Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vision Quest Wolvenvallei

Vrijdag 09 september 2022 om 14:00 tot zondag 18 september 2022 om 15:00

De Natuurlijke Tijd, Hennezel, Vogezen Frankrijk

Over dit evenement

Een Vision Quest is een zeer krachtig, levens veranderend ritueel dat zijn oorsprong heeft in inheemse culturen. Door je af te zonderen van je gemeenschap, en een aantal dagen op je zelf te zijn, met de natuur als spiegel en inspiratie, vastend en zonder enige afleiding, kom je tot nieuwe inzichten die je verder kunnen helpen in je leven.

Hoe zou het zijn om 4 dagen en 4 nachten, op jezelf, in de natuur, contact te maken met je diepste essentie en Moeder Aarde. Los van de rollen die je op je hebt genomen.
Wat heeft de plek waar je verblijft jou te vertellen.. wat heb je nog aan te kijken, wat mag er sterven omdat het niet meer dient en wat mag er geboren worden. Wat is het visioen, het inzicht, dat jij op dit moment in je leven nodig hebt te ontvangen. Wat heb je te doen in dit leven? Wat is het geschenk dat jij mee neemt de wereld in.

Ben je hier benieuwd naar en voel je de roep en bereidheid diep van binnen, wees dan welkom op jouw Vision Quest in de WolvenVallei in de Vogezen (FR).

De WolvenVallei is sprookjesachtig en heeft een krachtige, lichte energie, met rotsen, riviertjes, watervallen en oude bomen. Zo in de overgang van de zomer naar de herfst is het een prachtig moment voor een quest, zodat je daarna in de rust van de winter je inzichten goed kunt integreren.

Het hele traject duurt 10 dagen en is een intensief transformerend proces..
De eerste 4 dagen zijn om aan te komen en je voor te bereiden. Je plek te vinden door te wandelen en te voelen, samen de zweethut bouwen, rituelen, deelrondes en meditaties, alles om je intentie waarvoor je komt voor jou duidelijk te krijgen. Het programma is afhankelijk van de behoeften van de groep.

De dag dat je quest begint is er eerst een zweethut, om zuiver en schoon van angsten en lasten door de poort te gaan naar een wereld tussen de werelden.
Dan ga je, met niet veel meer dan je slaapspullen, een zeiltje, en water, naar je plek. Daar ben je dan 4 dagen en 4 nachten, met de maan, de zon en de sterren, spirits en alles wat in de natuur met je kan communiceren.

Op de vijfde ochtend kom je na dageraad terug door de poort, en deel je met ons je ontvangen gift. De zweethut verwelkomt je opnieuw als in een geboorte. De laatste dagen zijn voor integratie van je ervaringen en het langzaam naar de buitenwereld terugkeren.

De uitvalsbasis waar we ons voorbereiden en vanwaar je vertrekt op je quest in de Vallei is bij De Natuurlijke Tijd. Hier zal het team waken bij het vuur en wachten op je terugkomst.
Het is een bijzondere plek gehoed door Hans Roverts en Indi Hondema, en waar al vele initiatie rituelen plaats hebben gevonden.

Met hart en ziel en in Liefde begeleid door: Mélanie Tenhagen (NatuurMedicijn) en Adrienne Bonn met ondersteuning van Hans Roverts.
Wees welkom, precies zoals je bent.

Praktische info:
Kleine groep van 5-6 mensen
Data quest 9-9 16.00u t/m 18-9 16.00u
Info/Voorbereidingsdag nader te bepalen in overleg in juli of augustus
Terugkomdag met je verwanten in oktober
Energie uitwisseling: 1250,- incl overnachting in tent en maaltijden, begeleiding quest. Excl reiskosten.
Het is mogelijk comfortabelere accommodatie te boeken bij de Natuurlijke Tijd op eigen kosten via AirBnB.

Aanvraag info/aanmelding: melanietenhagen@gmail.com of via een persoonlijk bericht.
Na aanmelding volgt er een intake gesprek waarin je vragen en wellicht al je intentie besproken worden.

Review van Patrick:
Een vision quest, op een gegeven moment wist ik dat ik het heel graag wilde doen en tegelijkertijd voelde het als een sprong in het duister.
Op advies van een goede vriendin ben ik op het spoor van Melanie en Adrienne gekomen. Tijdens de quest is er een programma en zijn er rituelen, maar er wordt vooral gewerkt op basis van wat er op dat moment nodig is. En zij voelen dat haarfijn aan. Melanie en Adrienne zetten zich met hart en ziel in Om de VQ te dragen. Met onvoorwaardelijke liefde (wat iets anders is dan altijd lief zijn) hebben zij ons voorbereid op de kern (viert dagen en vier nachten alleen zijn in de natuur) Daarna hebben ze ons binnen een paar dagen weer voorbereid op de ‘gewone’ wereld. Waar we onze nieuw verworven inzichten mogen tonen en inzetten. Het heeft mij andere dingen gebracht dan ik van te voren bedacht had, maar het is waardevoller geweest dan ik me voor kon stellen.

Let Nature be your Medicine and Mother Earth be your Teacher.

Over de organisatie

“Let Nature be your Medicine and Mother Earth be your Teacher”

Let Nature be your Medicine and Mother Earth be your Teacher

Vision Quest Wolvenvallei

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 23 apr. om 19:00
Full Moon Gathering April 2024 (volle maan ceremonie)
Full Moon Gathering
Ritueel Full Moon Live muziek
Zondag, 28 apr. om 10:30
Tibetan Healing Festival
Tibetan Healing Festival
Meditatie Creativiteit Ritueel
Zondag, 28 apr. om 13:00
Holy Paint - Self Love Ritual
Be Touched Community
Ritueel Innerlijke Reis Playfulness
Zaterdag, 11 mei. om 09:30
Weelde | Zweethut.
zowie.nl
Zweethut Zangcirkel Optreden
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl