Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

FlowMotion #25: Dans Naar Balans

Maandag 23 mei 2022 van 19:45 tot 22:00

Mookerheide, Groesbeekseweg, 6585 KG Mook, Nederland

Over dit evenement

Hoi !
Wat LEUK!!! dat je overweegt mee te flowen!
🌱 W E L K O M !

MA 23-05-22 Dans Naar Balans:
We vertrekken MA avond 20:00 vanaf de Parkeerplaats ‘Beukenlaan naast zweefvliegveld Malden. Link: , Malden, https://goo.gl/maps/BFYEaaWV1rKkFMir6. Je ziet daar mn gele VW bestel bus staan. Daar doen we koptelefoons op, met de bandana’s eromheen, de lichtjes aan je lijf en je isodrankje mee. Ik geef nog een korte uitleg en dan vertrekt 'de karavaan'! Kom ajb tijdig, liefst tussen 19:40-19:50 uur zodat we ook echt om 20:00 uur in de flow motion kunnen gaan.

KLEDING:
Trek soepele kleding aan, waar je alles goed in kan bewegen en je lichaam goed in kan opwarmen en afkoelen, renkleding bijv. (Niet te dik aangekleed!)
Kies voor verende renschoenen als je hebt, en draag evt een klein zakje/tasje aan je lijf voor een klein flesje drinken wat je krijgt.
Neem iets warms van kleed/kleding mee voor erna!

CONDITIE
:
Je mag t rustig als een stevige work-out zien, maar dan een zonder hard te werken! Zonder uitgeput te raken 1,5 uur lang kunnen doorstappen op een redelijk wandeltempo is het basisnivo.
Voor startende mensen, zoals in of na een burn-out, een rouwproces, in de herstelperiode van een ziekte of voor mensen die om andere redenen een laag uithoudingsvermogen hebben, bied ik privé sessies aan en zijn de bos-flows op VR om 14:00 wat geschikter. Alles in goed overleg en met respect voor t proces.

HYGIËNE:
De koptelefoons worden na iedere deelname gereinigd, de sjaaltjes worden gewassen en de drinkflesjes gaan afwasmachine in..
Geef ajb aan als je 1,5 afstand wenst te houden of als je geen lichamelijke begroeting wil en respecteer ajb ieders wens hierin.

WEER / GEEN WEER:
Bij miezerregen gaat t door, de koptelefoons en zender zijn daar tegen beschermd. Bij aanhoudende en hevige plensregen moeten we t beter niet doen en geef ik t tijdig door via de FlowMotion groepsapp op WhatsApp.

MUZIEK
De playlists zijn met veel zorg opgebouwd en op energielevel en flowgevoel op elkaar afgestemd. Heel wisselend van tempo en sfeer etc. Ik deel de playlists niet maar als je een nummer hebt gehoord wat je echt geweldig vond dan vertel ik je graag wat t was. Elke week vraag ik één iemand of ie via een PM een verzoekje voor een gaaf nummer wil indienen (verrassing voor de anderen). Snel/langzaam, welk genre dan ook.. Dit nummer wordt dan geïntegreerd en dan kan diegene het eigen nummer in een andere context horen en anderen erop zien dansen. Dus als je vaker komt, kom je zeker aan de beurt!

VERHINDERD
Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, laat 't me ajb tijdig weten ivm plek die dan vrij komt, kan iemand anders nog aanhaken. Je ticket mag je dan uiteraard (tegen dezelfde prijs) doorverkopen. Restitutie is helaas niet mogelijk. Je mag je gekochte ticket eenmalig doorschuiven naar een andere FlowModatum.

Vergeet ajb je 06 nr voor de appgroep niet te mailen naar info@flowmotion.one of sms/app Eveline Beuman: 06-53238386

Tot ffflooowwws!

🦌 Hartezwaai 💃🏻
Eveline
—-——FlowMotion.one -/- Living Sculptures.com -/- Zing Je Ding -/- Meet The Feet -/- LuisterLicht————>

Maandag 23 mei 2022 van 19:45 tot 22:00

Mookerheide, Groesbeekseweg, 6585 KG Mook, Nederland

Over de organisatie

“Een flowtocht door t bos is de zalige combi van 'n feest-uitje en 'n work-out! ”

FlowMotion is een nieuwe bewegingsvorm die wandelen en dansen combineert. De playlist op de koptelefoons neemt ons mee naar een moeiteloze dance-out!

FlowMotion #25: Dans Naar Balans

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Ecstatic Dance De Kerk Oostelbeers
Dance 4 Balance Ecstatic Dance Eindhoven & Oostelbeers
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Zondag, 21 jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Ecstatic Dance Maastricht - DJ Yarun Dee
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Vrijdag, 26 apr. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ IRADI
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Vrije Dans
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl