van Binnen naar Buiten

Zaterdag 04 juni 2022 van 9:00 tot 18:00

BlueWoods, Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde, Nederland

Over dit evenement

Het is een dag waarin we samen,
Thuiskomen in de natuur.
We luisteren naar de wijsheid van ons lichaam,
Kwetsbaar, open en puur.

Wat diep van binnen in ons speelt,
Mag naar buiten komen.
We zullen met onze adem en creativiteit,
Het leven laten stromen.


Meditatie • Ademsessie • Intuïtief Tekenen • Kaartlegging • Uitwisseling Cirkel • Voedzame Lunch • Cadeautje • Vuurfeest • Nazorg


Een kleine groep van 8 deelnemers, dus unieke persoonlijke aandacht van het team. Een team van vrouwen met een grote diversiteit aan expertises:

Willy van Leeuwen is Holistisch Therapeut en Rouwexpert. Met behulp van creativiteit en intuïtie begeleidt ze mensen door een natuurlijk rouwproces. Ervaringsdeskundige in het begeleiden van mensen in verschillende fases van hun leven. Ze geeft liefdevol alle ruimte om het onderbewuste bewust te maken.

Maaike van Wordragen is Adem Coach en Energetisch Healer. Ze heeft veel ervaring in het geven en ontvangen van ademsessies. Naast haar eigen praktijk, heeft ze ook ervaring als begeleider en ademcoach op retreats. Met haar natuurlijke warmte creëert ze een gevoel van veiligheid waardoor je je kunt openen.

Britte Tegelaar is Intuïtief Kunstenaar en brengt met kleur vorm aan alle lagen die ze ziet. Al tijdens de kunst academie lag haar focus op bewustwording en spiritualiteit. Nu woont ze in een community waarbij ze haar nieuwe visie op het leven leeft. Britte heeft veel speelsheid, luistert en stelt de vragen die gesteld mogen worden op het juiste moment.

Sofie Coldenhoff is Creatief Verbinder en Natuur Vrouw. Ze heeft ervaring met het samenbrengen van mensen en het zien en verbinden van krachten. Ze woont midden in de natuur, en schrijft gedichten over mensen en het leven. Ze luistert voorbij het verhaal en verbindt woorden aan emoties en de ziel.


Een diversiteit aan ervaringen, achtergronden en specialisaties dus. Maar allemaal geloven we in het onderzoeken van een nieuwe vorm. Voorbij rollen als teacher en coach, terug naar de verbinding van mens tot mens. Kijkend en luisterend naar de wijsheid van ons lichaam. Ruimte geven aan alles wat mag ontstaan, dit met elkaar aanvoelen en een liefdevolle bedding geven aan waar het proces ons brengt. De aarde onder onze voeten en de locatie tussen de bomen zullen ons daarbij helpen.

Leer zelf te voelen - wat wil jij diep van binnen? En, wat houd je tegen om hiermee naar buiten te gaan?

Je gaat ontdekken wat je diep van binnen wilt. Niet alleen deze dag, maar ook als je weer thuis bent. We zullen waar behoefte is nazorg bieden bij dit proces. Want wij geloven dat er magie ontstaat wanneer je van binnen naar buiten durft te leven in je hedendaagse bestaan.

Als jij voelt dat deze dag bij je past kun je hier op Hipsy een kaartje kopen. Mocht je vragen hebben of zin om eerst even met een van ons te kletsen dan kan dat. Je kunt een berichtje sturen naar Sofie 0637320957.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten, samen van binnen naar buiten te gaan.

Veel liefs,

Het Team
van Binnen naar BuitenZaterdag 04 juni 2022 van 9:00 tot 18:00

BlueWoods, Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Leer zelf te voelen, wat wil je diep vanbinnen? ”

Verbinden in de ruimte van natuur. Wat binnen in ons lichaam speelt, mag naar buiten komen. Met een ademsessie, intuïtief tekenen, vuurfeest en meer…

van Binnen naar Buiten

Reviews

Yasmin Buth

van Binnen naar Buiten

Wat een super mooie dag was dit! Mijn ervaring met Van Binnen naar buiten is heel fijn. Deze vrouwen laten het even om jou draaien waardoor je op plekken komt waar je normaal niet bij komt. Het voelde erna als een hele opluchting! Zo voelt dat nu een maand later nogsteeds! Het is voor mij een nieuw pad waar ik zeker in de toekomst meer tijd en energie in wil steken. Nogmaals bedankt!

Lees meer

Laurens G

van Binnen naar Buiten

Een bijzondere dag waarbij er o.a. door ademwerk en intuïtief tekenen een reis van binnen naar buiten wordt gemaakt. De uitkomsten hebben mij verrast en zijn zeer waardevol gebleken. De dag had een goede opbouw en verliep heel organisch en natuurlijk. Alle vier de begeleiders zijn ervaren vrouwen die zorgen voor een veilige en prettige omgeving en de deelnemers liefdevol begeleiden gedurende de dag. De omgeving, het heerlijke eten en de leuke afsluiting maken deze dag compleet. Een onvergetelijke ervaring: mijn dank is groot!

Lees meer

Magdalena K

van Binnen naar Buiten

Dat was een vervullende, bijzondere mooie dag. Een dag zonder beoordelingen en verplichtingen. Ik voelde me vanaf het eerste moment toen ik de parkeerplaats opreed, hartelijk verwelkomd. Nederlandse taal is mijn moedertaal niet, maar op deze dag voel ik me gewoon thuis! Alles dankbaar Willy, Maaike, Britte en Sofie. De ademsessie, poëzie, gesprekken, muziek en intuïtieve tekenen was voor me een diepe ervaring welke alle knopen bij me ging open maken. Het sfeervolle plek, heerlijk eten en bijzondere mensen vervulden me op deze dag. Wil je even terug naar je zelf te gaan, dan kies voor BINNEN NAAR BUITEN en ontvang je alles wat je hart en geest op dat moment nodig heeft. Enige wat je moet doen is open voor t zijn. Met heel liefde en dankbaarheid, Maggie 🍊💛🍀

Lees meer

1. Kies je tickets
Kaartje Bijna uitverkocht

van Binnen naar Buiten Zaterdag 4 Juni, Camping Bluewoods Leer zelf te voelen - wat wil jij diep van binnen? En, wat houd je tegen om hiermee naar buiten te gaan?

€ 277,55
Inclusief € 0,55 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
van Binnen naar Buiten

Meer evenementen van van Binnen naar Buiten

Donderdag, 08 sep. om 19:00
Volle Maan Ademsessie
van Binnen naar Buiten
Healing Ademcirkel Full Moon
Zaterdag, 17 sep. om 09:00
van Binnen naar Buiten
van Binnen naar Buiten
De stem van binnenuit Creativiteit Adem
Maandag, 10 okt. om 19:00
Volle Maan Ademsessie
van Binnen naar Buiten
Healing Ademcirkel Full Moon

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 02 okt. om 15:00
Voorstelling: Het geluksgevoel
Eric Mijnster
De stem van binnenuit
Vrijdag, 09 sep. om 20:00
Voorstelling: Het geluksgevoel
Eric Mijnster
De stem van binnenuit
Donderdag, 01 sep. om 20:00
PLANT YOUR SEEDS! Free Embodiment Workshop
Integrated Tantra
Lichaamswerk Adem Energiewerk
Maandag, 29 aug. om 19:30
Breathwork Utrecht Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl