Adem & IJsbadworkshop

Sunday 07 August 2022 van 13:00 tot 17:00

De Yogawereld, Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar, Nederland

Over dit evenement

Waarom zou je in vredesnaam in een bad met ijsblokjes stappen?
Een ijsbad brengt je diep naar binnen. Twee graden (want ja, zo koud is het) is voor je lijf pure stress. Waarom je er dan toch in zou willen stappen? Omdat je fysieke en emotionele reactie op stress iets is wat je kunt trainen, wanneer je het heel bewust opzoekt met de juiste voorbereiding (en begeleiding).

Je krijgt in de kou een spiegel voorgehouden: al je neigingen, je patronen, je overlevingsmechanismen komen omhoog. Het gevoel weg te willen, juist heel erg áan te gaan, of verstijven. Heel menselijk, heel wenselijk ;). In tijden van gevaar namelijk heel nuttig. Maar niet wanneer het iets is waarbij je ‘eigenlijk’ wilt blijven functioneren vanuit verbinding en kracht. Sociale contacten, relaties, je werk, sport, en alle andere uitdagingen die het leven je brengt. Blijven ‘steken’ in overleefmodus is op lange termijn niet wenselijk en zelfs schadelijk. Een lijf dat allerlei pijn- of vermoeidheidssignalen geeft, een hoofd dat blijft piekeren en rondjes blijft lopen.

Mind over matter.
Leren herkennen en reguleren van je staten van zijn, erdoorheen ademen en zo ervaren dat stress ook gezond kan zijn en zich niet blijvend hoeft op te slaan in je lijf en hoofd.. Dát is wat je gaat ervaren tijdens diep ademwerk en een ijsbad. Dit doe je in een groep met continu mijn begeleiding.

Natuurlijk ga je ook leren hoe je dit thuis kunt gaan toepassen en je je eigen staten van zijn kunt leren herkennen én beïnvloeden.

Contra-indicaties
Een ijsbadworkshop wordt afgeraden wanneer je zwanger bent, epilepsie hebt of de secundaire vorm van Raynaud hebt. Ervaar je andere aandoeningen of klachten? Raadpleeg altijd eerst je eigen arts of je koudetraining kunt doen. Deelname is op eigen risico.

Doe je mee? Schrijf je in en breng makkelijke kleding én zwemspullen mee.

Sunday 07 August 2022 van 13:00 tot 17:00

De Yogawereld, Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Meer veerkracht in je lijf, hoofd én hart!”

Holistic (breathwork) trainer & coach. 1-op-1 en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.

Reviews

Naf Bostdorp

ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Josien is een fantastische teacher. Ik heb samen met een groep vrouwen een onvergetelijke dag gehad. Josien heeft een heerlijk programma neergezet. Aan alles was er gedacht. Ik voelde me veilig, gehoord en gezien. Ik heb de verbinding gevoeld met mijzelf, de vrouwen om mij heen. Het was zo intens en mooi. Dit is zo een aanrader als je meer in contact wil komen met je hart en ziel. Gun jezelf een dag bij Josien of doe een langere ademtraject bij haar. Ik zeg het je, deze vrouw is amazing ❤️

Lees meer

Noemi Piersma

ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Magisch. Een groep vrouwen, allemaal zo anders, toch zo verbonden onder de vleugels en begeleiding van Josien. Haar kennis en kracht wakkert iets aan in iedere vrouw die bij deze dag aanwezig mocht zijn. Je voelt ruimte, kracht, kwetsbaarheid, vrouwelijkheid, erkenning en dat allemaal in een korte tijd. Het is zo waardevol om in je kracht te gaan staan met elkaar, dank je wel Josien dat jij dit mogelijk maakt.

Lees meer

Madeleine Muller

Body & Breathwork // Ongeraffineerd

Wat een fijne en open sfeer creëert Josien. Iedereen voelde zich veilig om alle emoties te tonen (of eerder: eruit te gooien!). Het was prachtig en ik gun iedereen het om dit mee te maken en te voelen!

Lees meer

1. Choose your tickets
Ticket IJsbadworkshop Almost sold out

€ 99,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Continue
Adem & IJsbadworkshop

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 08 Oct. om 19:00
Bezweefd Ecstatic Dance
Bezweefd
Ecstatic Dance Intuitive Dance Adem
Thursday, 06 Oct. om 19:15
PLAY Nijmegen - Ademcirkel
Play Nijmegen
Adem
Friday, 21 Oct. om 13:00
Aliveness Retreat: rewilder & breathe
Janneke Meijers
Meerdaagse retraites Ijsbad Cacao ceremonie
Saturday, 29 Oct. om 14:00
RE:SET your creative energy
re-align
Adem Healing Persoonlijk leiderschap
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl