarmee je de hulpvraag van jouw klant holistisch kunt benaderen. Je kunt daarbij denken aan beroepen gericht op psychosociale therapie, Oosterse geneeskunde, lichaamsgerichte therapie, beweegzorg of natuurgeneeswijzen. Voorbeelden hiervan zijn een NEI coach, acupuncturist, chiropractor, cranio-sacraal therapeut, EFT therapeut, kindercoach, haptonoom, homeopaat, osteopaat, energetisch masseur, holistisch therapeut of voetreflex therapeut.

Dit is slechts een indicatie. Twijfel je of jij kunt aansluiten bij dit traject, neem dan vooral contact met mij op.

DE SPIEGELS VAN JOUW KLANTEN
Na afronding van je opleiding doe je, in het contact met je klanten, ervaring op in jouw rol. Dit is een prima startpunt, maar wat nou als je merkt dat je tegen bepaalde dingen aanloopt? Dat kan soms best alleen voelen. Met mogelijk onzekerheid, frustratie en vermoeidheid als gevolg.

In contact met je klanten word je gespiegeld met thema's waar je zelf mee aan de slag mag. Je kunt alleen een goede coach, therapeut of behandelaar zijn, wanneer je jouw eigen innerlijk werk blijft doen. Het is fijn om dit proces samen te doorlopen, van elkaar te leren en je door anderen gedragen te voelen. Ik ben er zelfs van overtuigd dat je alleen kunt groeien in (live) verbinding met anderen. Daarom heb ik dit traject ontwikkeld.

WAT DIT TRAJECT JOU TE BIEDEN HEEFT
Verdieping:
Tijdens het eerste deel van de bijeenkomsten ligt de nadruk op het verdiepen van jouw (coach)vaardigheden. Dit houdt in dat je interne processen bij jezelf onderzoekt die jouw de holistisch coach, therapeut of behandelaar maakt die je nu bent.

Je krijgt theorie aangereikt vanuit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA). Dit zijn hele waardevolle methodes om je onderbewustzijn bewust te maken.

Middels verschillende vormen van theorie en oefeningen herken je jouw kwaliteiten, valkuilen, (onbewuste) communicatie, gedragingen en reacties. Zodat jij je (nog) verder kunt ontwikkelen in afstemming en verbinding met jouw klanten. Hierdoor voorkom je ruis en kan jouw klant nog beter groeien in zijn of haar ontwikkeling. In je werk als coach, therapeut of behandelaar is dit extra belangrijk.

Theorie en oefeningen waar we onder andere mee gaan werken: het communicatiemodel, representatiesystemen (visueel, auditief, kinesthetisch), de ego toestanden, drama en winnaars driehoek (dader en slachtoffer dynamieken), de logische niveaus, het coachmodel, werken met delen en nog veel meer. Daarnaast is er altijd ruimte voor eigen inbreng. Mijn programma staat niet vast, omdat ik graag inspeel op behoeftes van de groep.

Alle theorie en oefeningen ontvang je in een mooie map. De holistische interventies waarmee we werken kun je direct inzetten tijdens je sessies met klanten.

Intervisie:
In het tweede deel van elke bijeenkomst besteden we aandacht aan intervisie. Hier kun jij en/of je collega’s casussen inbrengen die betrekking hebben op jouw werk. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende intervisietechnieken. Afhankelijk van het thema maken we ook gebruik van opstellingen. Onder begeleiding en met liefdevolle spiegeling kom je tot nieuwe inzichten en leer je van elkaars ervaringen. Alle inzichten, tips en adviezen kun je direct toepassen in je werk.

Persoonlijke begeleiding:
Buiten de bijeenkomsten om is er altijd de mogelijkheid om contact met mij te hebben over het proces dat je doormaakt. Doordat je de theorie en oefeningen toepast in jouw praktijk heb je mogelijk ook vragen die je graag tussendoor wilt stellen.

VERGROOT JE BEWUSTZIJN
Als holistisch professional loop je vast tegen uitdagingen aan:

-Kun jij bijvoorbeeld jouw grenzen goed bewaken?
-Kun jij jouw oordeel en eigen kijk op de wereld 'loslaten' in gesprek met jouw klant?
-Heb jij nog voldoende energie na de sessie met je klant?
-Breng jij je klant in beweging, zodat zij de regie hebben over hun eigen proces? Of ben jij vooral heel hard aan het werk?
-Voer jij een (intake)gesprek waarbij de klant zelf de kern van het probleem ontdekt?
-Kun jij de tijd goed bewaken?
-Stel je, tijdens een sessie, vragen op de vorm of 'verlies' jij je nog regelmatig in de inhoud (het hele verhaal van je klant)?
-Trek jij het je persoonlijk aan als iets volgens jouw klant niet voldoende heeft gewerkt of niet snel genoeg gaat?
-Heb jij het gevoel dat je te weinig kennis hebt of je intuïtie onvoldoende inzet?

Door je bewust te worden van je kwaliteiten en valkuilen is het mogelijk een andere keuze te gaan maken. Tijdens 'intervisie en verdieping' ontdek je meer over jezelf en waar jouw kansen liggen. Je wordt je bewust waarom jij doet wat je doet en hoe je een andere beweging kunt gaan maken. Dit heeft een positief effect op jouw rol als holistisch coach, therapeut of behandelaar én ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Je groeit in zelfvertrouwen en deskundigheid, waar zowel jij als jouw klanten van profiteren!

OVER MIJ
Mijn naam is Milou van Woezik. Als holistisch coach en gecertificeerd docent/trainer werk ik in mijn praktijk met NEI, NLP, TA en individuele opstellingen. Daarnaast ben ik werkzaam als trainer bij een NLP practitioner jaaropleiding. Waar ik mijn jarenlange ervaring als docent, coach en loopbaanbegeleider in het MBO combineer met mijn Master in NLP.

Bij de start van mijn praktijk als holistisch coach heb ik veel profijt gehad van mijn eerdere opgedane kennis en ervaring. Om mij heen zie ik dat het best een uitdaging kan zijn wanneer je tijdens je opleiding, naast de theorie, ook voor het eerst kennis maakt met je rol van holistisch coach, therapeut of behandelaar. Mijn kennis en ervaring wil ik daarom, met dit traject, inzetten voor jou. Zodat jij vol zelfvertrouwen kunt groeien in je (nieuwe) rol.

PRAKTISCH
-In 6 bijeenkomsten, verspreid over een aantal maanden, komen we bij elkaar;
-In een kleine groep (max. 4 collega holistisch coaches/therapeuten/behandelaars) werken we samen aan jouw groei en ontwikkeling;
-Je ontvangt, na iedere bijeenkomst, de theorie en oefeningen op papier;
-Bijeenkomsten vinden plaats op woensdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur in mijn praktijkruimte in Wijchen;
-We starten op woensdag 11 september, de volgende bijeenkomsten zijn op 9 oktober, 27 november, 8 januari, 19 februari en 2 april;
-Voor je eigen proces én de groepsdynamiek is het belangrijk dat je bij iedere bijeenkomst aanwezig kan zijn;
-Na aanmelding vindt er een (online) kennismakingsgesprek plaats om een beeld te krijgen van jouw behoeftes en beginsituatie;

INVESTERING
De investering per bijeenkomst (van 3 uur) is slechts 79,- Je kunt het totaalbedrag voor dit traject in één keer betalen. Dit komt neer op een investering van 474,- Ook is het mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Je betaalt dan eenmalig 245,- voor aanvang van het traject. Het tweede termijn van 245,- betaal je dan uiterlijk op 1 dec 2024. Dit komt neer op een totaal van 490,-

Na betaling van het hele bedrag of het eerste termijn is je plek gegarandeerd. Voor alle voorwaarden kun je de algemene voorwaarden op mijn website raadplegen.

INTERESSE EN AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor dit traject door een bericht te sturen via het contactformulier of door te mailen naar milou@bureauvoetprint.nl. Ik neem dan contact met je op. Zodat we een (online) kennismaking kunnen plannen. Heb je nog vragen over dit traject of wil je meer weten over mij? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of kijk op mijn website www.bureauvoetprint.nl daar kun je ook een online kennismaking inplannen.

Ik spreek je graag en beantwoord al je vragen.

Wednesday 11 September 2024 van 9:30 tot 12:30

Spoorstraat 87, 6602 AX Wijchen, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“In nature, nothing exists alone.”

Bureau Voetprint is een holistisch coachpraktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

1. Choose your tickets
The event organiser hasn't set up any tickets yet.
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Intervisie en verdiepingstraject voor (holistisch) professionals

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 18 Aug. om 10:00
Familieopstellingen dag 18 augustus (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Saturday, 26 Oct. om 10:00
Exploring Kink Step 2: The Deepening
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Wednesday, 24 Jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl