Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethutceremonie met Nature Spirits

Zaterdag 28 mei 2022 om 10:10 tot zondag 29 mei 2022 om 16:16

Wapserveen, 8351 Wapserveen, Niederlande

Over dit evenement

Ontmoeting met de natuurwezens

In de overvloedige energie van Gaia, Moeder Aarde, komen wij samen om in ceremonie te zijn. In de maand mei manifesteert zich overal de levensenergie en stroomt naar buiten. Alles vibreert en groeit. In deze tijd van het jaar kunnen we van de ons bekende realiteit gemakkelijk reizen naar de rijken van de elfen, feeën en andere natuurwezens om hen te ontmoeten. Het is de tijd om duidelijkheid te ontvangen over de richting die we willen inslaan voor de komende groeiperiode.
Rondom het vuur vieren wij ons potentieel, in ceremonie delen wij onze intenties en dromen, in verbinding en in levensvreugde.

Hierbij ben je van harte welkom om deel te nemen aan de Zweethutceremonie.
Een oeroude sjamanistische ceremonie die je weer terugbrengt bij je oorsprong.
Wij betreden de hut, die als de baarmoeder van de aarde gezien wordt, en komen er herboren weer uit tevoorschijn. Gezuiverd op alle niveaus: fysiek, mentaal en emotioneel.
De ceremonie brengt de elementen aarde, lucht, water en vuur samen. Wij laten de lagen van oppervlakkigheid en ballast los bij het vuur, rond de stenen en in de stoom van de hut. Het is een natuurlijke manier van ceremonie die in onze moderne wereld te vergelijken is met de natuurlijkheid van de geboorte van een kind. Het is een effectief proces om bij het hart van de schepping te komen en daarmee dichter bij jezelf… We are Nature!!!
En in deze beweging komen wij met een ontwakend hart samen in ceremonie, in verbinding met elkaar en al onze verwanten.

Zaterdagochtend vinden de nodige voorbereidingen plaats voor de zweethutcermonie die in de middag zal starten. Denk aan houthakken, het opbouwen van de vuurbak, de steenceremonie, en in gezamenlijkheid het vuur doen ontbranden. Aan het begin van de avond komen we herboren de hut uit om vervolgens een avondmaal te delen in de herberg.

Zondag is de integratie- en verdiepingsdag waarop we ons hart en waarneming openstellen, onze relatie met de natuur en de natuurwezens uitlijnen en met hen in communicatie treden. Daardoor landen de ervaringen op vruchtbare bodem zodat ze meegenomen kunnen worden naar de realiteit van alledag.

Wees welkom!

De investering voor deze 2 dagen is 175,- euro (bedrag inclusief ontbijt en lunch op zondag)
Het bedrag is ook inclusief 21% btw.

Overnachten: je kunt na de ceremonie op zaterdag overnachten in je eigen meegebrachte tentje op het terrein van de Hobbitstee (euro 12,50 per tentje) of in de Herberg op het terrein (bed euro 20,-).

Voor meer info en aanmelding: rafaelzielinski@hotmail.com
Na aanmelding ontvang je een bevestiging en informatiebrief met aanvullende informatie (waarin staat wat je nodig hebt om deel te kunnen nemen).

Zaterdag 28 mei 2022 om 10:10 tot zondag 29 mei 2022 om 16:16

Wapserveen, 8351 Wapserveen, Niederlande

Over de organisatie

“Elke stap is de eerste, in dans, in dankbaarheid en in vreugde. ”

De ceremonies, workshops, retraites en individuele sessies worden begeleid door Rafael Zielinski / Forest Medicine Dancer

Reviews

Christian Wicke

Lente-retraite met zweethutceremonie / Spring-retreat with sweatlodge

Thank you Rafael for this wonderful exerience. You’ve guided us through the ceremony with wisdom, magic, humor and empathy. It was a groundbreaking journey in the deepest sense of the word 😊 Looking forward to the next time!

Lees meer

Rhea

Lente-retraite met zweethutceremonie / Spring-retreat with sweatlodge

Dit was de 4de keer dat ik een zweethut retraite heb meegedaan bij Rafael Forest Medicine Dancer. Elke keer is het goed verzorgd met veel aandacht voor details. Rafael voelt goed aan wat de groep of individu nodig heeft en speelt daarop in. Hij heeft volledig vertrouwen in het proces waardoor je zelf ook vertrouwen krijgt/hebt. De integratie dag, de dag erna is heel waardevol. Je kunt echt even landen, voelen en delen wat je hebt meegemaakt tijdens de hut ceremonie. Dit heeft voor mij mijn inzichten laten verduidelijken. Ook dit leidt Rafael mooi en voelt aan wat nodig is. Ik kom graag weer terug! Een aanrader!

Lees meer

Serge

Sweat Lodge Retreat 2023

Als je er ooit over nadenkt om een zweethutceremonie bij te wonen, laat het dan deze zijn, bij Rafael. Deze zachtaardige, lieve, krachtige shamaan weet de perfecte energie te creëren om samen in ceremonie te zijn en voelt precies aan wat je nodig hebt, wat de groep nodig heeft, wat de ruimte nodig heeft om een er een prachtige sessie van te maken. Ik ging er een beetje kritisch in, en kan doorgaans weinig met spirituele overtuigingen (wantja, hoe dan?!), maar dat maakt allemaal niks uit. Alles is goed, er is geen oordeel, Rafael geeft je alle ruimte en je kunt de hut, het vuur en de ceremonie ervaren op je eigen manier. Om Los te laten, om te genieten, om weg te dromen, of alles tegelijk. Voor mij een onvergetelijke en zeer positieve ervaring. Mocht je twijfelen, dan weet je eigenlijk al genoeg: Doen! Het is echt een kadootje voor jezelf.

Lees meer

Zweethutceremonie met Nature Spirits

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 18:18
Holy Sweat 5 Rhythms Dance and Sweatlodge spring weekend
Kura Waka
5 Ritmes Zweethut
Dinsdag, 30 apr. om 18:30
Open (vrouwen)verbindingscirkel
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Vrouwencirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Zaterdag, 04 mei. om 11:00
Gathering - Playday: Herontdek het spelen, release your inner child
Breath Flow
Movement De stem van binnenuit Sharing Circle
Zaterdag, 27 apr. om 19:30
🔥🍀Vuur voor Jou🍀🔥bij AyA Natuur
Rising Sun
Vuur Ceremonie Live muziek Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl