Welkom terug
Laden...
of
E-mail
Onthoud mij
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zaterdag 23 maart 2024

Forage & Ferment: Welcoming Spring!

Georganiseerd door
Volgen
mrt.
23
Zaterdag 23 maart 2024
16:00 tot 19:00

Derde Kostverlorenkade 34, 1054 TS Amsterdam, Netherlands

Bekijk op kaart

Over dit evenement

Discover the Magic of Seasonal Living and Foraging in Amsterdam!

Join us for an immersive experience as we delve into the art of seasonal living and foraging in the heart of Amsterdam. Hosted by Gabi, this unique workshop combines hands-on foraging, culinary exploration, and education on gut health, all set against the backdrop of Amsterdam's slowly awakening Spring Time!.

You will embark on a guided foraging expedition to discover the abundant wild garlic that thrives in the park during the spring season. Learn about the benefits of seasonal living and the delicious culinary possibilities that wild garlic offers as we gather the fresh Wild Garlic for our workshop activities.

Back at the workshop location, we will roll up our sleeves and dive into the creative process of making Wild Garlic salt, a flavorful and versatile seasoning that captures the essence of the Spring like nothing else! Right after we will indulge in a nourishing vegan soup.

As we savour the soup, Gabi will provide an introduction to fermentation and gut health, highlighting the importance of incorporating fermented foods into our diets for optimal well-being. Participants will then have the opportunity to craft their own Honey-Fermented Carrot Jam*, adding another dimension to their culinary repertoire.

To conclude the workshop, we will decorate our Wild Garlic Salt and Honey-Fermented Carrot Jam jars, so we can thoroughly enjoy them at home. Leave feeling inspired and empowered to embrace the principles of slow living, seasonal living, and gut health in your daily life. 🙂

Don't miss this fun and hands-on experience that celebrates the beauty of nature, the joys of mindful living, and the nourishing power of wholesome foods. Secure your spot today and join us for a day of connection, creativity, and culinary delight!


*all ingredients used during the workshop are either local produce straight from Farmers into our hands, or the more exotic ones like ginger have organic certification.

Over de organisatie

Your guide to Sustainable Practices.

Forage & Ferment: Welcoming Spring!

Zie je iets in dit evenement dat mogelijk in strijd is met onze beleidsrichtlijnen, zoals ongepaste inhoud, onveilige situaties of verboden activiteiten? Dan horen we dat graag. Ook als je een minder fijne ervaring hebt gehad tijdens het evenement kun je dit hier melden. Alle meldingen worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.

Reden van melding Ik wil anoniem een melding plaatsen
Jouw naam
Jouw e-mailadres
Beschrijf de melding

Door dit formulier te verzenden verklaar ik dat deze informatie naar waarheid is ingevuld. Hipsy behandelt meldingen vertrouwelijk en behoudt zich het recht voor om op basis van deze melding actie te ondernemen.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacybeleid

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 14 aug. om 18:00
Reboot & Rise weekend Gevelsberg
Reboot & Rise
Verbinding Natuur Sharing Circle
Zaterdag, 11 okt. om 10:00
Training Stress de Baas ~ adem, ijsbad en polyvagaaltheorie~
De Kievitshof
Ijsbad Ademwerk Gezondheid
Zaterdag, 06 sep. om 19:30
"Adem van de Natuur"
Jetenzo
Live muziek Natuur Poëzie
Zaterdag, 11 okt. om 17:00
Outdoor Wellness Avond Retreat
BloteVoetenPark Brunssum
Zweethut Mini retraite in de natuur Natuur
Made with ♥ Copyright 2025 hipsy.nl
Hoe wil je je registreren?