Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

โ˜€๏ธ Midzomer & Volle maan ๐ŸŒ• Cacao Ceremonie, Adem en Meditatiereis

Friday 21 June 2024 van 14:00 tot 18:00

Alkmaar, Nederland

Over dit evenement

๐™€๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™—๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ฃ๐™™๐™š ๐™˜๐™š๐™ง๐™š๐™ข๐™ค๐™ฃ๐™ž๐™š ๐™ž๐™ฃ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™š๐™ž๐™ก๐™ž๐™œ๐™š ๐™จ๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ. ๐™€๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™จ๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™š๐™ง๐™ซ๐™–๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ค๐™ข ๐™ฃ๐™ค๐™ค๐™ž๐™ฉ ๐™ฉ๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™œ๐™š๐™ฉ๐™š๐™ฃ

โ˜€๏ธ ๐— ๐—ถ๐—ฑ๐˜‡๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ & ๐—ฉ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐ŸŒ•

๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ ๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ, ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ- ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€
Bij YAXY nodigen we je uit om deel te nemen aan deze magische en verbindende ceremonie. De Ceremoniรซle Cacao helpt je om je hart te openen en op een diep niveau verbinding te maken met jezelf en je omgeving. De Verbonden adem en meditatie โ€“ op basis van Sjamanistische uitgangspunten โ€“ neemt je mee op reis in je binnenwereld en geeft je de inzichten die je nodig hebt op jouw persoonlijk ontwikkel pad.

๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—”๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด
De sleutel tot levensvreugde ligt verborgen in onze adem. Sluit je aan bij onze Ademcirkel en ervaar de transformerende kracht van ademhalingstechnieken. Deze 4 uur durende sessie is een reis naar binnen, waar je de vreugde van leven en zijn diep zult voelen.

๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ
Door de Cacao ben je in staat gemakkelijker en dieper in jezelf te zakken. Dit maakt de meditatie reis krachtiger. We nemen je mee langs de 4 windrichtingen om te doorvoelen waar je nu staat, wat je uitdagingen zijn, hoe je deze kunt verlichten en wat je te doen hebt. Deze meditatie geeft je de inzichten die je zo goed kunt gebruiken om met hernieuwde energie verder te gaan. Onze facilitators zijn specifiek opgeleid in deze unieke manier van Cacao Ceremonie en Meditatie volgens moderne sjamanistische principes. In deze sessie zijn minimaal 2 facilitators aanwezig om je te begeleiden in jouw reis. Ontdek de transformerende kracht van Cacao in combinatie met Meditatie in deze magische sessie naar meer vrijheid, ontspanning en richting in je leven.

๐Ÿ—“๏ธ Datum: 21 juni (vrijdag)
โฐ Tijd: 14:00 - 18:00 uur (inloop vanaf 13:45 uur)
๐Ÿ“ Locatie: Stalpaertstraat 3 in Alkmaar (gratis parkeren)
๐Ÿ‘ฅ Maximaal aantal deelnemers: 8
๐Ÿ’ฐ Investering โ‚ฌ 65,- (incl. btw)

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ?
Ceremoniรซle Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt voor haar helende en spirituele eigenschappen. Cacao helpt je bewustzijn te vergroten, je hart te openen en jezelf op een dieper niveau te verbinden met ware, natuurlijk zelf, de mensen om je heen en jouw natuurlijke omgeving. Daarnaast in Cacao bekend om zijn gezondheid bevorderende eigenschappen. Daarmee creรซert het de perfecte staat van verbinding en overgave in het hier en nu voor dieper en effectiever ademwerk, wat essentieel is voor het vrij stromen van de energie. We werken met hoogwaardige ceremoniรซle Cacao uit Guatemala en bereiden zorgvuldig met veel liefde en aandacht, verreikt met onze persoonlijke kruidenmix. Het is als een magische drank die de deur opent naar een dieper bewustzijn en een verhoogd welzijn.

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ก๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—œ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฟ๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜€
Begeleid door de gepassioneerde Steven Schoorl en Julia Eisele, word je meegenomen op een ontdekkingstocht naar je innerlijke wereld. Je ervaart de verbindende kracht van moeder Cacao vanuit je hart, hoe dit blokkades vrijmaakt, stress vermindert en je een diep gevoel van liefde en vreugde geeft.

๐— ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐— ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด
Begin de avond met het zetten van krachtige, persoonlijke intenties, gevolgd door een magische cacaoceremonie volgens de principes van het moderne sjamanisme. In de innerlijke reis met de verbonden adem en de geleide meditatie nemen wij jou mee op een transformerende reis. Deze momenten van stilte en verbinding met je natuurlijk, war zelf openen de deur naar diepe zelfontdekking en spirituele ontwaking.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ- ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ?
๐Ÿ‘‰ Een hernieuwd diep gevoel van verbinding met jezelf en anderen.
๐Ÿ‘‰ Bevrijding van chronische stress en spanning.
๐Ÿ‘‰ Een verhoogd gevoel van innerlijke rust en balans.
๐Ÿ‘‰ Verbeterde emotionele veerkracht en mentale helderheid.
๐Ÿ‘‰ Activering van je zelfhelend vermogen.
๐Ÿ‘‰ Helderheid in uitdagingen en vraagstukken.
๐Ÿ‘‰ Stevige gronding en verbinding met de natuur.

๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป
Of je nu nieuw bent of al eerder een Cacao ceremonie en verbonden ademreis hebt ervaren, deze ceremonie en meditatiereis is toegankelijk voor (bijna) iedereen; raadpleeg de contra-indicaties. Wij zorgen voor een veilige, ondersteunende en liefdevolle ruimte waarin je kunt groeien en bloeien.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ก๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—๐—ฒ ๐— ๐—ฒ๐—ฒ?
- Comfortabele kleding
- Notitieboekje en pen voor persoonlijke reflecties
- Waterfles โ€“ hydratatie is belangrijk!

๐—˜๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ฒ
We houden de groep bewust klein om een diepe, persoonlijke ervaring te garanderen. Er zijn altijd minimaal 2 begeleiders aanwezig om jouw veiligheid en persoonlijke aandacht te garanderen. Reserveer jouw plaats om deel uit te maken van deze magische en verbindende ceremonie.

Friday 21 June 2024 van 14:00 tot 18:00

Alkmaar, Nederland

Over de organisatie

“You owe it to yourself to fully show up in this lifetime.”

Bewustzijnsontwikkeling door lichaams- adem-, energie en spiritueelwerk. Leven zoals het leven bedoeld is met een open hart en in verbinding โ™ฅ

Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies

Reviews

Ellen Dekker

Kundalini Awakening | Activatie | 2 facilitators max 6 deelnemers

Steven en Julia weten een fijne, veilige en geborgde sfeer neer te zetten. Down-to-earth en authentiek! In het 'kleine' zit vaak het fijne.

Lees meer

Els Wouda

Kundalini Awakening | Activatie | 2 facilitators max 6 deelnemers

Het was een hele mooie liefdevolle ervaring bij hele lieve mensen. Ik kom zeker terug

Lees meer

Wil

Kundalini Awakening | Activatie | 2 facilitators max 6 deelnemers

Hele fijne, veilige setting. Alle rust met slechts 6 deelnemers. De kleine ruimte was met veel zorg en mooi ingericht. Ik kom graag een keer terug.

Lees meer

โ˜€๏ธ Midzomer & Volle maan ๐ŸŒ• Cacao Ceremonie, Adem en Meditatiereis

Meer evenementen van Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies

Friday, 30 Aug. om 19:30
โค๏ธCacao Ceremonie & Vrouwencirkelโค๏ธ Meditatie- en Ademreis
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Cacao ceremonie Vrouwencirkels Innerlijke Reis
Friday, 06 Sep. om 19:30
โš•๏ธKundalini Breath & Activatie โš•๏ธ 2 facilitators | max 8 deelnemers
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Kundalini Innerlijke Reis Ademwerk
Friday, 27 Sep. om 19:30
โค๏ธCacao Ceremonie & Vrouwencirkelโค๏ธ Meditatie- en Ademreis
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Cacao ceremonie Vrouwencirkels Innerlijke Reis
Friday, 11 Oct. om 19:30
โš•๏ธKundalini Breath & Activatie โš•๏ธ 2 facilitators | max 8 deelnemers
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Kundalini Innerlijke Reis Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 23 Jul. om 19:00
Ademwerk 23 juli 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Thursday, 25 Jul. om 19:30
KIVA, THE CALL OF THE WISDOM KEEPERS, SPECIAL
Sacred SoulTribe Events
Film Cacao ceremonie Klankbad
Thursday, 25 Jul. om 19:00
Ademcirkel - met Niels en Anika - Adem Opleiding september
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Tuesday, 22 Oct. om 19:15
Yin & Nidra Concert - Daniรซlle Uriรซl in de Bergkerk -
Omikami Yoga
Yoga Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl