Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

van Binnen naar Buiten

Zaterdag 04 juni 2022 van 9:00 tot 18:00

BlueWoods, Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde, Nederland

Over dit evenement

Het is een dag waarin we samen,
Thuiskomen in de natuur.
We luisteren naar de wijsheid van ons lichaam,
Kwetsbaar, open en puur.

Wat diep van binnen in ons speelt,
Mag naar buiten komen.
We zullen met onze adem en creativiteit,
Het leven laten stromen.


Meditatie • Ademsessie • Intuïtief Tekenen • Kaartlegging • Uitwisseling Cirkel • Voedzame Lunch • Cadeautje • Vuurfeest • Nazorg


Een kleine groep van 8 deelnemers, dus unieke persoonlijke aandacht van het team. Een team van vrouwen met een grote diversiteit aan expertises:

Willy van Leeuwen is Holistisch Therapeut en Rouwexpert. Met behulp van creativiteit en intuïtie begeleidt ze mensen door een natuurlijk rouwproces. Ervaringsdeskundige in het begeleiden van mensen in verschillende fases van hun leven. Ze geeft liefdevol alle ruimte om het onderbewuste bewust te maken.

Maaike van Wordragen is Adem Coach en Energetisch Healer. Ze heeft veel ervaring in het geven en ontvangen van ademsessies. Naast haar eigen praktijk, heeft ze ook ervaring als begeleider en ademcoach op retreats. Met haar natuurlijke warmte creëert ze een gevoel van veiligheid waardoor je je kunt openen.

Britte Tegelaar is Intuïtief Kunstenaar en brengt met kleur vorm aan alle lagen die ze ziet. Al tijdens de kunst academie lag haar focus op bewustwording en spiritualiteit. Nu woont ze in een community waarbij ze haar nieuwe visie op het leven leeft. Britte heeft veel speelsheid, luistert en stelt de vragen die gesteld mogen worden op het juiste moment.

Sofie Coldenhoff is Creatief Verbinder en Natuur Vrouw. Ze heeft ervaring met het samenbrengen van mensen en het zien en verbinden van krachten. Ze woont midden in de natuur, en schrijft gedichten over mensen en het leven. Ze luistert voorbij het verhaal en verbindt woorden aan emoties en de ziel.


Een diversiteit aan ervaringen, achtergronden en specialisaties dus. Maar allemaal geloven we in het onderzoeken van een nieuwe vorm. Voorbij rollen als teacher en coach, terug naar de verbinding van mens tot mens. Kijkend en luisterend naar de wijsheid van ons lichaam. Ruimte geven aan alles wat mag ontstaan, dit met elkaar aanvoelen en een liefdevolle bedding geven aan waar het proces ons brengt. De aarde onder onze voeten en de locatie tussen de bomen zullen ons daarbij helpen.

Leer zelf te voelen - wat wil jij diep van binnen? En, wat houd je tegen om hiermee naar buiten te gaan?

Je gaat ontdekken wat je diep van binnen wilt. Niet alleen deze dag, maar ook als je weer thuis bent. We zullen waar behoefte is nazorg bieden bij dit proces. Want wij geloven dat er magie ontstaat wanneer je van binnen naar buiten durft te leven in je hedendaagse bestaan.

Als jij voelt dat deze dag bij je past kun je hier op Hipsy een kaartje kopen. Mocht je vragen hebben of zin om eerst even met een van ons te kletsen dan kan dat. Je kunt een berichtje sturen naar Sofie 0637320957.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten, samen van binnen naar buiten te gaan.

Veel liefs,

Het Team
van Binnen naar Buiten



Zaterdag 04 juni 2022 van 9:00 tot 18:00

BlueWoods, Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde, Nederland

Over de organisatie

“Duik in de diepte. Het onderbewuste bewust. Waardoor het leven zal stromen.”

In de Yurt komen lichaamswerk, systemisch werk, creativiteit en natuur samen. Ik ben ook kunstenaar en maak intuïtief gedichten tijdens de sessies.

Reviews

Ingrid

Yurt Retreat l De diepte in met energie & lichaamswerk..

Wat 'n bijzondere ervaring was deze dag in de Yurt. Fijne yoga nidra, waar ik heel diep in kon gaan, door haar mooie woorden. Zo dankbaar daarvoor 🙏. De reiki die ze geeft, stuurde de energie precies naar de juiste plaatsen. Mooie inzichten gekregen en het persoonlijke gedicht wat ze maakte is perfect omschreven hoe ik me voelde. Deze dag voelde warm en veilig dankzij dit mooie mens...dank je wel Soof 🙏

Lees meer

Tess Magilse

Yurt Retreat l De diepte in met energie & lichaamswerk..

Wat een fijne dag was het bij Sofie in haar mooie Yurt! Sofie is een lieve en vooral ook wijze jongedame. Ze omarmt je met haar zachtheid en laat je je erg welkom voelen. Je bent goed zoals je bent en mag er zijn. Tijdens de medidaties heb ik heldere inzichten gekregen waarmee ik verder kan op mijn pad. De ademtechnieken, medidaties, de aandacht en warmte, heerlijke lunch en als slot een fantastich persoonlijk gedicht, dit alles maakte het voor mij tot een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Dank Sofie en Harte groet, Tess

Lees meer

Anne Schrama

filo-Soof-isch Natuur Retreat … in een Yurt 🌞

Geweldig!!! Wat een lieve dame is Sophie, die heel goed weet wat ze doet. Ze is heel kundig en professioneel en weet waar ze over praat. Een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Deze dame staat in haar kracht en gaat nog mooie dingen doen!! Ook namens de andere dames, Jolanda, Iris en Hilke, een grote dank je wel voor deze bijzondere ervaring 💜 Heel veel liefs Anne

Lees meer

van Binnen naar Buiten

Meer evenementen van de natuur filo-Soof

Zondag, 12 mei. om 10:00
Zen Cirkel: Meditatief naar binnen, creatief naar buiten.
de natuur filo-Soof
Hartsverbinding Creativiteit 1-Dags retraite
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
filo-Soof-isch Natuur Retreat … in een Yurt 🌞
de natuur filo-Soof
De stem van binnenuit Healing Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 01 mei. om 17:30
Bend & Breathe
Ramon Kinkel Breathwork
Yoga Ademwerk Adem
Zondag, 12 mei. om 10:30
Ode aan de Yoni MOEDERDAG Special
Maartje Derks
Creativiteit Verbinding Moeder-dochter
Zondag, 21 apr. om 11:00
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer: DJ Sefrijn & Verbonden ademsessie
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer
Adem Ecstatic Dance Gatherings
Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl