Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Saturday 22 June 2024 van 14:00 tot 18:00

Roosendaal, Nederland

Over dit evenement

Ik nodig je uit om meer van jezelf te laten zien.

Wegens de vraag en het succes van mijn eerdere theater events in combinatie met lichaamswerk en bewustzijn voor vrouwen volgt er naast een verdieping ook nog een basis workshop op 18 mei en op 22 juni.

Aller eerst. Veiligheid voorop. Ik zal soms ook direct en concreet teruggeven wat ik zie en daar kun je van groeien. Kun je soms kwetsbaar zijn en durf je te shinen? Het is geweldig en krachtig. Ik weet wat ik wil met jullie en binnen die kaders voel ik precies wat een ieder van jullie nodig heeft.

Plezier staat centraal. Ik zal altijd beginnen met zakken in je goddelijke lijf en je hart. Het activeren van je creatieve en levens(seksuele energie). Een krachtige basis vanuit waar je kunt werken. Kun je daarbij? En wat leeft er in je? Je lichaam is super intelligent en een prachtig kompas. Intuïtie uit zich via het lijf en via gedachtes maar toch weet het lichaam het vaak eerder en zuiverder. Wat is jouw duidelijke ja of nee?

We gaan aan de slag met beweging & dans en met stem & theatrale oefeningen. En nee je hoeft niet te zingen. In de verdieping kan dat wel en je mag van mij natuurlijk altijd zingen. Hier en daar theorie en reflecteren. We kijken naar van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Balans. We gaan ook bezig met performen, hoe kom je over en daar zul je in je dagelijks leven ook veel aan hebben.

Niks is gek, het is onderzoek en ik daag je uit om lekker out your comfortzone te stappen. Je authentieke zelf, je fantasie, jouw verhalen, jouw emoties kun je uiten in een vorm. Heerlijke kans. Hoe zou je willen expressen?

Aan het einde van de middag wil ik je de gelegenheid bieden om jouw binnenwereld een podium te geven. Stukje poëzie voordragen? Stukje zingen? Het maakt eigenlijk niet uit wat het is. Je krijgt de kans om iets te laten zien op een podium en de rest gaat kijken en luisteren. Alles kan en je hoeft dit niet te doen. Het is een extra verdieping en het kan veel opleveren.

Mijn naam is Laura Woord, 33 jaar en ik heb 4 jaar gestudeerd aan Toneelschool de Trap in Amsterdam. Mijn passie voor theater is ongekend. Ik werk full time als actrice, danser en theatermaker op veel verschillende plekken. Theater, film, commercials en als trainingsactrice. Ik dans al 20 jaar en ik ben mezelf de afgelopen 10 jaar gaan verdiepen lichaamswerk, alles voorbij de mind (intuïtie, hoger bewustzijn en de scheppingskracht). Met lichaamswerk en persoonlijke ontwikkeling ben ik al vroeg begonnen door mijn levenspad. Als je het mij vraagt zijn die dingen erg belangrijk als je theater maakt en speelt.

Waarom alleen vrouwen? Omdat die energie ontzettend krachtig is en het een andere veiligheid zal geven. In de toekomst zal ik ze ook met mannen geven want ik ben dol op mannen en er is vraag naar.

We raken in zo'n workshop slechts kleine dingen aan dus wil je meer dan start de verdieping op 14 april. Dat is een traject van ongeveer elke 3 weken 5 zondagen(1 zaterdag). 14 april, 5 mei, 26 mei, 15 juni en 30 juni. We kijken dan even samen of dit bij je past.

In de verdieping komt stembevrijding, solo stukjes, zelf maken & schrijven, werken met tekst, feedback geven & ontvangen, beweging(mime), komische lessen en improvisatie met elkaar voor. Het is heel afwisselend en tussendoor zal ik je altijd weer in je lichaam brengen. Er is ruimte voor jouw creativiteit en emoties. Ook de kwaliteiten van performen komen aanbod. Ook al doe je hier niets mee of ben je een danser je zult zien dat je er wat aan zal hebben. Durf je echt naar jezelf te laten kijken en wat zit daar nog voor? Een stuk bewustzijn. Je leert jezelf kennen en er is sowieso knetter veel plezier.

Prijs is 95 euro inclusief water, thee, snacks en cacao. Je kan me altijd een berichtje doen als je in delen wilt betalen of na afloop.
Locatie is in Roosendaal en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer(naast station) en makkelijk parkeren in de buurt.
Bij aanmelding krijg je meer details over de locatie.

Voel je welkom voor een van de workshops. Van te voren kennismaken of vragen stellen kan altijd. https://www.instagram.com/laurawoord/

Link 14 april verdieping:
https://hipsy.nl/event/42790-feminine-touch-verdieping-theater-lichaamswerk

Saturday 22 June 2024 van 14:00 tot 18:00

Roosendaal, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Fuck it en geniet tot de max!”

Ik ben actrice & danser. En ik organiseer evenementen waar ik theater & performen combineer met lichaamswerk & spiritualiteit. Ik kijk naar je uit!

Reviews

Femke

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Laura, dankjewel voor deze inspirerende middag! Was onwijs gaaf! Ik kan het iedereen aanraden deze kennismaking van Theater in combinatie met verdieping. Wauw!

Lees meer

Milou-Anne

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Wat een inspirerende middag om binnen een veilige omgeving uit je comfort zone te stappen. De confrontatie aan gaan met het uiten van diverse emoties… het improviseren met deze emoties in spelvorm en nog veel meer kwam voorbij. Iets wat voor mij heel ongemakkelijk en spannend was. Onder begeleiding van Laura is het gelukt en heb ik mezelf weer van een andere kant leren kennen. Zo tof en interresant! Dankjewel Laura. 🙏

Lees meer

Marcella Derkx

Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Het was een onwijs fijne, open, leuke en verrassende workshop! Plezier maken, verbinding met jezelf en je lichaam voelen, plezier maken met elkaar. Ook was het uitnodigend om uit mijn comfortzone te stappen. Ik werd geconfronteerd met het gevoel van schaamte en onzekerheid, wat ik heel herken uit mijn dagelijks leven. Dat gevoel is compleet gelinkt aan belemmerende overtuigingen, dus het was heel erg fijn om dit op deze dag eens bij z'n lurven te pakken. Op een hele fijne gezellige leuke manier. Dat mogen we in ons leven vaker doen! Genieten, spelen en je hart volgen. Dankjewel lieve Laura voor jouw mooie begeleiding. Het voelde heel fijn!

Lees meer

1. Choose your tickets
Feminine Touch

Theater & lichaamswerk inclusief drinken, snacks, cacao voor de liefhebber en al mijn aandacht en expertise.

€ 95,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.

Meer evenementen van Laura Woord

Saturday, 18 May. om 14:00
Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.
Laura Woord
Theater Intuitive Dance Cacao ceremonie
Saturday, 24 Aug. om 13:00
Zomer Weekend Theater & Bodywork. Feminine Touch
Laura Woord
Theater Cacao ceremonie Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 06 Sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Sunday, 05 May. om 14:00
Laad Ons lente & zomer sessies - "Unieke live piano & yin beleving"
Nelleke Nijhuis
Lichaamswerk Klankreis Community-building
Saturday, 25 May. om 20:00
TransformatieTheater Voorstelling met Camie Bonger
TransformatieTheater
Theater Live muziek Lichtwerk
Friday, 26 Apr. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl