Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ceremoniele retraite met Magic truffels en Cacaobliss

Vrijdag 11 november 2022 om 11:00 tot zondag 13 november 2022 om 16:00

De Bilt, Netherlands

Over dit evenement

In deze retraite maak je twee innerlijke reizen, de eerste met Magic Truffels, de tweede met Cacaobliss. Op zoek naar de antwoorden die al in je zitten, nieuwe inzichten waardoor jij weer een volgende stap op je levenspad zet met vreugde en helderheid!

We beginnen dit lange weekend met het Ontrafel-je-verhaal spel. Je gaat kijken op basis van de nivo's van bewustzijn waar jij jezelf beperkt door het verhaal dat je jezelf vertelt. Dient het je nog? Of is het tijd om los te laten en een nieuw verhaal te schrijven? Verder krijg je tijdens het weekend een workshop om meer inzichten te krijgen in waar jij jezelf tegenhoudt je beste leven te leiden. In de avonden maken we twee plantmedicijn reizen, en verder inclusief een sessie body remembers trauma therapie, een vuurceremonie en gebruik sauna en jacuzzi.

Deze retraite is voor mensen die open staan voor spirituele ontwikkeling en bewustwording. Omdat ik iedereen die daadwerkelijk wil werken aan bewustzijnsgroei in de gelegenheid wil stellen deel te nemen, werk ik met een basis prijs van 395 euro. Naast deze prijs die de vaste kosten dekt, vraag ik je na afloop een gift die je zelf mag bepalen op basis van wat het jou heeft opgeleverd en je draagkracht.

Voor meer info, andere data en boekingen kun je ook terecht op: http://fromthinkingtobeing.com/ceremonieel of via info@fromthinkingtobeing.com

Retraites bij @Hélène zijn kleinschalig en huiselijk en het retraitecentrum is gelegen in de Bilt, vlakbij Utrecht. Je wordt met liefde ontvangen in de ruimte waarin jij mag transformeren naar ZIJN.

#bewustzijn #spiritueleontwikkeling #spiritualiteit #bewustwording #bezinning #reflectie #spirituelevakantie #spiritueelweekend #magictruffels #psylocibin #plantmedicijn #truffelceremonie #cacaoblis #retraite #@Hélène #ceremonie #ceremonieleretraite #retreat #healing #fromthinkingtobeing #innerlijkereis #lichtwerker #energiewerk #lightworker #energywor #spirituality #spiritualretreat #consciousness #awareness #plantmedicin #retreat #innerjourney

Vrijdag 11 november 2022 om 11:00 tot zondag 13 november 2022 om 16:00

De Bilt, Netherlands

Over de organisatie

“Ontrafel het verhaal in je hoofd en transformeer van denken naar zijn!”

Kleinschalige groeps- en privéretraites. Kom je verhaal ontrafelen en transformeer voor meer rust en flow in je leven. Van denken naar zijn.

Reviews

I. Bakker

Ceremoniele retraite met Truffels, cacaobliss en cannabis

Een heerlijke, perfect afgestemde retraite. Precies wat ik nodig had! Heerlijk eten, fijne omgeving, liefdevolle begeleiding.

Lees meer

Ceremoniele retraite met Magic truffels en Cacaobliss

Meer evenementen van Retraitecentrum @Hélène

Vrijdag, 21 jun. om 17:30
Plantmedicijn retraites met Hélène
Retraitecentrum @Hélène
Plantmedicijn Energiewerk Meerdaagse retraites

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 13:00
Het Floreer Bootcamp
Tijdboek LuMens
Bewustzijnsontwikkeling Zielsgeluk Manifesteren
Zondag, 28 apr. om 12:00
Soul Revolution Breathwork | Verbonden Ademreis | Noordwijk
Soul Revolution
Adem Ademwerk Bewustzijnsontwikkeling
Woensdag, 24 apr. om 14:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Woensdag, 24 apr. om 14:00
Sensual Spring - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl