Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ontvouw jouw Kracht: Ontdek de diepte van jouw Ware Zelf

Saturday 29 June 2024 van 11:00 tot 17:00

Ruben Robijn mineralenparadijs, Dijkgraaf 28, 6921 RL Duiven, Nederland

Over dit evenement

Je voelt dat je hier voor meer bent en dat je niet vanuit jouw volledige potentieel jouw leven leidt. Is dit alles wat er is? Dat kun je je moeilijk voorstellen. Je weet zeker dat er meer is, maar je weet niet welke stappen je moet nemen om volledig vanuit jouw kracht jouw droomleven te leiden.

Je verlangt ernaar om te leven vanuit je diepste essentie en jouw eigen waarheid. Je wilt ontdekken wie je werkelijk bent, voorbij de rollen en identiteiten die je in jouw leven vervult en die anderen jou hebben toebedeeld.

Ben je nieuwsgierig naar hoe je meer potentie uit jezelf kunt halen? Dompel jezelf tijdens de bekrachtigende dagworkshop Ontvouw Jouw Kracht dan onder in een reis vol zelfontdekking en empowerment.

Op 29 juni duiken Sandra en Wendy van Stichting Una4All, samen met jou, dieper in op bovenstaande vragen en krijg je inzicht in jouw innerlijke barrières en het (onbewuste) verhaal wat jou al die tijd gevangen heeft gehouden. Leer te creëren vanuit plezier, passie en nieuwsgierigheid en Ontvouw Jouw Kracht.

Na de workshop heb je een diepere verbinding met je eigen waarheid en kracht gemaakt en heb je de tools om innerlijke barrières te doorbreken, heb je een vernieuwd begrip van jezelf en kun je je plaats in de wereld innemen.

Hoe ziet de dag eruit?
Begin je dag met een verbindende kennismaking en een inspirerende sessie voor jouw mind. Vervolgens openen we middels bewegingsoefeningen ons lichaam en via een cacaoceremonie ons hart. Ontvang de tools om jezelf volledig te voelen en te belichamen, en ontdek de kracht van embodiment.

Na een verkwikkende middagpauze starten we met een creatieve sessie, waarin je de ruimte krijgt om vanuit jouw essentie te dromen, te spelen en te ontdekken.

We sluiten de dag af met een ritueel van bekrachtiging, zodat je naar huis gaat met jouw eigen plan om bewust jouw kracht te ontvouwen en daarmee jouw realiteit te transformeren.

Investering:
Slechts €95,- per persoon, inclusief koffie en thee.

Reserveer nu jouw plek voor deze transformerende ervaring en ontdek de kracht van jouw authentieke zelf.

Ontvouw Jouw Kracht: Ontdek de diepte van jouw Ware Zelf is het eerste deel van een workshopreeks van zeven delen. Deel twee Emotionele Wijsheid vindt plaats in het najaar. Hier duiken we in de wereld van emoties als jouw drijvende kracht voor groei. Je kunt de workshops van Ontvouw Jouw Kracht als gehele reeks of als individuele onderdelen volgen.

Saturday 29 June 2024 van 11:00 tot 17:00

Ruben Robijn mineralenparadijs, Dijkgraaf 28, 6921 RL Duiven, Nederland

Over de organisatie

“Samen maken we het verschil”

Stichting Una4All biedt ondersteuning aan individuen en lokale initiatieven die zichzelf willen ontwikkelen en impact willen maken in hun omgeving.

Ontvouw jouw Kracht: Ontdek de diepte van jouw Ware Zelf

Meer evenementen van Una4All

Saturday, 05 Oct. om 10:30
Ontvouw jouw Kracht: Ontdek de diepte van jouw Ware Zelf
Una4All
1-Dags retraite Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 26 Jul. om 09:00
Summer Morning Retreat • Millinger Theetuin
Sol & Salie
1-Dags retraite Yoga Reiki
Friday, 26 Jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Tuesday, 27 Aug. om 17:00
Inside Circle - The Work (27/8-29/8)
Stichting Mankind Project Nederland
Mannencirkels Bewustzijnsontwikkeling Schaduwwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl