Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Psilo Choco Ceremonie

Zondag 28 augustus 2022 van 15:00 tot 0:00

Voordorpsedijk 43a, 3737 BM Groenekan, Nederland

Over dit evenement

Ben je geïnteresseerd in wat psilocybine jou kan bieden? Voel je een ‘ja’ om een reis in jezelf aan te gaan in samenwerking met de paddestoel? Ervaring of geen ervaring, iedereen met deze wens kan deze ceremoniële dagretreat mee doen.

Het programma ziet er zo uit:
Openen van de cirkel met een incheck meditatie
Ademsessie
Ceremonie met de chocolaatjes
Gezamenlijk eten
Sluiten van de cirkel

🫁 Ademsessie
Tijdens de ademsessie wordt je uitgenodigd om te onderzoeken wat er gebeurt als je je adem bewust verandert, wat merk je fysiek en wat merk je mentaal. Het ademen zal op een zachte manier je al laten zakken in je lijf, iets wat erg helpend kan zijn om de chocolaatjes nog gemakkelijker te ontvangen en op een reis in jezelf te gaan

🍫 Choco ceremonie
De ervaring is nooit van tevoren te voorspellen, maar om je een beeld te geven hieronder een beschrijving van wat je kan ervaren. De chocolaatjes openen je energetische hart.
° Hierdoor kan er sprake zijn van heling
° Kom je meer in contact met jezelf en je gevoelens
° Je kunt ervaren dat je meer uit je hoofd en in je lijf komt. De mist van de constante gedachtenstroom kan als het ware optrekken.
° Je kunt je minder eenzaam en meer verbonden met de mensen om je heen voelen.
Niet alle ervaringen zijn prettig. Soms kan het zijn dat je je angsten onder ogen moet zien om tot heling te komen. Soms zijn de inzichten hard en confronterend.
Wat je ook tegen komt, je adem is je anker tijdens de ervaring en dit kan erg helpen

We werken met chocolaatjes; in deze chocolaatjes zit 0.6 gram Golden Teacher verwerkt. Dit is een paddestoel met psilocybine als werkende stof. Ook zit er Caapi in, dit is een MAO- remmer van een plant; een liaan uit de Amazone. Die zorgt ervoor dat de stoffen minder snel worden afgebroken, waardoor er ruimte ontstaat voor een wat langere reis.
Verder zitten er in de chocolaatjes nog een aantal kruiden waardoor ze niet alleen een mooie reis door jezelf creëren, maar ze ook nog eens lekker smaken.

Wat een goede dosis is voor jou dat hangt van meerdere dingen af; je gevoeligheid voor (plant)medicijnen, je postuur, je intentie en wens qua diepgang. Een startdosering die we vaak gebruiken voor een milde reis zijn 2 chocolaatjes. We willen je uitnodigen om zelf aan te voelen en je intuïtie te gebruiken om je dosering te bepalen. Dat kan vooraf zijn, dat kan ook ter plekke zijn. We hebben de tijd om hierin met je mee te denken of je te adviseren. Ook dat kan vooraf of ter plekke.

Voor ons ligt de focus op het creëren van een fijne, veilige space om een reis te kunnen maken in jezelf. We zorgen voor comfort door het gebruik van matrasjes, kussen, dekens en voor sfeer door instrumenten, geuren en kaarsjes.
We zijn in een kleine groep maximaal ter grootte van 8 personen.

De prijs voor de ceremonie is €220,- Het zou fijn zijn als je contant kan betalen.

⛔️ Let op:
Mocht je ervaring hebben met paniekaanvallen, angstklachten, hyperventilatie, een actieve psychose, of anderzijds mentale uitdagingen, dan horen wij het graag van tevoren. Hierdoor kunnen we de begeleiding hier op aanpassen en kunnen we de veiligheid zo veel mogelijk waarborgen. Overleg ook met ons bij het gebruik van medicatie. Wij kunnen je ook adviseren met je arts te overleggen voordat je met deze reis mee doet. Er kan sprake zijn van contra-indicaties.

Zondag 28 augustus 2022 van 15:00 tot 0:00

Voordorpsedijk 43a, 3737 BM Groenekan, Nederland

Over de organisatie

“Ademen is leven. Change your breath, change your life”

Geef aandacht Laat los wat er losgelaten mag worden Ervaar jouw eigen kracht Beweeg mee in een reis door jezelf

Reviews

Valentijn Mees - Nog uit 2023 inhalen

Ademcirkel

Hele fijne adem sessie gehad, mooie mensen en mooie plek.

Lees meer

Rene Besamusca

Ademcirkel

Weer een mooie ervaring met Breathwork Utrecht. Nu in een yogaruimte in een "grote" kas vlakbij de Kleine Plas in Maarssen. Heerlijk hoe Céline en Eline, met mooie onderlinge interactie, je voorbereiden, begeleiden en ondersteunen in en met de ademreis wat je dan weliswaar zelf doet maar lang niet zo mooi en krachtig zal zijn zonder hun professionele uitleg, oefeningen vooraf en aanwijzingen met lieve woorden en aanrakingen, zalige life handpanmuziek alsmede goede begeleidingsmuziek en dat alles gebracht met vooral veel passie voor het ademwerk waarbij er ook plaats is voor humor. Rollercoaster van emoties en diepe ontspanning met rust van de monkeymind tijdens de ademreis ervaren die elke keer anders is. Aan het eind lekker ver weggeweest en diepe rust ervaren ( volgens mij zelfs in slaap gevallen) . Dames dankjewel weer :-)

Lees meer

Tessa Kauw

Ademcirkel

De beste ademsessies die ik heb ervaren! Zo een goed team deze 2 . Met humor en veel kennis brengen ze de ademsessies over. Ook voor mensen zonder ervaring een hele fijne instap. Goede muziek en begeleiding laten je diep in jezelf zinken. Elke keer is t anders en vernieuwend. Heel mooi kado voor jezelf ♡

Lees meer

Psilo Choco Ceremonie

Meer evenementen van Breathwork Utrecht

Woensdag, 10 apr. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Dinsdag, 23 apr. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Woensdag, 08 mei. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Woensdag, 22 mei. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 12 apr. om 12:00
Divine Feminine Embodiment Retreat (with plant medicine journeying)
Medicine Within
Tantra Plantmedicijn Vrouwen workshops
Zaterdag, 13 apr. om 19:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 04 apr. om 19:00
Adem-avond. Verbonden ademsessie & Presence Proces AVANI
AVANI
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 04 apr. om 18:20
Ademcirkel
BreathBabes
Ademcirkel Ademwerk Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl