Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani

Friday 27 September 2024 om 11:00 tot Monday 30 September 2024 om 11:00

AVANI, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Netherlands

Over dit evenement

Stel je voor: je rijdt over een landweggetje naar een poort waar je doorheen komt en een prachtig gebouw & landgoed verkent. Een serene omgeving, omringd door de bomen en de paarden, waar de lucht gevuld is met de geur van bloemen en je hoort de klanken van zachte muziek van iemand die op haar gitaar speelt. Je voelt de warme zonnestralen op je huid terwijl je diep ademhaalt en jezelf openstelt voor de ervaring die voor je ligt: Het Ode aan de Yoni Initiatie Weekend, een vierdaagse retraite die je uitnodigt om jezelf te omarmen, je yoni te eren en te helen, en een diepe connectie te ervaren met jezelf en andere vrouwen.

Gedurende deze dagen helpen we jou contact te maken met je gevoel, lichaam en grenzen om vanuit daar in jouw vrouwelijke kracht, sensualiteit en seksualiteit te stappen.

Je zal deelnemen aan allerlei workshops rondom jouw borsten en jouw yoni, we nemen je mee in meditatie, rituelen en workshops die je helpen om je vrouwelijke essentie te ontdekken en te omarmen. Je zult jezelf openstellen voor de magie van de yoni en de kracht die in jou schuilt. Dit alles in een zeer veilige & authentieke bedding. Je doet deze reis in jezelf en voor jezelf & in elk moment vieren we jouw waarheid.

Dit weekend is een kans om jezelf te verwennen, omringd door gelijkgestemde vrouwen die je zullen inspireren en ondersteunen op je reis. Het is een kans om jezelf te vinden, om jezelf te eren en om jezelf te laten stralen. Deze dagen hoef jij nergens over na te denken. Er wordt fantastisch voor je gekookt, we blazen op de hoorn als een volgende workshop begint & er is een heerlijk bedje voor je opgemaakt.

Geef jij jezelf het cadeau van deze unieke retraite? Wat eigenlijk zoveel meer is dan een retraite, en de kwaliteiten van een training/cursus omvat. Wat zul jij en jouw Yoni STRALEN na deze 4 dagen samen-zijn.

-----------------------------------------------------------------
Yoni: betekent letterlijk “heilige plek” en symboliseert onze goddelijke oorsprong en de heilige poort naar het leven. Yoni is het Sanskrit woord voor de vrouwelijke genitaliën, haar baarmoeder en vagina.

We gaan ons dit weekend onderdompelen in een reis, waarbij jouw Yoni centraal staat. Voor sommigen klinkt het vreemd, maar we gaan je helpen naar de wijsheden van jouw yoni te gaan luisteren.
Je zal worden geleid om tot stilte te komen en zo het gefluister, en de wijsheden van diep van binnen te gaan horen/ bekender mee te raken en daarmee alle condities, belemmerende gedachtes, die onze sensualiteit blokkeren te verzachten/ te laten wegsmelten door onze liefdevolle aandacht.

In deze 4 dagen word je uitgenodigd om je Yoni te ontdekken, reclaimen en te vieren. Jouw Yoni, een waardevol deel van het vrouwelijk lichaam dat vaak vergeten, genegeerd of beschaamd is.

Daarnaast en vooral tegelijkertijd is er ontzettend veel ruimte voor plezier, vreugde, onschuld, dansjes, knuffels, verbinden met de natuur, heerlijk eten & vooral genieten van het samenzijn in een groep vrouwen.

prijzen:
Met eigen camper: 800
Standaard ticket met bed in gedeelde luxe slaapzaal of yurth 888
prive kamer met ensuite badkamer +275

Dit is inclusief alle (vega) maaltijden, workshops, overnachtingen, btw.

Bekijk meer informatie op onze website www.odeaandeyoni.com

Bij het boeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden:
https://www.odeaandeyoni.com/_files/ugd/8c474d_e5c5811df4814e0ea0ed894

Friday 27 September 2024 om 11:00 tot Monday 30 September 2024 om 11:00

AVANI, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Explorer of life ✨ Organising things I LOVE & want to share this with you”

Organisator Ode aan de Yoni retraites en evenementen || www.odeaandeyoni.com Organisator Ecstatic Dance AVANI (Helvoirt, Brabant)

In samenwerking met

Reviews

Marleen De Jongh

Ecstatic Dance Avani X DJ Jethro

Heerlijke avond gedanst. fijne mix van muziek. Top sfeer! lieve mensen en een veilige omgeving. AANRADER.

Lees meer

Henri Op de Beek

Ecstatic Dance Avani X DJ Jethro

Het was weer een heerlijke avond, met on- en inspanning. Gevlogen (voor mijn gevoel) en heerlijk gedanst met de muziek van DJ Jethro die je voor mijn gevoel, door het heelal laat bewegen. Allemaal leuke gasten en de organisatie was perfect. Voor mij een gevoel van thuis komen. Bedankt allemaal en tot augustus.

Lees meer

Mieke Hamers

//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao

Zo intens genoten! Wat een veilige, fijne, flowende sfeer zetten Maartje, Imaya en Roos samen neer. Alles zo natuurlijk en ruimte geven aan alles wat zich aandient. Zingen vind ik heel erg leuk en de woorden van Roos: voel je niet te veel, deden mij heel goed om me nog meer te laten gaan in de ecstase van het zingen en dansen. Prachtige muziek lieten de drie muzikanten horen en heel fijn dat er tekstboekjes waren om met alles mee te kunnen zingen. Het feit dat het woman only is, maakte dat ik me veilig en vrij voelde! Dank lieve vrouwen!

Lees meer

1. Choose your tickets
Standaard ticket - Eigen verblijf

Dit is de basis prijs van het retreat. Je komt met je eigen camper, of je boekt de privé kamer of je slaapt op de camping in de straat. deze prijs geldt tot 1 juli

€ 800,80
Including € 0,80 service fee
Standaard ticket - Slaapzaal of Temple of light

4 daags retraite, inclusief alle workshops, 3 heerlijk voedende maaltijden per dag en een comfortabel bedje binnen in een 6 persoons kamer

€ 888,80
Including € 0,80 service fee
Duo ticket (met korting)

Kom met een vriendin & krijg een mooie korting. Jullie slapen elk in een bedje binnen in een 6 persoons kamer of in de houten Yurt.

€ 1.600,80
Including € 0,80 service fee
Overvloed Ticket

Dankbaar voor jouw overvloed delen <3 dankzij jou kan een sister voor een lager bedrag deelnemen. Jouw kaartje is inclusief alle workshops, alle heerlijke, voedende maaltijden maaltijden & een bed in een 6 pers kamer binnen of in de houten Yurt

€ 999,80
Including € 0,80 service fee
Support door Abundant Sister

Als iemand een abundant kaartje koop, komt hier een plekje vrij. Dit kaartje is inclusief alle workshops, 3 voedende maaltijden per dag & een bedje binnen in een 6 persoons kamer of in een houten Yurt

€ 666,80
Including € 0,80 service fee
Not available
Prive Kamer

Een eigen kamer met privé badkamer, je slaapt in een 2 persoons bed. Mocht je met een vriendin komen, kun je deze kamer ook voor jullie samen nemen.

€ 275,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani

Meer evenementen van Maartje Derks

Monday, 15 Jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle
Thursday, 01 Aug. om 19:00
Ecstatic Dance Avani X DJ TayPhoon
Maartje Derks
Ecstatic Dance
Thursday, 15 Aug. om 11:30
SOLD OUT- Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Saturday, 18 Jan. om 12:30
Ode aan de Yoni Winter Festival @ Kasteel België
Maartje Derks
Gatherings Festivals Vrouwen workshops

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 20 Sep. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Embodiment
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Thursday, 01 Aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Monday, 15 Jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl