ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Sunday 25 September 2022 van 10:00 tot 17:00

De Yogawereld, Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar, Nederland

Over dit evenement

ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Een hele dag in het teken van de kracht en kwetsbaarheid van jouw vrouwelijke energie. Een dag om te verbinden met jezelf en anderen. Je diepere lagen aanraken, je vuur voelen, je kwetsbaarheid omarmen. Je hoofd, lijf én hart laten spreken en er naar luisteren met aandacht. Dat is wat full embodiment is.

Een deep dive naar binnen.
Alles wat je bent, voelt, ervaart.
Helemaal jij. Rauw. Puur.

Wat gaan we doen?
Onder andere een cacao ceremonie, een diepe breathwork sessie, lichaamswerk en dans. Daag jezelf uit, laat je verrassen. Uiteraard is er ook een sharing circle en een goddelijke lunch.

Wat kun je verwachten?
Alles waarvoor de feminine energy staat. Zacht, spelend, sensueel, zorgzaam, wijsheid, vuur.

Cacao
Pure cacao is een prachtig verbindend en hart openend plantmedicijn. Het is zacht, boordevol gezonde stoffen en brengt je in een milde, liefdevolle staat van zijn. Juist in combinatie met ademwerk een heel mooi hulpmiddel bij jouw innerwork.

Ademwerk
Voel wat je voelt en adem door. Ademen doe je elke dag, continu. Maar je ademhaling is óók een poort naar allerlei staten van zijn waarbij je onbewuste wordt uitgenodigd om op te schonen, te helen. Dit kun je alleen maar ervaren door het te doen.

Lichaamswerk & Dans
Bewegen, expressie, uitbreken. Lichaamswerk is een enorme spiegel. Kijk in die spiegel en zie het waanzinnige mens dat je bent. Loslaten, schudden, stampen, draaien, vrij!

Wat levert het je op?
Bewustwording van wat er op dit moment in jou speelt, wat je nodig hebt. Een diepere kennismaking met jezelf, je patronen en overtuigingen. Een grote stap naar (nog) meer zelfliefde en een connectie met een hele mooie groep. Een dag he-le-maal voor jou.

Voor wie?
Voor jou, als je je feminine energy (meer) wilt ervaren en ontwikkelen. Of het nu je eerste stap is qua innerwork of je daar al jaren mee bezig bent. Als jij een JA voelt bij adem, cacao en lichaamswerk. Als jij méér wilt voelen, je lijf wilt (leren) omarmen, je kaders wilt verbreden en met een grote dosis lef voor het leven de deur uit wilt gaan.

Door wie?
De dag wordt georganiseerd vanuit Ongeraffineerd. Josien neemt je vol vertrouwen en liefde moeiteloos mee door de dag. Zij begeleidt al jaren vrouwencirkels, workshops, ademsessies en coacht mensen 1 op 1 naar een veerkrachtiger leven. Vrouwelijkheid en kracht gaan bij haar hand in hand.

Informatie
Zondag 25 september
10.00 - 17.00 uur
Locatie De Yogawereld Alkmaar
Investering is 149 euro inclusief BTW.
Lunch, thee en lekkers inbegrepen

Liefs, Jo

Sunday 25 September 2022 van 10:00 tot 17:00

De Yogawereld, Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Meer veerkracht in je lijf, hoofd én hart!”

Holistic (breathwork) trainer & coach. 1-op-1 en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.

Reviews

Naf Bostdorp

ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Josien is een fantastische teacher. Ik heb samen met een groep vrouwen een onvergetelijke dag gehad. Josien heeft een heerlijk programma neergezet. Aan alles was er gedacht. Ik voelde me veilig, gehoord en gezien. Ik heb de verbinding gevoeld met mijzelf, de vrouwen om mij heen. Het was zo intens en mooi. Dit is zo een aanrader als je meer in contact wil komen met je hart en ziel. Gun jezelf een dag bij Josien of doe een langere ademtraject bij haar. Ik zeg het je, deze vrouw is amazing ❤️

Lees meer

Noemi Piersma

ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Magisch. Een groep vrouwen, allemaal zo anders, toch zo verbonden onder de vleugels en begeleiding van Josien. Haar kennis en kracht wakkert iets aan in iedere vrouw die bij deze dag aanwezig mocht zijn. Je voelt ruimte, kracht, kwetsbaarheid, vrouwelijkheid, erkenning en dat allemaal in een korte tijd. Het is zo waardevol om in je kracht te gaan staan met elkaar, dank je wel Josien dat jij dit mogelijk maakt.

Lees meer

Madeleine Muller

Body & Breathwork // Ongeraffineerd

Wat een fijne en open sfeer creëert Josien. Iedereen voelde zich veilig om alle emoties te tonen (of eerder: eruit te gooien!). Het was prachtig en ik gun iedereen het om dit mee te maken en te voelen!

Lees meer

1. Choose your tickets
Ticket Unrefined Women Embodiment

€ 149,55
Including € 0,55 service fee
Not available
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Continue
ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 28 Oct. om 19:30
Ecstatic Dance De Kerk Oostelbeers
Dance 4 Balance
Ecstatic Dance
Friday, 07 Oct. om 19:00
Ecstatic Dance Maastricht - DJ Jethro
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Wednesday, 19 Oct. om 19:00
Ecstatic Dance Avani X DJ Jethro
Maartje Derks
Ecstatic Dance
Friday, 21 Oct. om 19:00
Ecstatic Dance Roermond - DJ de Nachtpapegaai
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl