Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Vrijdag 16 september 2022 van 19:30 tot 22:00

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Samen met een groep vrouwen voor een aantal maanden een verbintenis aangaan, zodat we samen kunnen zakken, helen, openen; het helemaal met elkaar aangaan.
Dát is de bedoeling van deze ‘gesloten’ cirkel met een vaste groep vrouwen.

De ervaring leert dat het iedere keer weer heel bijzonder en verbindend is om in zachtheid bij jezelf aanwezig te zijn, omringd door andere vrouwen. Het maakt dat we kunnen afzakken naar ons innerlijk weten, naar dat wat gehoord, geheeld en gedeeld wilt worden.

Tijdens de cirkels komen we samen, we doen kleine rituelen, mediteren, wellicht dansen we of doen we een oefening – maar we spelen vooral in op het NU. Als dat betekend dat we het ‘programma’ los moeten laten, dan doen we dat. De cirkel maken we samen, met elkaar. En doordat we in een vaste groep samenkomen, kunnen we elkaar steeds dieper ontmoeten en beter zien.

SISTERHOOD
Er kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen aan de groep en gedurende deze periode samen is er een appgroep waarin we kunnen uitwisselen tussen de cirkels door. Zie deze groep als jouw sisterhood waar je altijd op kan terugvallen en bij kan inchecken.

CACAOCEREMONIE
Ik vind het prachtig om met de zachte kracht van cacao te werken, dus we zullen 2 cacaoceremonies doen gedurende deze periode. Cacao is een plantmedicijn uit Peru dat ons helpt om een liefdevolle reis vanuit het hoofd naar het lichaam, je baarmoeder en je hart te maken.

REIKI
Tijdens één van de cirkels zal ik een dierbare vriendin van mij uitnodigen die aan ieder van ons reiki zal komen geven. Reiki is een helende energie die het lichaam weer in balans kan brengen. Jij hoeft niets te doen, alleen maar te ontvangen…

ANDERS DAN EEN LOSSE CIRKEL…
Dit zal anders zijn dan het bijwonen van een losse cirkel, we gaan namelijk echt als groep een proces aan – ook ik zal mezelf inbrengen. Het wordt geen gezellig praatclubje, maar ik vermoed dat er een diepe onderlinge verbinding zal worden gelegd die wellicht een bedding kan bieden voor stappen die je wilt zetten buiten de cirkel.

DATA EN TIJDEN:
De data waarop we samenkomen:
• Vrijdag 16 september 2022
• Vrijdag 7 oktober 2022
• Vrijdag 18 november 2022
• Vrijdag 9 december 2022
• Vrijdag 6 januari 2022
• Vrijdag 3 februari 2022

We beginnen om 19.30u (inloop vanaf 19.15u) en eindigen rond 22.00u.

MEEDOEN?
Als je je aanmeld en een ticket koopt, neem je deel aan deze groep – op alle bovengenoemde data ben je verzekerd van een plekje.
Heb je een ticket gekocht en wil je toch annuleren? Dat kan, je krijgt het volledige bedrag terug als je annuleert voor 16 augustus, na deze datum is restitutie niet meer mogelijk.

Voel je de roep?
Meld je aan, koop je ticket of mail/bel me om te voelen of dit echt voor jou is.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Liefs,
Linda

PS: Wil je meer lezen of zien van mij? Check mijn Instagram @Linda_Hauer of bekijk mijn websites:
www.vrouwencirkelutrecht.nl | www.seksualiteitsbureau.nl | www.bureauliefdeszaken.nl

Vrijdag 16 september 2022 van 19:30 tot 22:00

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Naast mijn werk als seksuoloog en relatiecoach organiseer ik ook vrouwencirkels met soms een cacaoceremonie erbij in Utrecht.

Reviews

Ellen

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Samen met mijn dochtertje van 6 een moeder dochter cirkel bij Linda gehad. Linda creëert een hele fijne setting; de puurheid en liefde waren zo voelbaar. Een speels ‘programma’, waarin er letterlijk ook even gespeeld mocht worden. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat er in zo’n cirkel gebeurt, maar de beste review is toch wel dat mijn dochtertje, tijdens het naar bed brengen, haar verdrietige broertje tot rust bracht door te gebruiken wat er bij de cirkel aan bod was gekomen. Ik vond het heel fijn om even stil te staan bij de bijzondere band en liefde die we hebben voor elkaar en mijn dochtertje de basis van het zijn mee te geven.

Lees meer

Ellen

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Ik heb 6 vrouwencirkels mogen bijwonen georganiseerd door Linda. Eigenlijk is zo’n cirkel niet in woorden te vatten, wat een liefdevolle bedding. Linda zet een prachtig, liefdevol krachtveld neer. Zo fijn om met een groep vrouwen samen te komen, zo verschillend maar de verbinding is zo intens voelbaar. Linda creëert een cirkel van veiligheid en vertrouwen waardoor er openheid ontstond op een hele toegankelijke en fijne manier. De gedragenheid en liefde van alle vrouwen heeft mij veel gebracht. Het is eigenlijk niet veel meer dan zijn in de cirkel en het beleven, waardoor er diepe lagen woorden aangeraakt. Een magische ervaring die zoveel geeft!

Lees meer

Monique

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Het was zo bijzonder, warm, krachtig en fijn om samen te kunnen zijn met moeders en dochters van alle leeftijden. Mijn dochter van net 4 heeft er ook van genoten. De begeleiding door Linda (en haar dochtertje) was heel fijn, wij komen graag nog eens terug.

Lees meer

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Meer evenementen van Vrouwencirkel Utrecht

Zaterdag, 04 mei. om 09:30
Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde
Vrouwencirkel Utrecht
Retraite 1-op-1 Relaties
Zaterdag, 24 aug. om 09:30
Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde
Vrouwencirkel Utrecht
Retraite 1-op-1 Relaties
Vrijdag, 06 sep. om 14:30
Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten
Vrouwencirkel Utrecht
Cacao ceremonie Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Zondag, 21 apr. om 13:00
Kundalini & Cosmic NRGY | Half day retreat
Patty de Vaan
Kundalini Ademcirkel Cacao ceremonie
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Vrijdag, 19 apr. om 19:00
Full Moon Ceremony - Cacao en Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl