Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

(Sold out) Tantra series ~ POLARITY ~ Groningen

Tuesday 24 September 2024 om 18:30 tot Thursday 02 January 2025 om 21:30

Cortinghlaan, 9716 HX Groningen, Nederland

Over dit evenement

~ Mijn werk kenmerkt zich door diep de lagen van belichaming aan te raken, bewustzijn te brengen en vanuit vertrouwen en veiligheid ook kwetsbaarheid te omarmen.~

Your life, your volume.
Neem de leiding over jouw leven.

🌌 Welkom bij deze TANTRASERIE over POLARITEIT, een krachtige reis van transformatie waar jouw onbewuste, onvolwassen delen aan het licht mogen komen. Want enkel in de diepten van de NACHT kunnen de STERREN STRALEN. Pas wanneer je alle schaduwkanten van jouw kwaliteiten ziet, kun je ze met volle kracht in het leven omarmen.

> Op welke dieptes mag jij jouw licht nog op laten schijnen?

🔥 Het belichamen van polariteit in onszelf, het voelen van onze mannelijke en vrouwelijke delen, maakt ons buitengewoon KRACHTIG en AANTREKKELIJK. Wanneer we vanuit volwassen zelfbewustzijn de wereld tegemoet treden en onze waarheid durven spreken, worden we meesters in INNERLIJK LEIDERSCHAP.

💫 Tantrische oefeningen bieden ons een snel PORTAAL om deze krachten in onszelf te eren. De wijsheid van ENERGIE en BELICHAMING vormt een authentieke ingang. Alles wat we mentaal willen leren, kunnen we toevoegen als inzichten, maar ons rationele denken is niet meer dan een tolk die ons helpt onze diepste OERKRACHTEN van mannelijkheid en vrouwelijkheid te begrijpen.

🪞Het innerlijke huwelijk kunnen we voltrekken wanneer we elkaar hebben ontmoet in de buitenwereld. Door de SPIEGELS VAN DE ANDEREN en de letterlijke omhelzing van onze kwetsbare delen kunnen we groeien. In de ontmoeting van vrouwelijke en mannelijke energieën ontstaat een natuurlijke dans van tegenstellingen, waarin je kunt voelen wat naar elkaar toetrekt en wat van elkaar weg beweegt.

> Waar voel jij je aangetrokken tot het leven en waar beweeg je ervan weg?

💍 🌪 Het pure vrouwelijke kan een diepe reis naar binnen maken, van ontvangen tot (zelf)liefde, ritme, overgave en vergeving, maar ook naar de donkere, baarmoederlijke oerkracht van creatie, sensualiteit en gratie. Het mannelijke kan een doordringende reis naar buiten maken, een levende, pulserende kracht, moedig en vastberaden, rechtvaardig en standvastig, maar ook de stilte en diepe rust van het oog van de storm.

🗡 Hoe kunnen deze mannelijke integriteit en vrouwelijke wijsheid samen jouw VOLLEDIG POTENTIEEL ontsluiten? Enerzijds door erin te leunen en toe te vertrouwen, anderzijds door gericht je ridder eer te laten stromen met een SCHERP ZWAARD.

Wat betekent het om werkelijk man te zijn, niet enkel te doen maar te zijn? En wat betekent het volledig vrouw te zijn en het leven te dansen? Dit kunnen we pas echt ontdekken wanneer we onze wederhelft in onszelf in volwassenheid hebben gebracht.

👑 RADICALE VERANTWOORDELIJKHEID nemen voor je eigen onvolwassen delen, of ze nu bijvoorbeeld vrouwelijke manipulatie of mannelijke arrogantie zijn, maakt dat we de volumeknop van het leven werkelijk open kunnen draaien. We moeten immers allemaal stoppen met ons te verschuilen achter kinderlijke patronen en te verdwijnen in een slachtofferrol. Door bewustzijn te brengen op onze persoonlijke ontwikkeling in deze serie, kunnen we onszelf echt kracht geven, en dat STRAALT DOOR op iedereen in ons leven.

!!Het maakt je enorm betrouwbaar en AANTREKKELIJK voor anderen.

Wil jij:

🦋Je volledige potentieel ontdekken?
❤️Je relaties verbeteren?
👑 De oerkracht en potentie van het diep belichaamde mannelijke voelen?
💃 Overgave en intuïtie in wijsheid laten versmelten in het vrouwelijke?
📣 De laatste restjes angst, schuld en schaamte onder ogen zien om jouw werkelijke waarheid te kunnen spreken?
🔥 Je seksuele energie als kompas gebruiken om je meest krachtige keuzes te maken?
🪢 Waarachtig innerlijk leiderschap leven?

Dan is deze serie perfect voor jou!

🙏🏻 We werken met oefeningen die je in diepe staten van ontspanning brengen om te vinden wat je werkelijke schatten en waarheden zijn onder de oppervlakte. We doen oefeningen om mannelijke en vrouwelijke energie te belichamen en te voelen in jezelf en met de ander, waarbij we uitnodigen om ook fysiek in veiligheid heel dichtbij te voelen wat de energie van de ander met jouw energie doet, bijvoorbeeld door te ademen in een yab-yum meditatie of hoe shibari-touw ons in overgave kan brengen. We zullen radicale en rauwe waarheden naar elkaar uitspreken, maar ook verzachten en naar de oppervlakte laten komen welke oude pijn ons weerhoudt om ons te openen. Want ware transformatie vraagt om tijd en vertraging.

💕 In deze serie werken we 4 maanden lang in een groep, waarbij we met veel veiligheid en vertraging omgaan met deze dieptes. Je mag GENIETEN van die gebieden die heel krachtig zijn en stevig naar buiten komen maar ook die delen die kwetsbaar kunnen zijn en diep kunnen raken. (We werken waar jij klaar voor bent in die aanraking als het een letterlijke aanraking betreft.)

In deze reis met een geborgen groep van 5 vrouwen en 5 mannen gaan we in authentieke belichaming en expressie van de mannelijke en vrouwelijke energie de volumeknop van het leven verder openen. We werken in een heilige ruimte, onder andere met de magie en het ritueel in ervaringen zoals:

✨Ademwerk
✨Kundalini-activatie
✨Inquiry (het spreken van jouw authentieke ervaringen, gevoelens en waarheden)
✨Consent-oefeningen
✨Beweging en dans
✨Meditatie
✨Opstellingen
✨Inwikkelen en vastgehouden worden in touw (Shibari)
✨Heling van verkrampte, onvolwassen mannelijke en vrouwelijke delen in onszelf.

Dinsdagavonden:
September 24
Oktober 1, 8, 15
November 5, 12, 19, 26
December 3
Investment in your life: €422,- (de eerste drie tickets €388,- early bird)

In deze reis word ik ondersteund door mijn team van assistenten en ben ik vereerd ook weer twee prachtige co-teachers, Helena (psychologe, breathwork en tantra) en Marco (Shibari, mannenwerk, tantra), welkom te mogen heten.

Ook voor jou!
Deze serie is er echt ook voor jou. Je hebt geen ervaring nodig, slechts een warm en open hart, en het is zeker niet erg als je iets spannend vindt; ook dat mag er helemaal zijn. Heb je al meer ervaring in tantra, dan is er alle ruimte om te verdiepen en jouw transformatie verder te brengen. Je kunt deze reis prima alleen maken, of je nu wel of geen partner thuis hebt (of je neemt hem of haar mee, dat mag ook). Tachtig procent van de deelnemers aan mijn tantra-evenementen komt alleen, en meestal is er na de eerste avond al een vertrouwde, warme verbinding als een familie.
Er zijn twee kennismakingsavonden gepland (een voor en een na de zomervakantie) om dit werk te 'proeven'. Heb je daar niet aan mee kunnen doen en ben je ook nog nooit eerder bij mij geweest, dan vind ik het heel gezellig om even kennis te maken met een korte videocall. Stuur je mij even een berichtje? Zo kunnen we allebei even verder afstemmen op de energie van waaruit ik werk. Lees in ieder geval even verder op mijn website; vooral de recensies geven een goed beeld van de transformerende kwaliteiten van dit tantra-werk.

www.intimacyalchemy.nl
(schrijf je ook in voor de nieuwsbrief)

Lieve groet,
Ymke

Ymke
On a path of transformational magic, Ymke is a woman with a pure open heart. She will invite you with grace, conscious awareness, and a smile. With a strong intuition and her feminine presence, she creates loving, sacred spaces where you feel safe, seen, nourished, and held. As a passionate tantrica, she loves to support you to have the courage to open up chapters of your life by allowing life force energies in. She embodies the gift of intimacy with yourself and others and will show you how every day we can radiate our light a little more to make the world a beautiful place to live in.

Tuesday 24 September 2024 om 18:30 tot Thursday 02 January 2025 om 21:30

Cortinghlaan, 9716 HX Groningen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra is about truly loving and embracing all of life. OSHO”

Tantra cursussen, workshops en retraites l Tantric Ropes (Healing Shibari) l Tantramassage l Kundalini activatie l Sacred Sexuality.

Reviews

Marieke Gras

Cacao & Kundalini activation

Wow wat een krachtig veld weet Ymke elke keer weer neer te zetten. Het is al voelbaar als je haar fijne ruime binnenkomt. Het is zo'n veilige plek waar al het echte en rauwe naar boven mag komen om doorvoeld te worden. Ik voelde me zooooo gedragen. Ik ben vandaag na de sessie van gisteravond weer echt een beetje high on my own supply, het veld lijkt nog een soort van na te trillen in en om mij heen. Dankjewel lieve Ymke!

Lees meer

Remco Baar

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Marco & Ymke hebben een prachtige retraite neer gezet. De locatie was heel erg fijn, en op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug. Zo vanuit het gebouw de heide op en de bossen in. Er werd ontzettend goed voor ons gezorgd en heel erg lekker gekookt en gebakken. Marco & Ymke leven en ademen de Tantric Shibari. Hun assistente Anke al net zo. De toegepaste oefeningen, hoe groot of klein ook, alles met aandacht en gericht op de Art to Trust and Surrender. Steeds weer deelmomenten met aandacht en tijd voor alles wat oppopte, ook tussendoor waren Marco, Ymke en Anke zeer beschikbaar voor ons als deelnemers en ook onder de deelnemers was kennis en kunde in huis om elkaar op te vangen en begeleiden. Ik vond het samenspel tussen de deelnemers, hoe stoer of kwetsbaar dan ook heel erg mooi. Marco & Ymke bewogen zich steeds tussen de verschillende sessies door met aandacht voor de mens en tips and tricks voor het knopen. Met o.a. de persoonlijke aandacht, liefde, beschikbaarheid en ook het delen van hun eigen emoties hebben Marco, Ymke en Anke een hele veilige bedding neergezet waardoor elke deelnemer zich helemaal kon openen.

Lees meer

Caroline Smit

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Ik dacht altijd "Shibari, dat is niets voor mij” en toch gooide ik mezelf in het diepe omdat een vriend mij gevraagd had mee te gaan. En mijn instelling ook een nieuwsgierige is van "eerst zelf ervaren, dan pas weet je wat het is" De gedachte en aanname die ik had was “dat is toch iets uit de BDSM-hoek en daar heb ik echt niets mee...” Maar nu weet ik het! De Shibari op de manier hoe Ymke en Marco het brengen is waanzinnig! Een tantrische verdiepende lichaamsgerichte manier om jezelf beter te leren kennen. Ik kwam oude patronen tegen en daardoor weer inzichten. Ik ging langs allerlei emoties en kon ze expressie geven waardoor er weer meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn adem, mijn mind…Na zo’n release ervaring wat de touwen met mij doen kom ik in een bliss gevoel. Van weer diepe liefde kunnen voelen voor mezelf, mijn leven, het Leven…Zoveel dankbaarheid en vreugde gevoeld en alles in mijn lichaam weer zo stromend Het was heerlijk en intens! Ymke en Marco belichamen de Shibari zelf. Staan gelijkwaardig voor de groep, zijn puur en echt. Hebben zelf veel doorvoelt en doen dat nog steeds… Ik ben onder de indruk van hun samenwerking. En hun demo’s zijn prachtig om te zien en waarachtig. Ze laten zichzelf zien! Je wordt hierdoor nog meer uitgenodigd om jezelf ook in te brengen met alles wat er in je leeft en je over te geven aan de touwen, het knopen, het voelen, het leven…Zij zorgen voor zoveel veiligheid en verbinding wat maakt dat ik mezelf totaal kon laten zien. Met ruimte voor humor, kwetsbaarheid delen, spelen, en ze doen zelf ook mee wat heel fijn is. Ik ging vervuld naar huis. Heb genoten van de warme en persoonlijke plek in de natuur, het lekkere eten, de groep met gelijkgestemde mensen jong en oud door elkaar. Allemaal met dezelfde intentie: "Jezelf nog meer leren kennen, verdieping, verbinding, het aangaan van het onbekende in vertrouwen en met overgave. En ook het letterlijk aangaan van je levenslust, je seksuele energie sensualiteit en gevoeligheid

Lees meer

1. Choose your tickets
Early bird ticket

Wat heerlijk dat je mij al kent, mijn werk al kent en vol je JA nu al kan geven voor deze serie. Van harte welkom

€ 388,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Man

€ 422,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Vrouw

€ 422,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
(Sold out) Tantra series ~ POLARITY ~ Groningen

Meer evenementen van Intimacy Alchemy

Thursday, 25 Jul. om 20:00
Zoom call ~ Retraite www.tantrashibari.nl ~ Art of trust and Surrender
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Meerdaagse retraites
Thursday, 05 Sep. om 09:30
Personal sessions with Intimacy Alchemy sept-dec 2024
Intimacy Alchemy
Tantra Kundalini activatie Massage
Monday, 09 Sep. om 18:30
Cacao & Kundalini activation
Intimacy Alchemy
Cacao ceremonie Kundalini activatie Kundalini
Friday, 13 Sep. om 20:00
Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender 4 DAYS
Intimacy Alchemy
Tantra Meerdaagse retraites Shibari

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Sunday, 08 Sep. om 14:45
Sensual Play Party: The way of the heart
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Monday, 30 Sep. om 19:30
Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Thursday, 15 Aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl