Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magische Reis - dagceremonie

Zaterdag 22 oktober 2022 van 10:30 tot 20:00

Oss, Nederland

Over dit evenement

Het is tijd voor magie. Tijd om je innerlijk oog te openen en in je eigen diepte te schouwen. En de schatten op te halen die daar op jou liggen te wachten. Aanmelden: info@bewustopweg.nl.

Voel je het kriebelen? Die nieuwsgierigheid naar wat er te ontdekken en te ervaren valt als je de reis naar binnen maakt voorbij je controle en je denkende mind? Het verlangen om je dieper te verbinden met de wijsheid van het plantenrijk, en zo met je eigen wilde en magische natuur?
Om een diepgaande ervaring op te doen die je bekrachtigt in dat wat jij hier te doen hebt?

*Diepgaande reis*
In de dagceremonie Magische Reis maak je een diepgaande reis door jouw binnenwereld. Met behulp van plantmedicijnen open je je energetische kanaal, zodat oude kennis, diepe inzichten en magische beelden tot je kunnen komen.

We maken gebruik van rapé, sananga en Magic Truffels. Ze worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt, kunnen ze een helende en reinigende werking hebben op je systeem; op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld.
De diepte en de helende bedding van het veld worden versterkt door ondersteunende muziek, klankbad, stilte, live muziek en afgestemde energetische healing.

*Contact met je roots*
Wat het werken met truffels zo bijzonder maakt, is dat ze – in tegenstelling tot veel andere plantmedicijnen – hun oorsprong hebben in onze eigen regio. Onze voorouders werkten al met paddestoelen en truffels; natuurgenezers, heksen, Druïden en Kelten gebruikten ze om hun intuïtieve kanaal te openen, visioenen op te roepen en om contact te maken met de intelligentie van het plantenrijk. De truffels nemen je dus mee op reis naar jouw wortels, figuurlijk maar ook letterlijk: ze groeien immers onder de grond en bieden je daarmee een unieke kans om onder jouw oppervlak te kijken in diepe en onbewuste lagen. Ontspannen in wat je daar ontmoet is een diep helende en verrijkende ervaring.

*Helen & Herinneren*
Ieder persoon reageert verschillend op plantmedicijnen, en de gemoedstoestand en de levensfase waarin jij je bevindt hebben een groot effect op de werking van de planten, dus geen reis is hetzelfde. Dat is er ook zo heerlijk verrassend aan.

Het kan dus zijn dat je naar de hemel verlangt, maar dat de planten besluiten om je eerst nog een aantal donkere stukken te tonen die aangekeken mogen worden. Of andersom: je verwacht hard werken en duisternis en je krijgt tot je verrassing een liefdevolle ervaring voorgeschoteld. Of je bereidt je voor op een ontmoeting met indianen en sjamanen, en in plaats daarvan kijk je ineens naar een ervaring uit je jonge jaren die nog om heling vraagt. Enzovoort.

Over het algemeen wordt gezegd dat je precies krijgt aangeboden wat je aankunt en wat op dat moment goed is voor jou. En dat de planten er zijn om je te helpen helen en herinneren. Daar mag je dus op vertrouwen.

*Hoe ziet de dag eruit?*
We volgen de stroom van energie, dus niet elke dag is precies hetzelfde. In grote lijnen ziet de dag er als volgt uit:

-Opening, meditatie en kennismaking
-Energie wekken en laten stromen
-Intenties delen
-Magische Reis
-Potluck lekkers
-Afsluitende deelronde + aandacht voor integratie

Na afloop voel je je verrijkt, geïnspireerd en dieper verbonden met jouw magische binnenwereld.

*Aantal deelnemers*
Minimaal 5, maximaal 12

*Locatie*
Een grote boerderij in de regio Oss

*Begeleiding*
De ceremonie wordt begeleid door Margit van Harten en Sascha van Ras.

Margit is tantrisch coach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Al jaren zijn de planten haar meest grondige en magische teacher. Jaren geleden kwam ze voor het eerst in contact met plantmedicijnen. Dat was geen zachte kennismaking; de planten gaven haar een flinke schop onder haar kont en lieten precies zien welke diepe delen nog om heling vroegen. Inmiddels, talloze reizen met truffels, paddenstoelen en ayahuasca rijker, helpen de planten haar in haar magische werk, waarbij zij zichzelf inzet als een kanaal voor bewustzijn en oud weten.

Sascha is intuïtief systemisch coach, actief in mannenwerk en trainer op het gebied van relaties & persoonlijk leiderschap. Een aantal jaren geleden is hij in de jungle van Peru ingewijd in de traditie van het sjamanisme. Sindsdien voelt hij zich diep verbonden met de voedende intelligentie en het zelfhelende vermogen die ten grondslag liggen aan de natuur. Hij werkt graag met plantmeesters die toegang verschaffen tot een wereld van magie en groter weten. Met spontane, intuïtieve creativiteit fungeert hij binnen ceremonies als kanaal en stroomversneller.

Meer weten: www.bewustopweg.nl / info@bewustopweg.nl

Zaterdag 22 oktober 2022 van 10:30 tot 20:00

Oss, Nederland

Over de organisatie

Verlang je naar inspiratie, magie en sensuele flow? Je bent welkom voor een ontmoeting, inwijding, tempelmassage, ceremonie en het Magisch Jaarpad.

Magische Reis - dagceremonie

Meer evenementen van Bewust op Weg

Donderdag, 04 apr. om 18:00
Magische mini-vakantie met de Moederplant
Bewust op Weg
Plantmedicijn Innerlijke Reis Rapé
Vrijdag, 26 apr. om 10:30
Magische Reis - dagceremonie met truffels
Bewust op Weg
Truffel Ceremonie Plantmedicijn Healing
Zaterdag, 27 apr. om 12:00
Dagceremonie met de Moederplant
Bewust op Weg
Plantmedicijn Rapé
Zaterdag, 04 mei. om 10:30
Magische Reis - dagceremonie met truffels
Bewust op Weg
Truffel Ceremonie Plantmedicijn Healing

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 05 apr. om 10:00
Breathwork Healer Certificaat training - Awaken the Shaman within
Shunyata Medicine
Sjamanisme Ademwerk Opleiding
Vrijdag, 12 apr. om 12:00
Divine Feminine Embodiment Retreat (with plant medicine journeying)
Medicine Within
Tantra Plantmedicijn Vrouwen workshops
Zaterdag, 06 apr. om 11:00
Plantmedicijnenreis met Paddenstoel, truffel, Caapi en Blue Lotus
Lust voor leven
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Donderdag, 18 apr. om 19:00
Lezing: De Helende werking van Psychedelica door Stendert Rademakers
Mevrouw de Man
Lezing Plantmedicijn Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl