Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao Bliss X Trauma Release Ceremonie

Zaterdag 05 november 2022 om 15:00 tot zondag 06 november 2022 om 10:00

Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

Wil je binnen een enkele avond een gigantische persoonlijke ontwikkeling meemaken? Wellicht loop je al een tijd met zaken uit het verleden waar je maar niet vanaf komt? Of loopt je stress emmertje steeds vaker over en ben je jezelf daardoor helemaal kwijtgeraakt?

Op 5 November verzorgen wij Sanne @praktijk_innergy en Anita Sophia @anitasophia.holistic een ceremonie met twee onderdelen die onze ervaring en krachten perfect samen brengt. We nemen je via Trauma Release Breathwork® mee op een reis in je lichaamsgeheugen waar we op zoek gaan naar opgeslagen spanning, energie en emoties. Sanne begeleid je tijdens deze reis door mogelijke obstakels en weerstanden die je tegenkomt en helpt je deze in het lichaam opgeslagen patronen los te laten. Na de sessie is je rugzak leger: je voelt je lichter en meer ontspannen, staat beter in contact met jezelf en je lichaam en je bent minder onder de invloed van oude emoties en pijnen.

Vanuit je frisse en ontspannen staat gaan we verder met het 2e deel van de ceremonie waarin je verder op reis gaat onder begeleiding van een krachtig Plant Medicijn. We werken deze avonden met Cacao Bliss, een vrij nieuw Medicijn voor de ziel met prachtige ingrediënten als rauwe cacao, caapi ,psilocybine en een tal aan kruiden. Cacao Bliss heeft overeenkomsten met ‘the spirit’ van Ayahuasca door de aanwezigheid van Caapi, maar is veel zachter en de intensiteit kan per uur naar wens worden opgebouwd.
Onder begeleiding van het plant medicijn en ondersteunt door de sfeervolle ruimte en prachtige muziek ga je wederom op reis door je eigen wezen. Je raakt hele andere lagen dan degene die je via de Trauma Release Breathwork hebt ervaren maar je ziet ook hoe - zoals je vaak vanuit spirituele bronnen hoort - alles met elkaar verbonden is. Anita en Sanne zijn er beiden om je tijdens de reis bij te staan waar nodig en omdat groepen bewust klein gehouden worden is er voldoende ruimte voor persoonlijke ondersteuning.

Ben je klaar om de diepte in te duiken zoals nooit tevoren? We ontmoeten je graag op onze Ceremonie op 5 November.

Investering in jezelf; 270,- Dit is inclusief;

.Overnachting (omgeving Nijmegen)
.Optionele Rapé
.Sound Healing & Aromatherapy
.Diner & Ontbijt
.Sharing
.Professionele en liefdevolle begeleiding.

Zaterdag 05 november 2022 om 15:00 tot zondag 06 november 2022 om 10:00

Nijmegen, Netherlands

Over de organisatie

Als Holistisch (Trauma) Therapeut , KAP. -& Plant Medicine Facilitator, organiseer ik met veel passie verschillende ceremonies, retraites en sessies.

Cacao Bliss X Trauma Release Ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 apr. om 19:30
Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney
YourMovement
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Zaterdag, 06 apr. om 19:00
Magical Breath Night Boschhoek Nuenen
The Healing Breath
Adem Ademwerk Ademcirkel
Vrijdag, 19 apr. om 19:00
Ademsessie in Amsterdam
Natural Breath
Ademcirkel
Donderdag, 11 apr. om 20:00
Adem- en cacaocirkel
ZI for you
Adem Ademcirkel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl