Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ondernemers opstellingen dag 14 juli Amsterdam

Sunday 14 July 2024 van 11:00 tot 17:00

Vondelstraat 122, 1054 GS Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Ruby en Pervin, rustgevend en daadkrachtig. Sensitief en geaard. Oost en West, Arnhem en Amsterdam.

Samen creëren wij een omgeving waarin jij je vraag kunt onderzoeken. We maken met een systemische opstelling onzichtbare dynamiek zichtbaar, zodat je met een nieuw perspectief op jouw vraagstuk weer beweging voelt, daar waar het vastzit.

Ben jij zelfstandig ondernemer en loop jij vast op een bepaald thema?

-Misschien is de energie in jouw onderneming weggezakt en snap je niet waar dit
vandaan komt?
-Wil je een nieuwe doelgroep aanspreken maar lijkt de doelgroep jou niet te willen
zien?
-Heb jij een nieuw product of dienst wat je in de markt wilt zetten?
-Of heb je een belangrijke keuze te maken m.b.t. de groei van jouw organisatie?

Zomaar een greep uit vraagstukken die we kunnen onderzoeken met een systemische blik.

Wat houd een opstelling in?

Wij zijn maken allemaal onderdeel uit van systemen, zo heb je je familie systeem, werk , sociaal etc. Een patroon herken doordat het vaker voorkomt in meerdere systemen. Dan is het interessant om te kijken waar dit patroon vandaan komt. Is het wel van jou? Of neem je nog iets mee vanuit jouw (voor)geschiedenis?

Een opstelling kan helpen bij persoonlijke vraagstukken, door patronen binnen het familiesysteem te onderzoeken en een nieuw perspectief te ontdekken. Waardoor je ineens wél kunt bewegen waar dat eerder niet lukte.

Een opstelling is niet meer dan iets of iemand in de ruimte neerzetten naar wat op dat moment jouw innerlijk beeld is. Hiermee is al vaak direct dynamiek zichtbaar. Vervolgens bekijken we wat ervoor nodig is verandering in gang te brengen.

Eigenlijk moet je het gewoon een keer ervaren!


Onze werkwijze

Onzichtbare dynamiek zichtbaar maken, van onderbewust naar bewust en van vastzitten naar beweging.

Een aantal keer per jaar organiseer wij samen opstellingen dagen met een groep, zowel in het oosten als in het westen van het land.

Met een groep zorgen we voor een veilige omgeving waarin we met elkaar inzicht en bewustzijn creëren op vraagstukken van de vraag inbrengers. Met representanten krijgen we inzichten in wat er speelt in de onderstroom.

Vraag Inbrenger:
Als vraag inbrenger werken we aan jouw hulpvraag. Je hulpvraag kan gaan over alles wat momenteel in jou leven speelt.

Representant:
Als representant kan jij worden gevraagd om representant te staan in iemands opstelling. Middels de representanten krijgen we inzichten in wat er speelt in de onderstroom. Een opstellingen dag bijwonen als representant geeft vaak ook vele inzichten over je eigen proces.

Wie zijn wij?
Wij hebben elkaar op de opleiding ontmoet en hebben samen het systemisch werk ontdekt en onszelf als begeleiders. Sinds dit jaar begeleiden we samen opstellingen voor groepen. Ruby als therapeut met haar achtergrond in de hospitality en evenementen branche en ik als coach met mijn achtergrond in het bedrijfsleven zorgt er voor dat we een mooie complementaire mix zijn, wat we kunnen inzetten in onze systemische begeleiding.

Samen vinden we het belangrijk om een veilige setting te creëren, waarin je je vertrouwd voelt om te delen, waarin we met humor en nuchterheid kunnen kijken naar moeilijke dingen, maar waar ook de ruimte is om de diepgang en het ongemak te kunnen opzoeken wanneer dat helpend is.

Pervin over Ruby:
“Ik heb Ruby leren kennen als een rustige, sensitieve, moedige vrouw. Ze is puur en vriendelijk. Als je in contact met haar komt voel je je rustiger, ontspannen en veilig. Je voelt dat ze zelf maar al te goed weet hoe het is om zich onveilig te voelen en dit ook heeft overwonnen. Maar make no mistake, de zachte en kalmerende energie gaat gepaard met een diepe onderliggende kracht. Een kracht die staat voor eigen wil, grenzen aangeven en consequenties trotseren. Deze vrouw heeft sterke en moedige keuzes gemaakt en weet wat dit vraagt van iemand.

Dit alles maakt Ruby een bijzondere vrouw, begeleider, therapeut, die met deze kwaliteiten in staat is om jou de ruimte te geven om er te mogen zijn met alles wat je meeneemt.”

Ruby over Pervin:
"Ik weet nog dat wij elkaar voor het eerst ontmoeten, en ik herinner mij de indruk die Pervin bij mij achterliet. Een prachtige, kracht vrouw. Ze straalt vertrouwen, wijsheid en geaardheid uit.

De opstellingen die ik haar heb zien begeleiden en de keren dat wij hebben samengewerkt was ik onder de indruk van haar professionele maar persoonlijke aanpak. De innerlijke wijsheid en haar mogelijkheid om “mee te voelen” met de client. Pervin weet een mooie balans te vinden waarin zij begeleid vanuit het “weten” en een grote basiskennis heeft in het systemische werk.

Ik voel me dan ook vereerd te mogen samen werken met Pervin, en weet dat zij jou optimaal kan begeleiden in het proces waar jij in zit."

Sunday 14 July 2024 van 11:00 tot 17:00

Vondelstraat 122, 1054 GS Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Sensitief, integer en kalmerend”

Systemisch begeleiders en opstellers

In samenwerking met

Ruby Faber coaching

Contact

Reviews

Lotte Stig

Familieopstellingen dag 13 juli Amsterdam

De familieopstelling van Ruby en Pervin was een hele bijzondere ervaring. De vrouwen zorgen voor een veilige en warme omgeving, waar elke emotie welkom is. Ze durven de goede vragen te stellen en raken kwetsbare gevoelens aan met een sterke, maar veilige hand. Er werd een heerlijke vegetarische lunch geserveerd. Ik raad een familieopstelling bij deze bijzondere vrouwen iedereen aan!

Lees meer

Susan Jansen

Familieopstellingen dag 28 juni Arnhem

Wat een mooie en bijzondere dag vond ik dit. Ruby & Pervin begeleiden de opstellingen met oprechte aandacht en spelen fijn in op wat zich aandient. Het voelde heel veilig om mezelf open te stellen. Ik heb zowel als representant en als vraaginbrenger veel waardevolle inzichten opgedaan en er heeft een mooi stuk mogen helen dat al langer geblokkeerd was in mij. Echt een aanrader!

Lees meer

Marieke Eringfeld

Familieopstellingen dag 28 juni Arnhem

Ik vond het een hele fijne ervaring. De sfeer was fijn. Het voorgesprek was voor mij wat kort, maar dat deed niet af aan de kwaliteit van de opstelling. Het lijkt mij leuk om een keer terug te komen!

Lees meer

Ondernemers opstellingen dag 14 juli Amsterdam

Meer evenementen van Ruby en Pervin

Uitverkocht
Wednesday, 24 Jul. om 19:00
Thema opstelling - Carriere opstelling
Ruby en Pervin
Systemisch werk Persoonlijke Ontwikkeling Opstellingen
Thursday, 29 Aug. om 11:00
Familieopstellingen dag 29 augustus Arnhem
Ruby en Pervin
Familieopstellingen Opstellingen Systemisch werk
Saturday, 21 Sep. om 11:00
Familieopstellingen dag 21 september Amsterdam
Ruby en Pervin
Familieopstellingen Opstellingen Systemisch werk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 25 Aug. om 10:00
Opstellingsdag rond Intimiteit & Seksualiteit
Wim Vandenbergh
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Sunday, 21 Jul. om 09:30
Reconnect with (your) nature
Plessence
Paarden Natuur Opstellingen
Sunday, 08 Sep. om 15:00
Dance with Life - Intensive jaartraining
Dance with Life | Dansmethetleven.nl
Tantric Dance Persoonlijk Leiderschap Authentic Relating
Friday, 19 Jul. om 09:00
Be the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl