Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yoni massage workshop

Zondag 11 december 2022 van 9:30 tot 17:00

Meppen, 7855 Meppen, Nederland

Over dit evenement

Ga je mee op een reis waarin je mag ontdekken en verbinden met gelijkgestemde vrouwen (sisters)? Een speelse workshop waarin je vanuit ontspanning leert een yoni massage te geven en te ontvangen. Hoe zou het voor jou zijn om aangeleerde seksuele conditioneringen los te laten en met speelse nieuwsgierigheid te her-ontdekken?

Opnieuw verzorgen wij een yoni massage workshop voor vrouwen.

In het Sanskriet betekent yoni ‘bron van leven’ en ‘vrouwelijke energie’. Yoni staat symbool voor vrouwelijkheid, geborgenheid en creativiteit. Je kan haar lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel ervaren. De yoni omvat je hele voortplantingssysteem, waaronder je eierstokken, eileiders, baarmoeder, maar ook je borsten, vagina, vulva en je vrouwelijke hormonen. Je Yoni staat daarom ook in verbinding met je seksuele levensenergie en je levenslust.

Yoni massage gaat over liefdevolle aanraking, waarbij elke zone in je lichaam met subtiele en aandachtige aanrakingen tot een diepe ontspanning wordt gebracht. Een yoni massage nodigt uit om je hele lichaam terug te brengen in haar natuurlijke staat van zijn. Gevoelig, ontspannen en ontvankelijk, waardoor je lichaam weer de mogelijkheid krijgt om haar (van nature) seksuele energie en genot te ervaren.

Deze Yoni massage workshop is een dag met alleen maar vrouwen. Hierdoor creëren we een veilige omgeving waarin we erkenning en verbondenheid mogen ontdekken. In deze veilige setting nodigen we je uit om met elkaar de zachtheid van onze vrouwelijke energie te beleven en elkaar in onvoorwaardelijke liefde te ontmoeten.

Wat leer je in deze workshop
In deze workshop leer je stap voor stap om een yoni massage te geven en vanuit volledige ontspanning en overgave een yoni massage te ontvangen.
We beginnen met een kort theoretisch deel. Daarna bespreken we hoe je deze massage op een vertrouwde en fijne manier opbouwt.
Voordat we gaan masseren zakken we in ons lichaam en energie en zullen we op verschillende momenten gebruik maken van trance meditaties om nog dieper in je lichaam te zakken en vanuit je hart te verbinden. Je wordt uitgenodigd om beperkende en aangeleerde seksuele conditioneringen los te laten en vanuit speelse nieuwsgierigheid te her-ontdekken.

Voor wie is deze workshop?
Wil jij op ontdekkingsreis in je eigen lichaam? Wil jij liefdevol aanraken en aangeraakt worden, ontspannen, genieten, ontvangen en geven vanuit een zachte vrouwelijke energie? Wil jij ontdekken hoe je een liefdevolle, sensuele, speelse en helende yoni massage kunt geven? Heb je ervaring met tantrische massage en ben je comfortabel met naakt zijn in bijzijn van anderen? Dan ben je van harte welkom!
Alleen of samen met een vriendin (sister).

Women only
Deze dag is dus alleen voor vrouwen, wat betekent dat je alle oefeningen en de massage met één en dezelfde partner doet. Je bent samen in een ruimte met de andere vrouwen en toch ook in je eigen vertrouwde ‘bubbel’. Wij creëren een veilige setting en een fijne intieme sfeer. Er is dus altijd ruimte om vragen te stellen of om hulp te vragen.

Meer informatie over ons vind je op onze website:
https://vrouwenintimiteit.nl/index

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar vrouwenintimiteit@gmail.com

Zondag 11 december 2022 van 9:30 tot 17:00

Meppen, 7855 Meppen, Nederland

Over de organisatie

Wij nodigen jouw uit om samen met andere vrouwen vanuit verbinding, op onderzoek uit te gaan wat intimiteit voor jou betekent.

Yoni massage workshop

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Connective Rope Jam April: Creating Discomfort
Shibari.nl
Conscious Sexuality Shibari Playfulness
Zondag, 08 sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Vrijdag, 03 mei. om 18:45
Conscious Deep Dating
Anna Eden
Authentic Relating Playfulness Dating
Woensdag, 19 jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl