Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Biodanza Dans je Verlangen

Vrijdag 01 juli 2022 van 19:00 tot 22:00

Online

Over dit evenement

In deze workshop gaan we al dansend onze verlangens onderzoeken. Wat zijn je grootste verlangens? Mogen die er zijn? Durf je die te uiten? En hoe kun je daar uiting aan geven? In deze workshop wordt je uitgedaagd hiermee aan de slag te gaan. Maar we gaan vooral ook genieten van de muziek, dans en elkaar.

Voor wie?

Het is een verdiepende workshop van ongeveer 2,5 uur en bestemd voor mensen met enkele jaren ervaring met biodanza of lichaamswerk.

Hoe ziet de avond eruit?

We starten met een korte uitleg van het biodanza, het thema en doen een voorstelrondje. Voorafgaand aan elke oefening of dans leg ik heel kort uit wat de bedoeling hiervan is. Vaak laat ik een stukje van de oefening of ‘voorbeelddans’ zien om jullie te inspireren. Van daaruit ga je de dans of oefening doen, bewegen of dansen op de muziek vanuit je gevoel, soms alleen, en vaak ook samen met anderen. De dansen en oefeningen volgen op een aangename en gestructureerde wijze elkaar op.

Praktische informatie & aanmelden

Vrijdagavond 1 juli.

Zaal open om 18.45. Start 19.00u. Einde 22.00u Kom op tijd zodat je op je gemak kan aankomen.

Kosten: € 18,-

Meld je aan door een mail te sturen naar hans@danscontact.nl of bel voor meer informatie Hans Gierkink 06 13 666 593 of een appje naar Marelde Jensma 06-24242861

Adres: Eleanor Rooseveltlaan 3, Zoetermeer (nog geen 5 minuten lopen van station Zoetermeer). Voldoende gratis parkeren.

Over de organisatie

Wij faciliteren ont-moeten met elkaar via verbindende dans en intimiteit. Vanuit jeZelf verbinden met de ander. Van hoofd naar voelen en hart.

Reviews

Rosa Kok

Tantric Dance

Het was een heerlijke tantric dance avond, voelde zo sterk mijn hart. Genoten van de sfeer, je zorgvuldigheid, opbouw, intensiviteit die je in de demo dans liet zien. Fijn om erbij te zijn Marelda, smaakt naar meer.

Lees meer

Eddy V

Tantric Dance

De tantric dansen door Marelde zijn anders. Geen verdiepingen naar binnen maar direct dansen en de flow komen. Je bent direct in een speeltuin waar je flirt en anderen in de ogen kijkt. Vloeiend leidt ze je van allen kijken naar dansen met contact. Ook de sessie een sessie met 2 paren waarbij één persoon centraal kan komen te staan. Dat ben ik vandaag. En echt alles komt los. Ik schreeuw en geniet. Ik kan bijkomen in de liefdestunnel waarbij je even bij iedereen langs komt. Bij de blinddoek partnerdans gooit ze er een variatie in met een oer Hollandse meezinger. Even heel iets anders. Wat een avond ik stuiter nog als ik naar huis ga.

Lees meer

Merijn B

Tantric Dance

Mooi, intens, verhelderend en verwarrend tegelijk. Veel ervaren. Veilige plek met liefhebbende mensen en goede begeleiding.

Lees meer

Biodanza Dans je Verlangen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 12 apr. om 20:00
Dans het weekend in met een vrolijke en verbindende biodanzaworkshop
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Dansworkshop Leven vieren
Vrijdag, 05 apr. om 20:00
Dans het weekend in met een vrolijke en verbindende biodanzaworkshop
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Dansworkshop Leven vieren
Zaterdag, 06 apr. om 20:00
Biodanza Party in Apeldoorn
Biodanza4you
Biodanza Conscious Dance Dansen in verbinding
Zaterdag, 25 mei. om 10:30
Biodanza en schilderen retraite Emotional Painting met Mili Pelli
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Creativiteit Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl