Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Summer business boosting course 'grow your business the....'

Maandag 08 augustus 2022 om 10:00 tot dinsdag 09 augustus 2022 om 17:00

Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over dit evenement

Wil jij deze zomer gebruiken om jouw business een mooie boost te geven? Wil je leren om helemaal op een bij jou passende manier te werk kunnen gaan? Ben je bereid om ook in te zien welke aspecten in jou meer naar voren willen komen en hoe jouw business jou daar toe uitnodigt?

Doe dan mee met de ‘'summer business boosting course - grow your business the intuitive way’.

Je krijgt helder tot welke volgende stap jij nu uitgenodigd wordt en wat er nodig is om (weer) in een grotere natuurlijke stroom terecht te komen.

Dit traject past ook heel goed bij toekomstige/aspirant ondernemers omdat jouw droom in de energie al zichtbaar is.

Wat kun je verwachten?

Je zult op energetisch niveau onderzoek doen naar jou en jouw bedrijf. Het uitgangspunt daarbij is steeds ´veranderd er iets in jou dan veranderd de wereld met jou mee´ waardoor je jezelf niet zult kunnen vastbijten op allerlei strategieën, valse verlangens en trucjes. We gaan echt de diepte in waarbij je dus ook ten diepste in jezelf zult ontdekken wat er nodig is. Dat kan ook betekenen dat je ontdekt een volledig andere kant op te gaan met je leven of spontaan een andere koers in te slaan met je bedrijf. Alles is eigenlijk mogelijk en het bijzondere daaraan is dat het onderzoek precies afgestemd is op jou en waar jij nu staat in jouw ontwikkeling.

Het werk wat we doen zal flink doorwerken in je dagelijkse leven en verschillende aspecten van je leven ten goede komen.

De opbouw:
Het zijn 2 live bijeenkomsten in een groep van maximaal 6 deelnemers.

Veiligheid, verbinding en authenticiteit staan in dit proces centraal!

Dag 1
Ochtend: De grote why (de zielsmissie achter jouw bedrijf). Ontdek de grote zielsmissie achter jouw bedrijf en ervaar in hoeverre jij daarmee nog in dezelfde lijn bent.

Middag: Doelgroep (authentieke marketing). Krijg helder hoe de verbinding tot jouw (potentiële) klanten is. Is er nog iets nodig om die stroom op gang te brengen of mag je juist even 'niet doen'?

Dag 2:
Ochtend: Geld (te kort en overvloed bewustzijn). Jouw relatie tot geld is essentieel in het runnen van een levensvatbare business. Kun jij erop vertrouwen dat er altijd genoeg voor jou is en waar zit de kink in de kabel op het gebied van geld en eigenwaarde? Kan geld ook leuk en ontspannen zijn :)?

Middag: Manifestatie (guidance en je volgende stap). Stel je open voor hogere inspiratie en ontdek de kunst van het gewoon gaan doen. Ook maak je kennis met bij jou horende ondersteunende krachten die jou in jouw proces kunnen ondersteunen.

De dagen zelf hebben een deels vast en een deels open programma. Hierin speelt een wisselwerking plaats tussen wat ik als begeleider inbreng en wat jullie in het dagelijkse leven tegenkomen.

Voor wie? Ondernemers en toekomstig ondernemers die op een vernieuwende manier willen werken. Er is verder niet een specifiek soort iemand die hier wel of niet aan mee zou kunnen doen. Mensen uit allerlei werkvelden en disciplines kunnen hier profijt bij hebben en het is vooral belangrijk dat jij ergens een aantrekking voelt en dan komt het helemaal goed.

Ook als jij nu nog geen bedrijf hebt maar dat in de toekomst wel wil kun je meedoen. Energetisch gezien bestaat je bedrijf namelijk al zodra je erover nadenkt en je dit verlangen in jezelf kunt voelen. We kunnen dan heel mooi kijken wat voor vorm van 'water' deze zaadjes in jou nodig hebben. Op die manier gaat je onderneming op een heel natuurlijke en bij jou passende manier ontstaan/groeien waarbij je zelf evenredig met jouw bedrijf meegroeit. Een totaal nieuwe manier van ondernemerschap!

Werkvorm: We werken voornamelijk met opstellingen welke gericht zullen zijn op jou en jouw onderneming. Hierbij kijken we ook naar blokkades/remmingen en verwarringen vanuit jouw verre verleden of familiesysteem en zullen we deze opruimen. Door op diep energetisch niveau te werken zal er een hoop in bewegingen komen en gaan we rechtstreeks naar de wortel van waar het voor jou over gaat. Een mooie wisselwerking tussen zelf innerlijk werk doen en dit meteen koppelen aan concrete praktische handelingen in je leven en bedrijf.

Praktisch:

- 2 hele dagen van 10:00 tot 17:30 (met mogelijkheid tot een half uurtje uitloop).

- 8 en 9 Augustus

- Locatie Oase Nieuwland, Geer 37 Nieuwland.

- Investering: 315,- (incl 21% btw en 2x veg lunch). Overnachting op de Oase is optioneel en mogelijk voor een meerprijs van 45,- (incl diner en ontbijt).
Aantal deelnemers: min 4 max 6.

- Facilitator: Merijn Boulogne, meer info over mijn, mijn begeleidersstijl en recensies van deelnemers via www.veldvanwaarheid.nl. Je kunt dit traject ook individueel met mij doen waarbij we de data in afstemming inplannen (eventueel met één mede cursist). Lees hier verder voor meer info via www.veldvanwaarheid.nl

Hier alvast enkele recensies:
Ook vandaag tijdens een vier uur durende bijeenkomst was het weer magisch wat het Veld liet zien. Merijn, de manier hoe jij dit faciliteert door eenvoudigweg authentiek aanwezig te zijn, puur, nauwgezet in te tunen, je impuls te volgen…. zó mooi. Je brengt voor mij altijd een veilige bedding. Wat mij uitnodigt om met alles aanwezig te zijn. Dank je wel voor de inzichten, de beweging, de kwetsbaarheid en het openen. - Jacky Meyer (coach en familie/organisatie opsteller).

‘‘Magische bijeenkomsten met gelijkgestemden. Een veilige setting waar op wonderbaarlijke wijze precies dat zichtbaar wordt wat gezien wil worden. Om vervolgens te transformeren. Merijn weet precies dat neer te zetten waar ik naar verlangde toen ik me aanmeldde. Absolute aanrader!’’ - Aniek Wesselink (Graphic designer/artist)


Maandag 08 augustus 2022 om 10:00 tot dinsdag 09 augustus 2022 om 17:00

Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over de organisatie

“Loop je eigen pad en kom in flow!”

Familie en Organisatie Opstellingen in Utrecht. Individuele sessies, trainingen en een vakgerichte opleiding.

Reviews

Amber

Opleiding: Familieopstellingen en Systemisch ondernemerschap

Deze opleiding heeft me enorm veel gebracht qua innerlijk werk, wat ik weer meeneem in vele andere facetten van het leven. Dankbaar voor deze reis en een dikke aanrader voor iedereen die m overweegt!

Lees meer

Claudia

Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers

Het was een mooie en leerzame middag met 4 verschillende familie opstellingen. Bijzonder om dit zo te hebben mogen ervaren en Merijn begeleide het voor mij op een zeer aangename manier. Een aanrader

Lees meer

Anita

LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers

Merijn creëerde een fijne bedding en open en eerlijk opstellen

Lees meer

Summer business boosting course 'grow your business the....'

Meer evenementen van Veld van Waarheid

Donderdag, 02 mei. om 13:00
LIP Opstellingen (life Integration Process) met 5 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk
Vrijdag, 10 mei. om 10:00
Meebewegen met de stroom van het leven - Familieopstellingen 2-Daagse
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Meerdaagse retraites Systemic Dance
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Familieopstellingen verdiepingssessie
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Spirituele ontwikkeling
Zaterdag, 18 mei. om 14:00
Familieopstellingen middag met 4 vraagstellers
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Healing Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 27 jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Vrijdag, 26 jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
Kortfilm Het Veld
Yana Gommers
Film Presentatie Familieopstellingen
Vrijdag, 31 mei. om 16:00
Open je voor je innerlijke leiding | Retraite
Puur op gevoel Coaching
Meerdaagse retraites Lichaamswerk Lichtwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl