Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Truffel Retreat vrijdag 5 augustus

Vrijdag 05 augustus 2022 van 10:00 tot 21:00

Berkhout

Over dit evenement

โ˜† โ˜† โ˜† ๐‘ด๐’‚๐’‚๐’Œ ๐’—๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’‰๐’–๐’Š๐’” โ˜† โ˜† โ˜†
โ˜† โ˜† โ˜† ๐‘พ๐’‚๐’‚๐’“๐’Š๐’ ๐’‹๐’† ๐’‰๐’‚๐’“๐’• ๐’˜๐’Š๐’ ๐’˜๐’๐’๐’†๐’ โ˜† โ˜† โ˜†


๐—ฅ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜
Een moment van bezinning en zelfreflectie.
Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
Je afzonderen van de dagelijkse beslommeringen, je terugtrekken voor persoonlijke ontwikkeling, een stap voorbij de sluier van onwetendheid.

Een investering in jezelf, jouw pad naar transformatie!


๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ
Op de dag van het retreat neem je deel aan de Heilige cacao-truffel ceremonie. Een rituele, bewuste viering en verwerking van het leven รญn verbinding. In verbinding met elkaar, met jezelf, de bron, het universum, in een ceremoniรซle setting. Veilig en geborgen in de sacred space van de yurt, om zo de kwetsbaarheid in jezelf te ontmoeten en intenties te plaatsen. Om een hogere staat van bewustzijn te bereiken waar je jezelf spiegelt en er heling kan plaatsvinden. Heling door het ego, het denken, โ€˜het stemmetjeโ€™ los te laten. Want achter dit beschermingsmechanisme, kom je bij jouw kern. Jouw innerlijk rauwe, werkelijke proces. Time to face it!


โ˜† โ˜† โ˜† ๐‘ฝ๐’†๐’“๐’ƒ๐’Š๐’๐’…๐’Š๐’๐’ˆ ๐’Š๐’” ๐’…๐’† ๐’‰๐’†๐’“๐’Š๐’๐’๐’†๐’“๐’Š๐’๐’ˆ โ˜† โ˜† โ˜†
โ˜† โ˜† โ˜† ๐’‚๐’‚๐’ ๐’‹๐’๐’–๐’˜ ๐’‰๐’†๐’†๐’๐’‰๐’†๐’Š๐’… โ˜† โ˜† โ˜†


๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ๐—ป
Een dag waar we elkaar omarmen, het leven vieren en tot het diepste van onze essentie gaan afdalen. Gedragen door het water en haar bedding, ondersteund en verbonden met alle natuurelementen, in volledige overgave aan รฉรฉn van de grootste geschenken van de natuur; Plantmedicijnen.
Plantmedicijn reikt ons als overprikkelde en te veel in ons hoofd levende, westerse mens een krachtig instrument aan. Dat komt in de vorm van bladeren, stengels, lianen, knolletjes en paddenstoelen.


๐—ฆ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด
Deze dag verbinden we ons in een kleine, intieme groep van maximaal 10 personen (inclusief begeleiders!) met het hart-openende cacao en de zelf-reflecterende en de bewustzijnsverruimende magische truffel. Jolien en Renรฉe begeleiden het proces op sjamanistische wijze met live muziek, krachtitems, geleide meditatie en sound journeys. Met edelstenen en biologische en biodynamisch voeding. Dit alles om bij te dragen aan de zuivering van jouw fysieke-, mentale-, energetische- en spirituele lichaam.


๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
Op een prachtig, authentiek landgoed, omringd door water en bomen, in volledige privacy, waar we begroet worden door de ponyโ€™s en kippen die er vrij rond scharrelen, ontmoeten we elkaar bij het vuur in de yurt. Op een veld verrijkt met groen, totempalen en edelstenen. Een bestaand Utopia!
In de regio West-Friesland, nabij Hoorn, Noord-Holland.
(10 minuten rijden vanaf Hoorn)


๐—จ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ
Dienend aan jouw proces; dat is waar we bij Natuurlijk Jolien voor staan. Spiritueel, rationeel en professioneel. Dagelijks bereikbaar tijdens jouw voorbereiding en integratie. Eรฉn week voor aanvang van het retreat vindt jouw intentie sessie plaats. Twee weken na het retreat begeleiden we jou verder d.m.v. een integratie coaching sessie. Dit alles is bij de prijs inbegrepen!


๐—œ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ณ
ยป Coach intentie sessie vooraf
ยป Coach integratie sessie achteraf
ยป Heilige cacao-truffel ceremonie
ยป Live muziek
ยป Vegan, glutenvrij, biologische voeding
ยป E-book โ€˜Voorbereiding cacao-truffel ceremonieโ€™
ยป E-book โ€˜back to basic, back to YOUโ€™
ยป Pre-screening
ยป Verblijf in yurt op privรฉ landgoed
ยป Professionele sjamanistische begeleiding
ยป Sound journey
ยป Meditation heailing
ยป Smudge cleanse
ยป Cacao
ยป Magische truffels
ยป Agua de florida
ยป Contact met helende edelstenen
ยป Implementatie - sharing circle
ยป 11 uur lang onvoorwaardelijke liefde en zorg van het team



๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด
ยฐ Jouw volledige commitment
ยฐ Tijd om jouw proces voor te bereiden en te integreren
ยฐ โ‚ฌ275,-

Voor meer informatie
mail: info@natutuurlijkjolien
app/bel: 06 - 21 44 8585


โ€œ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ! ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ป๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ค๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ. ๐˜™๐˜ฆ๐˜ฏรฉ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต, ๐˜ง๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ, ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€
โ˜† Meike


๐—ฅ๐—ฒ๐—ปรฉ๐—ฒ
Renรฉe heeft de bijzondere gave om in alle rust, daadkrachtig te handelen. Dit in combinatie met haar sensitiviteit zorgt direct voor een geborgen, veilige haven, waar je je kwetsbaar en authentiek durft op te stellen. Tijdens ceremonies en sound healing sessies, gebruikt ze haar stem om te vocaliseren wat aan de oppervlakte komt, zodat het kan worden gezien en getransformeerd. Met warmte en zachtheid is ze in staat om een veilige en liefdevolle bedding voor je te creรซren , waar jij mag loslaten en je ware zelf kunt omarmen.


โ€œ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ฏรฉ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏโ€
โ˜† Carmen


๐—๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ป
Jolien hoort, ziet en voelt jou voor wie jij รฉcht bent. Haar kracht ligt in oprechte verbinding met een open hart en mind. Met haar zuivere handelen, authenticiteit en eigenwijsheid, moedigt zij jou aan en daagt ze je uit om je ware ik te zien en te omarmen met alle daarbij horende facetten van jouw eigen ware essentie. Met liefdevolle aandacht en een heldere spiegel staat ze naast jou wanneer jij jouw eigen pad bewandelt. Bouwende en vertrouwende op jouw eigen innerlijke wijsheid



#retreat #sjamanisme #ceremonie #heilig #sacred #cacao #magictruffle #cacaotruffelceremonie #sacredspace #vuur #water #aarde #lucht #soundhealing #musicmedicine #edelstenen #klankschalen #klankbad #koshi #loveandlight #love #liefde #spiritualgrowth #consciousnessevolution #compassie #verbind #beleef #transformeer #natuurlijkjolien #renรฉeevavoice

Vrijdag 05 augustus 2022 van 10:00 tot 21:00

Berkhout

Over de organisatie

Verbind, Beleef, Transformeer

Reviews

Sharon Souer

Truffel Retreat 3 dagen

Een onbeschrijfelijk waardevolle ervaring โ™ฅ๏ธ

Lees meer

Truffel Retreat vrijdag 5 augustus

Meer evenementen van Natuurlijk Jolien

Vrijdag, 14 jun. om 10:30
Truffel Retreat 14 juni 2024
Natuurlijk Jolien
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Woensdag, 19 jun. om 10:30
Truffel Retreat WOENSDAG 19 juni 2024
Natuurlijk Jolien
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Vrijdag, 12 jul. om 10:30
Truffle Retreat 12 & 13 july 2024
Natuurlijk Jolien
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Woensdag, 24 apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Woensdag, 17 apr. om 19:00
PSYCHEDELIC BREATH & cacao
Aileen Kennedy Inner Source
Ademwerk Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl