Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Online cacao ceremonie

Wednesday 26 June 2024 van 20:00 tot 21:30

Online

Over dit evenement

Het drinken van cacao verbind je met jouw hart en jouw lichaam. Hoe fijn is dat te doen vanuit de comfort van jouw eigen huis? Of je nou al heel vaak cacao hebt of gedronken, of dat dit de eerste keer is, je bent van harte welkom.

De online cacao ceremonie is fijn voor jou als je meer wilt verbinden met jezelf en andere vrouwen. Het drinken van cacao in een ceremonie zorgt voor nieuwe inzichten, het gevoel dat je hart meer opent en dat je meer geaard bent.

Ben jij op zoek naar een moment voor jezelf in deze drukke tijd en wil je bij jezelf in checken? Dan is de online cacao ceremonie perfect voor jou. Deze online cacao ceremonie is alleen voor vrouwen. Er gebeurt namelijk iets magisch als vrouwen bij elkaar komen, zowel live als online. Vaak voelen we ons als vrouw alleen en onbegrepen. We hebben het gevoel 'anders' te zijn. Je wilt als vrouw niet meer voldoen aan de verwachtingen van anderen en de maatschappij, je wilt voor jezelf kiezen. Maar dat is best lastig en eng.

In deze ceremonie is er ruimte voor jou en voor alles wat jij meemaakt. We gaan het niet proberen te fixen of een oplossing te vinden voor een probleem. Het mag er gewoon zijn.

De online vrouwencirkel bestaat uit:
- Een voorstelrondje
- cacao ceremonie
- Een meditatie
- Deelrondes
- Persoonlijke kaart voor iedereen

Wie ben ik?
Ik ben Debbie en vanuit mijn bedrijf Jezelf op 1 coach ik vrouwen dichter bij zichzelf te komen. Ook geef ik online en live vrouwencirkels, cacao ceremonies en organiseer ik retraites. Alles wat ik doe helpt vrouwen te verbinden met de kracht in zichzelf en deze weer te voelen en te omarmen. Vanuit die kracht, kun je dichter bij jezelf blijven en jezelf op nummer 1 zetten.

Voor een online cacao ceremonie betaal je een symbolisch bedrag: €7,77
Het getal 777 staat voor innerlijke wijsheid, geluk en positieve energie.
De ceremonie is met max 8 vrouwen. De ceremonie gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Het enige wat jij hoeft te doen is een fijne plek voor je zelf creëren in je huis en de cacao kopen en bereiden. In de informatie deel ik waar je de cacao kunt kopen.

Over de organisatie

“De belangrijkste relatie is die met jezelf!”

Jezelf op 1 organiseert vrouwencirkels en retraites voor vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten. Je bent het waard lieve vrouw!

Reviews

Anoniem

Vrouwencirkel met Cacao

Mooie ervaring. Overtrof mijn verwachting.

Lees meer

Jack

Terug in je kracht Retreat

Met volle teugen heb ik genoten van het weekendretreat! Het was fijn om, ondanks dat er een vast programma was, ik de tijd los kon laten. Alles mocht en niets moest. Vond het heel prettig om in een kleine groep vrouwen aards maar ook spiritueel bezig te zijn, het voelde veilig en vertrouwd voor mij. De begeleiding van Debbie en Esmée klopte en was goed afgestemd op elkaar. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik zeker iets mee kan! Daarnaast was de Zenhoeve een hele mooie locatie om te verblijven. Het eten waar speciaal een kok voor kwam was een plaatje om te zien en heerlijk van smaak. Kortom: het was heel inspirerend en een waardevol weekend, dank lieve vrouwen!!

Lees meer

Thaisa Lourenco gomeS

Terug in je kracht Retreat

wat een fantastisch heerlijke ervaring! Twee fantastische coaches . Niet alleen in hun vak maar ook als persoon. Genoten van het begin tot het einde. Ik wil nog eens terug :)

Lees meer

Online cacao ceremonie

Meer evenementen van Jezelf op 1

Friday, 15 Nov. om 17:00
Terug in je Kracht retreat
Jezelf op 1
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops Innerlijke Reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 07 Aug. om 19:00
POLARITY EXPLORATTION, PLAY & DANCE
Natural High
Tantra Tantric Dance Cacao ceremonie
Saturday, 27 Jul. om 19:00
Conscious clubbing - ecstatic rave + cacao ceremony🔥
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Friday, 19 Jul. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Henners
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Friday, 20 Sep. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon CACAO Ceremony-Bring out the DRUMS!
Moonfool
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Full Moon
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl