Volle Maan Ademsessie

Monday 10 October 2022 van 19:00 tot 22:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Netherlands

Over dit evenement

De kracht van ons lichaam,
Stromend met de cyclus van de maan.

Met veiligheid en warmte,
Durven we samen kwetsbaar in de kern te gaan staan.

Vertrouwend op waar de adem ons brengt,
Zullen we loslaten en delen.

De verbinding tussen hemel en aarde,
Zal met licht het donker helen.


Ons zaadje is gegroeid tot een sterke boom, en met die kracht creëren wij samen een nieuw ritueel met Volle Maan. Een ademsessie in een traditionele Yurt, met een veilige kleine groep. Waarna we in alle rauwheid samen zullen verbinden en delen.

Een Yurt is een traditionele tent die door nomaden in steppegebieden van Centraal-Azië wordt gebruikt om in te wonen. Alles in en rondom de Yurt heeft een belangrijke rol en betekenis. Wat logisch is, de traditionele oervolkeren moesten natuurlijk alles meedragen. Dan neem je alleen het belangrijkste mee.

En zo doet ons lichaam dat ook. Ze draagt alles met zich mee… Alle emoties en ervaringen die zij heeft gehad, die haar voorouders hebben gehad. En in onze Westerse cultuur, waarin we verleerd zijn om te voelen, gaan we te snel voorbij aan wat zij te vertellen heeft. We stoppen het weg. Toch dragen we alles met ons mee en dit kan een leeg en onrustig gevoel geven.

Deze avond staat in het teken van loslaten. Loslaten wat het lichaam niet meer hoeft te dragen. Zodat het weer een warm thuis wordt vol levensenergie. Dit doen we in een kleine groep, waar veiligheid en warmte centraal staat.

We doen dit met een verbonden ademhaling. Dit is een techniek die ervoor zorgt dat we zuurstof brengen naar alle cellen van ons lichaam. Ook de cellen waar nog emoties liggen opgeslagen. Die zullen loskomen en stromen. Het onderbewuste wordt bewust.

Daarna delen we dit met elkaar in een veilige cirkel rondom vuur. We ondersteunen en luisteren, en komen erachter dat we als mensen meer op elkaar lijken dan dat we soms denken. Als we terug gaan naar onze ware natuur, zijn we allemaal mensen met dezelfde emoties. Alleen verpakt in een ander jasje. Delen hoe we ons écht voelen brengt pure verbinding en levenskracht.

De avond wordt begeleid door Maaike van Wordragen en Sofie Coldenhoff.

Maaike is Adem Coach en Energetisch Healer. Ze heeft veel ervaring in het geven en ontvangen van ademsessies. Naast haar eigen praktijk, heeft ze ook ervaring als begeleider en ademcoach op retraites. Met haar natuurlijke warmte creëert ze een gevoel van veiligheid waardoor je je kunt openen.

Sofie is een creatief mensen verbinder en schrijfster. Ze heeft veel ervaring met het samenbrengen van mensen en het creëren van veiligheid en openheid in een groep. Ze woont midden in de natuur, en is elke dag bezig met de groei van het leven.

De magische avond vindt plaats bij Het Wilde Weg, een authentieke buitenplaats midden in het Groene Woud. In de stilte van de natuur kunnen we ons lichaam en elkaar horen. Zien we je daar?

Veel liefs,

Maaike en Sofie

Monday 10 October 2022 van 19:00 tot 22:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Leer zelf te voelen, wat wil je diep vanbinnen? ”

Verbinden in de ruimte van natuur. Wat binnen in ons lichaam speelt, mag naar buiten komen. Met een ademsessie, intuïtief tekenen, vuurfeest en meer…

van Binnen naar Buiten

Reviews

Yasmin Buth

van Binnen naar Buiten

Wat een super mooie dag was dit! Mijn ervaring met Van Binnen naar buiten is heel fijn. Deze vrouwen laten het even om jou draaien waardoor je op plekken komt waar je normaal niet bij komt. Het voelde erna als een hele opluchting! Zo voelt dat nu een maand later nogsteeds! Het is voor mij een nieuw pad waar ik zeker in de toekomst meer tijd en energie in wil steken. Nogmaals bedankt!

Lees meer

Laurens G

van Binnen naar Buiten

Een bijzondere dag waarbij er o.a. door ademwerk en intuïtief tekenen een reis van binnen naar buiten wordt gemaakt. De uitkomsten hebben mij verrast en zijn zeer waardevol gebleken. De dag had een goede opbouw en verliep heel organisch en natuurlijk. Alle vier de begeleiders zijn ervaren vrouwen die zorgen voor een veilige en prettige omgeving en de deelnemers liefdevol begeleiden gedurende de dag. De omgeving, het heerlijke eten en de leuke afsluiting maken deze dag compleet. Een onvergetelijke ervaring: mijn dank is groot!

Lees meer

Magdalena K

van Binnen naar Buiten

Dat was een vervullende, bijzondere mooie dag. Een dag zonder beoordelingen en verplichtingen. Ik voelde me vanaf het eerste moment toen ik de parkeerplaats opreed, hartelijk verwelkomd. Nederlandse taal is mijn moedertaal niet, maar op deze dag voel ik me gewoon thuis! Alles dankbaar Willy, Maaike, Britte en Sofie. De ademsessie, poëzie, gesprekken, muziek en intuïtieve tekenen was voor me een diepe ervaring welke alle knopen bij me ging open maken. Het sfeervolle plek, heerlijk eten en bijzondere mensen vervulden me op deze dag. Wil je even terug naar je zelf te gaan, dan kies voor BINNEN NAAR BUITEN en ontvang je alles wat je hart en geest op dat moment nodig heeft. Enige wat je moet doen is open voor t zijn. Met heel liefde en dankbaarheid, Maggie 🍊💛🍀

Lees meer

1. Choose your tickets
Volle Maan Ademsessie Almost sold out

In een traditionele yurt bij Het Wilde Weg

€ 60,55
Including € 0,55 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Volle Maan Ademsessie

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 29 Oct. om 14:00
RE:SET your creative energy
re-align
Adem Healing Persoonlijk leiderschap
Sunday, 20 Nov. om 10:00
Reis door je emoties - dagworkshop
Bliss Your Body
Lichaamswerk Healing Tantra
Thursday, 13 Oct. om 19:30
Breathwork Utrecht Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Sunday, 18 Dec. om 13:00
Tantra Workshop - Love & Forgiveness
Mandira
Tantra Healing Therapie
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl