Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ecstatic Dance Deventer | DJ Ndjoya

Vrijdag 08 juli 2022 van 19:15 tot 19:45

Dansatelier "De Rozenfabriek", Ramelestraat 6M, 7416 WV Deventer, Nederland

Over dit evenement

Hallo allemaal, Volgende week vrijdag 8 juli hebben we onze laatste Ecstatic Dance Deventer editie van het seizoen. Achter de decks hebben we een vertrouwde DJ; Horst aka Ndjoya. Verwacht weer een heerlijke Ecstatic reis tussen stilte en uit je bol, en weer terug, met louter goede muziek van klassiek tot dance tot world.. Ben je benieuwd naar een set van Ndjoya luister hier: https://www.mixcloud.com/ndjoya
En wat super leuk is, als extra voor deze afsluiter hebben we Senly Tiemesen gevraagd om het ritueel te doen deze sessie! Senly is sinds enkele jaren een vaste Ecstatic dancer van de Zutphensche ED danscommunity en tevens spaceholder. Dans is haar grote liefde, ze danst elke dag! Senly’s passie voor Ecstatic dance groeit en ze wil graag meer betekenis geven aan de avond met mijn energie. Zo is het verlangen ontstaan om voor ED openingsceremonies te verzorgen, jullie mee te nemen in de dans en je contact te laten maken met je lichaam en bijbehorende energie en een fijne groepsenergie te creëren.
* We dansen zonder te kletsen en zo wordt het een reis die je zo gauw niet meemaakt! Er zijn geen regels voor hoe je danst, als je je er maar in verliest 🙂. Er is wel degelijk contact want alle communicatie gaat naar je dansen en hoe je daar aanwezig bent. Stil, druk, lekker vloeiend, het maakt niet uit. En zo worden we een groep die niet stuk te krijgen is. Heerlijk.
* De inloop is om 19.15, en om 19.45 openen we met het ritueel en gaan we dansen. Dit doen we ongeveer 2 uur en dan is er nog wat tijd om te zakken en langzaam aan te komen in het meer dagelijkse.
* We schenken lekkere Puka thee en water en na afloop delen we lekker wat bio fruit.
* Wees er op tijd bij want we hebben plaats voor 30 mensen. Opgave kan via Whatsapp bij Horst Timmers / nr 0624447467. De entree is voor de avond is 18,- middels een Tikkie: https://tikkie.me/pay/724q1vu7ssasa9tn2gam of 19,- aan de deur.
* De muziek neemt je langzaam mee op een heerlijke dansreis, je laadt op, maakt je hoofd lekker leeg en gaat voldaan naar huis.
* De leeftijd is 18-99 jaar.
* We hebben een paar afspraken: Ecstatic Dance is alcohol- en drugsvrij, we dansen op blote voeten, we respecteren elkaar en we praten niet tijdens het dansen. Ervoor en erna wel natuurlijk. Je danst dus voor de volle 100% 🙂!

Vrijdag 08 juli 2022 van 19:15 tot 19:45

Dansatelier "De Rozenfabriek", Ramelestraat 6M, 7416 WV Deventer, Nederland

Over de organisatie

“Dansunie is dansen, dansen, dansen.”

Ecstatic Dance Deventer heet nu Dansunie. Kijk op ww.dansunie.nl voor alle info!

Ecstatic Dance Deventer | DJ Ndjoya

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:15
▶ ECSTATIC DANCE OOSTERHOUT | BREATHWORK BLISS SPECIAL
Ecstatic Dance Oosterhout
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie
Vrijdag, 26 apr. om 19:00
Ecstatic Dance Roermond - DJ Jethro
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Vrijdag, 26 apr. om 19:00
Ecstatic Dance Amsterdam KAAP | 👑KING'S NIGHT SPECIAL| Kareem Raïhani
Ecstatic Dance Amsterdam
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
Zaterdag, 27 apr. om 19:00
Ecstatic Dance Leeuwarden ~ DJ Yarun Dee
Stichting Ecstatic Dance Leeuwarden
Ecstatic Dance Shamanic dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl