Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SISTER RETREAT MET LOES & BINKIE 'ZELFLIEFDE'

Vrijdag 12 augustus 2022 om 17:00 tot zondag 14 augustus 2022 om 17:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Over dit evenement

Lieve Sister, je bent van harte welkom van 12 tot 14 augustus in Zelhelm – The Place to Be. Op deze bijzondere boerderij in de Achterhoek, in een warme, liefdevolle setting in de natuur, komen we samen met enkel vrouwen. Deze Sacred Sisterhood is helend en verbindend.

BINKIE TOUBER & LOES SWINKELS FACILITEREN DIT ZOMERSE WEEKEND MET ALS THEMA ZELFLIEFDE!

Dit weekend wordt een reis terug naar je essentie, met muziek, meditatie, verbinding, stilte, inspiratie, sound healing, cacao, sharing, restorative yoga (geen ervaring nodig), natuur, puur en eerlijk eten en heel veel zelfliefde. Een moment van thuiskomen, verzachten en verdiepen in een veilige bedding waarin alles er mag zijn.

Binkie en Loes hebben samen een aantal sister Circles verzorgd en zijn een liefdevolle & magische combinatie. Woorden die aan deze Circles werden toebedeelt zijn: zachtheid, bedding, warmte, wijsheid & raak!

Zelfliefde! Leven vanuit je hart, jezelf helemaal liefhebben en omarmen, met alles wat er is, is misschien wel het belangrijkste wat je kan doen. Het hart heeft geen oordeel, zegt altijd JA!, kan alles vergeven. Dit weekend gaan we dieper in contact komen met je hart en de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, die altijd in je aanwezig is.

Vrouwen leven al jaren samen met de cycli van de maan. Het is een vrouwelijke energie die een prachtige invloed heeft op 12 augustus in volle maan in Waterman. We zullen deze avond een ceremonie doen rondom een groot vuur.

Er zijn 8 eenpersoons kamers met een tweepersoons bed, 5 luxe tenten met twee bedden per tent, deze deel je dus met een ander. En er is de mogelijkheid om te kamperen met eigen tent of camper. De groep bestaat uit maximaal 20 vrouwen.
We starten vrijdag om 17 uur en eindigen zondag ook om 17 uur.

Over Loes: Het is Loes haar missie om heling te bieden, licht en liefde te delen en het bewustzijn in de wereld te helpen vergroten. Ze helpt mensen liefdevol te verdiepen om thuis te komen in zichzelf, middels Systemisch Werk, Life Coaching Outdoor, Workshops en Healing Concerts. Werkend vanuit het veld van Liefde geeft ze bedding aan dat wat er gezien, gevoeld en geheeld wil worden in de diepte van het moment. De muziek die Loes deelt, raakt op hartsniveau en werkt openend, helend en verzachtend. www.loesswinkels.com

Over Binkie: Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft, zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Ze heeft vele (stilte) retraites gegeven met haar man Tijn Touber, waar ook muziek een belangrijk onderdeel is. Muziek raakt iets waar woorden soms niet kunnen komen. www.binkie.nu

Vrijdag 12 augustus 2022 om 17:00 tot zondag 14 augustus 2022 om 17:00

The Place to Be, Brunsveldweg 9, 7021 JH Zelhem, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stilytedagen, sound healing, sharing from the heart

In samenwerking met

Reviews

Ludmila Kucharova

'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie

Geweldig! Samen zijn met gelijkgestemden vrouwen ook al als je elkaar niet kent. Geen vooroordeel. Gewoon naar elkaar luisteren. Ik genoot van een fijne begeleiding en prachtige muziek. Zo een fijne verdieping en stilte. Luisterend naar mezelf. Ruimte geven aan emoties alles mag. Ik mocht er zijn 🙏

Lees meer

Willemijn Van der Laan

'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie

Heerlijk om op deze prachtige locatie te verbinden met zoveel mooie vrouwen. Mooie muziek, fijn soundbath en heerlijke Cacao.

Lees meer

Karoline Rietveld

'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie

In een woord fantastisch Alles klopte de energie de liefde de hele ceremonie alles Ik zou het iedereen aanraden deze mooie reis met hun te maken 🙏

Lees meer

SISTER RETREAT MET LOES & BINKIE 'ZELFLIEFDE'

Meer evenementen van Binkie

Woensdag, 15 mei. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Uitverkocht
Woensdag, 22 mei. om 10:30
STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN
Binkie
Stilteretraite Soundhealing Meditatie
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Vrijdag, 07 jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 02 jun. om 09:30
Yoni healing dag voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Vrouwen workshops Tantra Healing
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Woensdag, 07 aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Woensdag, 24 apr. om 14:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl