Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Puur Vrouw Blootgewone Tantrische Vrouwencirkel

Woensdag 12 oktober 2022 van 19:30 tot 22:30

Zaandam, Nederland

Over dit evenement

Puur Vrouw is een blootgewone, en daarmee een bijzondere vrouwenavond voor ervaren sisters in het veld van vrouwenwerk, spirituele ontwikkeling en tantra. Een intieme belevingsavond waarin vrije ruimte voorop staat: vrije ruimte aan dat wat in het moment wil ontstaan. Het begin en het einde van de avond worden op een mooi verbonden manier vormgegeven om de groepsenergie neer te zetten. Met vrouwen die snel "het veld van liefde" kunnen instappen vanuit ervaring, opgedaan in vele workshops en vrouwencirkels, kunnen we ons vervolgens snel onderdompelen in de vrije flow die Puur Vrouw kenmerkt. Meerdere plekjes in de ruimte, en jij bent waar je wilt zijn: sauna, hottub, schuimdouche, knuffelbed of massagematras. Alles in stilte, gedragen door prachtige soms hemelse muziek, en dat is een bijzondere ervaring.

Laat je raken in een zachte contactdans of een (kashmirische) vrouwenmassage, geniet van een sjamanistische drumcirkel of een rituele vrouwendans. De energie van Puur Vrouw is rustig en verstillend, en onze dresscode is Puur Natuur. Na een aandachtsvol uitkleedmoment genieten we van de zachtheid en puurheid van onze naakte vrouwenlichamen. Je zult ervaren wat de kracht van deze eenvoud met je doet.

Puur Vrouw is bedoeld voor de doelgroep van de 35+ ervaren sister. Daar wordt mee bedoeld dat iedereen ruime ervaring heeft in het veld van spiritueel ontwikkelingswerk, massage en tantra, en dat je comfortabel bent met bloot en een hoog knuffelgehalte. We dragen het veld samen en komen echt voor onze eigen ontspanning: niemand zorgt voor een ander. Dit geeft een bijzondere basisenergie waar al enkele jaren lang prachtige avonden op gebaseerd zijn. Puur Vrouw brengt ons terug naar een oergevoel van samen Zijn.

Praktisch: ik ontvang je aanmelding graag per email: sisters@puurvrouw.nu. Puur Vrouw Zaandam kost €35. De inloop is om 19 uur en we ronden om 22.30 uur af. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met verdere details.

Meer informatie en een sfeerimpressie vind je ook op mijn website puurvrouw.nu.

Liefs Wendy

www.PuurVrouw.nu

Woensdag 12 oktober 2022 van 19:30 tot 22:30

Zaandam, Nederland

Over de organisatie

Wendy en Peter zijn liefdespartners die diverse tantrische workshops en liefdesfeesten organiseren voor mensen met ruime tantrische ervaring.

WenPeet Love Events

Puur Vrouw Blootgewone Tantrische Vrouwencirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl