Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

100 Dagen in het Licht

Monday 24 February 2025 om 17:00 tot Monday 26 May 2025 om 20:30

Meidoornplein 16, 2023 NL Haarlem, Nederland

Over dit evenement

Deze cursus leert je volledig in het leven te staan.

Draag hem dichtbij je.

Moeiteloos zijn.

100 Dagen lang komen we wekelijks samen met de groep om samen licht te delen. De ruimte van zijn bewust te maken en te vergroten.
Vanuit het bewustzijn komt als vanzelf jouw eigen proces op gang.
Je krijgt helderheid over je struikelblokken in dit leven, over terugkerende thema's.
En nog belangrijker: je verankert stevig wat je werkelijke basis is in dit leven, zodat je kunt spelen op de golfjes met de draagkracht van de onpeilbaar diepe oceaan eronder.
Als je deze weg eenmaal opent, is er geen weg meer terug. Het bewustzijn zal zich blijven vergroten in je leven en als je weer eens voor een uitdaging komt te staan, is dit je anker.
Dit is een cursus die je de rest van je leven bij je draagt.

Voor meer info of contact: 100dageninhetlicht@gmail.com / Anika 06 1303 1233 / www.100dageninhetlicht.nl

Deelnemers zeggen:
"De werkwijze van Niels en Anika is intens eerlijk en open, maar vooral zo krachtig in zijn eenvoud. Alles mag er zijn en alles komt ook voorbij. Hierdoor is er niet alleen ruimte voor issues en problemen maar juist ook voor alle mooie dingen. Het heeft mijn leven tot in de vezels verandert terwijl ik toch al veel zelfontwikkeling heb gedaan. Het was iedere cent waard."

"Ik heb van alles gedaan op het gebied van ‘persoonlijke ontwikkeling’ en elke keer merkte ik dat ik 1 trede dieper naar binnen kon gaan. De 100 dagen in het Licht zijn wonderbaarlijk. Niet 1 trede tegelijk, maar alles! Geen enkel donker plekje blijft. Alles komt aan het licht. En lost op. Ook mijn lelijke kanten, mijn schaamte. Anika en Niels zijn als 2 Zonnen in de ruimte. Zoveel Licht. Ze begeleiden in alle openheid, oprechtheid en vol liefde."

100 Dagen in het Licht
We hebben deze cursus sinds 2018 acht keer gedraaid met een groep.
De cursus is ontstaan toe wij, Niels en Anika in relatie kwamen. We gingen zitten om te kijken wat we tegenkwamen, bij bepaalde onderwerpen, of gewoon zomaar om licht te delen, of als er iets gebeurde dat een van ons triggerde.

Dat te voelen in ons lijf.

Daarbij te blijven.

Te zien wat waarheid was daarin.

We wisten allebei al wat die ruimte van zijn was maar in contact hadden we hem nog niet doorleefd. We merkten dat als er dingen opkwamen en we gingen daarvoor zitten in zorgvuldigheid, dat de hele persoonlijkheid er mocht zijn en doorvoelt mocht worden en van daaruit als vanzelf opging in die ruimte.

Wij zagen dat als je niks verstopt, als alles, maar dan ook alles aan het licht mag komen; je duistere kanten, je verlangens, je pijn, en je daarbij blijft in je systeem, je merkt dat het energie wordt en mee gaat resoneren in die prachtige ruimte. Schuld verdwijnt. En er blijft een ruimte over waar de persoonlijkheid niet meer zoekt en dwaalt, maar thuiskomt.

Er is een weg waarin je compleet kan rusten.

In jezelf. In de ander. In de wereld.

In je oorspronkelijke licht. In dat wat we met elkaar gemeen hebben.

We komen elke week samen met een groep van 6 tot 10 mensen.
Je zult merken dat de groep keer na keer krachtiger, liefdevoller en dragender wordt.

Wij staan 100% voor je klaar om je te spiegelen in wie je werkelijk bent. En te benoemen wanneer de angst verschijnt. Zo word je steeds helderder en groeien we samen in liefde. Er ontstaat overvloed die jouw prachtige leven doorstroomt.


Praktisch
Wekelijks samenkomen met een groep van 4 tot 10 deelnemers op de maandag van 17:00 - 20.30
De cursus ontvouwt zich aan de hand van een Reader met weekthema's, informatie en opdrachten.

Investering:  € 2.000,- excl. btw

Kom anders even langs voor een vrijblijvende intake in onze prachtige studio Haarlem Noord.
Voor meer info, vragen of contact: 100dageninhetlicht@gmail.com / Anika 06 1303 1233 / www.100dageninhetlicht.nl

Deelnemers zeggen:
"100 Dagen zijn voor mij een echte lifechanger geweest. Ik kwam uit een periode waarin alles zwaar voelde, als een dikke modder waar ik niet uit leek te komen. De 100 dagen hebben voor mij alles weer doen laten stromen, de energie kwam terug, het licht en de ruimte. Wat een onbeschrijfelijke reis was het. Het voelde als thuiskomen, op een plek die ik al kende maar vergeten was. En dit in een warme, liefdevolle bedding die Niels en Anika hebben weten neer te zetten.
De 100 dagen zijn een cadeau voor het leven, welke ik iedereen zou gunnen. Nog dagelijks ben ik ermee bezig of denk ik eraan terug. Het heeft me weer laten ademhalen, dansen, stralen en genieten."

"100 Dagen in het Licht is het grootste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven. Niels en Anika verwelkomen je in een wereld van vertragen, ontvangen en vertrouwen. Een ruimte waarin het veilig is om alles er te laten zijn, en waarin alles gezegd mag worden. Waarin ik mezelf steeds beter mocht leren kennen, en alles in liefde mocht verwelkomen of zelfs omarmen. Ik leerde dat die ruimte van licht & liefde er altijd al is geweest: in mezelf. En dat ik daar altijd naar terug kan, op welk moment dan ook, dat is echt een groot geschenk. De maandagavonden waren altijd m’n favoriete moment van de week! Zoveel gelachen en geleerd. De cursus is fantastisch in elkaar gezet en ik ben Niels en Anika echt oneindig dankbaar voor hun begeleiding en kennis, maar vooral voor ‘t onvoorwaardelijk delen van hun liefde, warmte en vertrouwen."

"100 Dagen in het Licht heeft mij zoveel gegeven. Ik had dit niet van te voren durven hopen of verwachten. Ik heb een ruimte gevonden in mijzelf waarmee ik ben verbonden en alles om mij heen. Deze ruimte van liefde, volmaaktheid en rust draag ik gewoon bij mij en daar kan ik altijd bij. Ik ervaar minder zoeken, meer genieten van wat is en het durven aankijken en voelen van mijn gevoelens, gedachten en emoties. Mijn gemoedstoestand is zoveel minder afhankelijk van wat er om mij heen gebeurt. Ik voel mij nog steeds elke dag meer opengaan voor het leven."

www.nielsmooij.nl/100dagen

Monday 24 February 2025 om 17:00 tot Monday 26 May 2025 om 20:30

Meidoornplein 16, 2023 NL Haarlem, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Adem is de weg naar binnen”

Wij bieden ademsessies, adem opleidingen, cursussen, evenementen, retreats en persoonlijke en bedrijfs-coaching. In onze knusse studio ben je welkom.

Reviews

Moreno

Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika

Voor het eerst deelgenomen aan een ademcirkel en vond het echt heel relaxed en een aanrader! Weet niet of het komt door door ademwerk of door de prettige begeleiding van Niels en Anika, maar denk door allebei ;) bedankt!

Lees meer

Lode Van Piggelen

Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika

Iets nieuws proberen voelt vaak even ongemakkelijk voor me, zo ook bij aanvang van de ademsessie. Gelukkig word ik heel vriendelijk en bijna vanzelfsprekend ontvangen door Anika en Niels. Er volgt een uitleg van wat we gaan doen en wat je kunt gaan ervaren. En een ervaring is het, de sensaties vliegen door mijn lichaam en de emoties komen, vooral wanneer Niels of Anika me even aanraakt tijdens de sessie. Tranen beginnen te stromen en er ontstaat ruimte. Aan het eind zoveel ruimte dat ik gevoel heb dat ik wegzweef of mijn lichaamsdelen met de vloer versmelten. Een diepe ontspanning die heerlijk voelt. Kortom, gewoon gaan ervaren!

Lees meer

Marieke Van Oldenborgh

Ademcirkel Verbonden Ademen - kleine groep met Anika

Ik heb hier gisteren voor het eerst een ademcirkel bijgewoond en het was heel fijn. Anika begeleidde de sessie op een hele mooie en liefdevolle manier waardoor het heel veilig voelde. Ook de locatie is heel warm en mooi.

Lees meer

1. Choose your tickets
100 Dagen in het Licht

€ 2.440,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
100 Dagen in het Licht

Meer evenementen van Niels en Anika

Thursday, 18 Jul. om 19:00
Ademcirkel - met Niels en Anika - Adem Opleiding september
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Thursday, 25 Jul. om 19:00
Ademcirkel - met Niels en Anika - Adem Opleiding september
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Saturday, 27 Jul. om 10:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - kleine groep met Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Thursday, 01 Aug. om 19:00
Ademcirkel - met Niels en Anika - Adem Opleiding september
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 17 Jul. om 19:30
Opstellingenworkshop - Extra bijeenkomst
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Friday, 26 Jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Thursday, 24 Oct. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Monday, 15 Jul. om 19:30
Online lezing: Maria Magdalena en het Lam Gods
Touch of Medicine
Lezing Bewustzijnsontwikkeling Nieuwe Aarde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl