Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Baarmoeder Alchemie

Zaterdag 17 december 2022 om 10:00 tot zondag 18 december 2022 om 17:00

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

BAARMOEDER ALCHEMIE - DIT KAN JE ALLEMAAL VERWACHTEN

Een tweedaagse reis naar onze baarmoeders. We laten los wat ons tegenhoudt vrouw te zijn. We creëren onze liefste droom - zonder angst, zonder schaamte, zonder schuldgevoel. Een intieme ontdekkingstocht samen met een prachtige groep vrouwen.

Verbinding vanuit de baarmoeder
Het leven gaat van baarmoeder op baarmoeder - zo zijn we met elkaar verbonden. Laten we die verbinding weer versterken. Door elkaar te steunen, door elkaar te zien - en zo een veilige omgeving te creëren. Elke baarmoeder draagt op celniveau informatie in zich. Persoonlijke ervaringen en collectieve gebeurtenissen liggen hier opgeslagen. Vrijheid en onderdrukking vinden elkaar in de baarmoeder. Tijdens deze twee dagen komen vrouwen bijeen, om elkaar te helpen richting de vrijheid te gaan. Vanuit ons heilige en gezamenlijke fundament: de baarmoeder.

Laat de nieuwe jij ontstaan - in de baarmoeder
De baarmoeder is de bron van creatie. Van geboorte, maar ook van wedergeboorte. Om wedergeboren te worden, zul je eerst iets moeten loslaten. De kunst van het leven is te laten sterven wie je dénkt dat je bent. En dat kan in de baarmoeder, de heilige plek in het lichaam - de plek waar nieuw leven ontstaat.

Een pelgrimstocht langs acht heilige poorten
Tijdens de Baarmoeder Alchemie maken we een reis langs acht heilige poorten. Elke poort heeft informatie voor je: mooie inzichten, verdrietige herinneringen, vergeten dromen. Wat houdt je tegen om vrouw te zijn? Wat heb je nodig om je oerkracht te vinden? Als een pelgrim gaan we op weg. De bestemming? De baarmoeder, het centrum van je zijn.

Zuiver je baarmoeder
Alle mensen met wie jij seksueel contact hebt gehad, laten energie achter in je bekkengebied. Je baarmoeder houdt de herinnering vast aan alles wat jij hebt meegemaakt, of dat nu prettig of onprettig was. We zuiveren je baarmoeder van de gebeurtenissen die je los kunt laten. We knippen koorden door van relaties die jou belemmeren (seksueel en niet-seksueel). Hierdoor krijg je weer zuivere toegang tot jouw eigen krachtcentrale - je baarmoeder. Dit is de plek waar je je purpose vindt, het doel in je leven, je creatiekracht.

Ontvang de Dertiende Rite van de Munay Ki.
"De baarmoeder is geen plek voor angst en verdriet," stellen de oermoeders uit het Amazonegebied - vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van het lijden. Het is een plek van creatie en geboorte van het leven. De dertiende rite is de inwijdingsrite van de baarmoeder. Het oeroude ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Voel je dat je baarmoeder aandacht nodig heeft? Meld je dan aan voor de Baarmoeder Alchemie. ​

Goed om te weten: ook vrouwen bij wie de baarmoeder en/of eierstokken zijn weggehaald, kunnen deelnemen. De energetische plek blijft altijd aanwezig.

Meer informatie: www.chantalvandoesburgh.com

Zaterdag 17 december 2022 om 10:00 tot zondag 18 december 2022 om 17:00

De Meditatietuin, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“LAAT DE VROUWELIJKE ENERGIE WEER DOOR JE LIJF STROMEN”

Chantal van Doesburgh is schrijfster, spreker, vrouwencoach &-trainer Ze brengt vrouwen in contact met hun oerkracht. Hun authentieke vrouwelijkheid.

Baarmoeder Alchemie

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 12 apr. om 12:00
Divine Feminine Embodiment Retreat (with plant medicine journeying)
Medicine Within
Tantra Plantmedicijn Vrouwen workshops
Zondag, 02 jun. om 09:30
Yoni healing dag voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Vrouwen workshops Tantra Healing
Zaterdag, 13 apr. om 14:00
Conscious Stripclub - create lasting confidence
SoulSeductress
Tantra Vrouwen workshops Conscious Dance
Woensdag, 17 apr. om 19:00
Integrity in sexuality: how to serve a woman
Kyara Skura
Vrouwen workshops Mannen Workshops Sacred Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl