Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Geannuleerd: Divine Union - Zomerretraite

Vrijdag 17 juni 2022 van 9:30 tot 12:00

't Zonnehuis, Beekbergerweg 25, 7371 EV Loenen, Nederland

Over dit evenement

☆De eeuwige dans tussen de zon en de maan☆


De goddelijke belichaming van de zon en de maan, het yin en yang, het donker en licht in jou en mij, zoals dit in iedereen te vinden is.
Het samenbrengen en bekrachtigen van het vrouwelijke en het mannelijke in onszelf.
Balans is wat we zoeken, waardoor er eenheid ontstaat en een gevoel van bliss en genieten aangewakkerd kunnen worden in ons. De vereniging en overvloed die de zomer en de natuur in deze tijd van het jaar zo prachtig vertegenwoordigen.


Divine union retreat gaat over het uitbalanceren van onze mannelijke en vrouwelijke energie, het belichamen en op aarde brengen van onze spiritualiteit om zo naar een gevoel van eenheid te komen.
We maken contact met de heiligheid in onszelf en alles om ons heen via elementen vanuit Tantra, Yoga en Sjamanisme.
Je kunt een deep dive verwachten in jezelf ondersteunt door een groep van gelijkgestemde mensen.
We maken een ingang naar onszelf en de ander via ceremonies, rituelen, workshops, yoga en dans. Hierbij duiken we in Tempel-tradities waarin we mannen en vrouwen 1 middag apart nemen en volledig in hun oorspronkelijke kracht brengen. In de avond komen man en vrouw weer samen tijdens een ritueel, om het heilige huwelijk van mannelijke bewustzijns- & daadkracht energie en de vrouwelijke gevoels- & creatiekracht te vieren en te eren.
We kijken wat deze masculine- & feminine energieën betekenen in ons zelf en hoe we hiermee in balans komen.


Deze dagen staan in het teken van de nieuwe wereld waarin we volop mogen genieten, expressie geven aan onze ware gevoelens en de harmonie opzoeken in alles in onszelf en om ons heen.
De heerlijke luxe locatie hoort daar ook bij, waar we heerlijk verzorgd worden met eten en al onze zintuigen laten prikkelen.
Plezier en genieten verhogen onze frequenties en sluiten helemaal aan op de natuur in onszelf en om ons heen.


Heb jij de behoefte om even uit jouw dagelijkse omstandigheden te stappen en je te laten meenemen in een magische reis naar balans in jezelf?
Dit retreat is geheel verzorgd, inclusief overnachtingen op een prachtige plek & eten.
Helemaal ontvangen, jezelf verwennen door je te laten meenemen in deze reis naar binnen.


Heb je al iets van ervaring op bewustzijnsgebied zoals, yoga, meditatie, vrije dans of andere workshops of trainingen?
Dan nodigen wij, Marc & Toermalijn, jou graag uit op deze fantastische reis en beantwoorden wij graag eventuele vragen voor jou die op mochten komen. Wij vinden het allebei belangrijk dat wat wij aanbieden aansluit op waar jij nu staat in je leven en ook behoefte aan hebt. (We bieden een korte belafspraak aan om hierin af te stemmen en in te ondersteunen)

Je bent welkom, in al je kleuren!


☆De Locatie:
We verblijven bij de Paulushoef in Son, dichtbij Eindhoven. Een mooie verzorgde plek dichtbij de natuur en van alle nodige luxe en gemakken voorzien.
Een plek om onze innerlijke rust optimaal te kunnen voelen!
Voor meer info over de locatie kun je kijken op de website:
https://www.paulushoef.nl/


☆Programma retraite☆


☆Dag 1
❀Aankomst - thee en lekkers
❀Ochtend: Openingsceremonie en lichaamswerk
❀Lunch
❀Middag: Innerlijke reis - Overvloed & Levensvreugde
❀Diner
❀Avond: Mantra zingen

☆Dag 2
❀Ontbijt
❀Ochtend: Stilte ochtend & wandeling in het bos
❀Lunch
❀Middag deel 1: Aparte mannen- en vrouwenworkshop
❀Middag deel 2: Divine Union - ceremonie
❀Diner
❀Avond: Sacred Union Celebration

☆Dag 3
❀Ontbijt
❀Ochtend: Yin Yoga & Klankreis
❀Lunch
❀Middag: Tantrische verbindingsworkshop
❀Diner
❀Avond: Sluitingsceremonie - Ritueel



☆PRAKTISCHE INFO☆


☆Tickets☆

Voor dit retreat proberen we een man/vrouw balans te behouden voor bepaalde workshops en rituelen. Identificeer jij je als genderneutraal dan kun je kiezen tussen een zon- en maanticket en neem je een van deze rollen aan gedurende dit retreat. Er is plek voor 12 deelnemers.
Ook hebben we een optie om te kamperen in een tent. Hierbij krijg je een deel korting. Heb je interesse voor deze optie, mail ons dan even voor de info. Mail staat onderaan.

Het retreat is all inclusive. D.w.z. overnachting, ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes voor alle dagen.

Wil je gebruik maken van een 1-persoonskamer ipv 2-persoonkamer?
Kan je deze boeken voor een extra bijdrage van 40,- Dit bedrag betaal je dan later bij.
Deze kamers zijn beperkt beschikbaar.

❀Early Bird Zon(man) 490,-
❀Early Bird Maan(vrouw) 490,-
❀Early Zon & Maan(koppel) 950,-

❀Normal Bird Zon(man) 520,-
❀Normal Bird Maan(vrouw) 520,-
❀Normal Zon & Maan(koppel) 990,-

❀Late Bird Zon(man) 550,-
❀Late Bird Maan(vrouw) 550,-
❀Late Zon & Maan(koppel) 1050,-

Bemachtig hier jouw ticket naar een week vol zinderend genieten!
https://hipsy.nl/shop/3156-divine-union-zomerretraite



☆Zelf meenemen☆

Aanwezig zijn dekens, kussens, matjes en beddengoed.
Voor de Divine Union ceremonie op dag 2 vragen we de vrouwen om rode kleding mee te nemen en de mannen witte kleding. Dit komt vanuit de (witte)tantra traditie en draagt bij aan een prachtig beeld voor de beleving van de ceremonie.
In de infomail volgt nog meer informatie over spullen die je zelf mee kunt nemen.

☆Catering & dieetwensen☆
Heb je specifieke dieetwensen, geef deze dan z.s.m. aan ons door, dan kunnen proberen dit bij onze kok aan te geven zodat er rekening mee kan worden gehouden. We kunnen echter niet beloven dat alle dieetwensen haalbaar zijn, maar we doen ons best!

En dan nog...
Goed om te weten is dat dit retreat wordt beleefd zonder verdovende- of geestverruimende middelen.
We leven deze dagen op de Natural High ;)


Dit retreat wordt (mede)mogelijk gemaakt door een samenwerking met Toermalijn Yoga & Health, Healing Harmony & Mandira Utrecht.


We ontmoeten je graag voor deze mooie samenkomst.
Heb je vragen of opmerkingen, mail ons dan gerust.
info@mandira-utrecht.nl of toermalijnpeters@gmail.com
Ook zijn we bereikbaar via telefoon op 06 302 456 45

Met een lachende groet,

Toermalijn & Marc

*********

☆Annuleringsvoorwaarden☆
Na aankoop van tickets liggen eventuele risico’s m.b.t. annulering van deelname bij de deelnemer zelf. Refund is hierbij niet mogelijk. Wel kunnen wij uitzonderlijke gevallen kijken of wij een tegoed bieden voor een vergelijkbaar evenement. Bij annulering van deelname verzoeken we in eerste instantie de deelnemer zelf het ticket aan te bieden in het evenement(of in eigen kringen) voor overname. Bij uitzonderlijke gevallen kan er contact worden opgenomen met Mandira via info@mandira-utrecht.nl

☆COVID19☆
Bij fysieke klachten die passen bij het Corona-virus vragen we je om hierbij niet deel te nemen aan de groep om eventuele besmetting te voorkomen.
Verder laten we de verantwoordelijkheid m.b.t. behoefte aan afstand etc bij deelnemers zelf.


Over Toermalijn Yoga & Health
Toermalijn is een echte verbinder en haalt graag in jou naar boven wat je gelukkig maakt. Ze laat je in contact komen met jezelf, middels een breed pakket aan tools en oefeningen om tot je diepere kern te komen en vanuit je ware essentie te kunnen gaan leven.
Ze werkt veel vanuit de zachte kracht, waarin kwetsbaarheid en gevoelens er helemaal mogen zijn. Deze yin- energie werkt helend op het actieve, gestructureerde yang waar de maatschappij zich in bevindt. Presteren lijkt het ultieme doel te zijn geworden, terwijl je daarmee in feite verder verwijderd raakt van jezelf.
Terug je lijf in: waar je ‘zijns- kracht’ huist. Dat is waar zij voor staat en ook zelf een hele weg in afgelegd heeft tijdens haar leven.
Op haar eigen weg naar heling en transformatie, zijn er vele levenservaringen, opleidingen en trainingen voorbij gekomen die haar gevormd hebben en de wijsheid en kennis hebben gegeven om hier ook anderen mee te helpen.
Yoga, de Traditionele Chinese geneeskunde en Tantra zijn haar favoriete spirituele leren die haar leven veranderd hebben en daar dan ook graag mee werkt. Aangevuld met een vleugje Sjamanisme, familieopstellingen, non violent communication, the Work- methodiek van Byron Katie, Cranio sacraal therapie en lichaamswerk, helpt ze mensen graag op het pad van bewustwording en spirituele groei.
Naast workshops & retraites, kun je via haar praktijk Toermalijn yoga & health terecht voor: yogalessen, voedingsconsulent, coaching, helende lichaamsbehandelingen en familieopstellingen.


☆Over Mandira Utrecht
Mandira Utrecht is centrum voor bewustwording en spirituele genootschap die ruimte biedt voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.
Mandira bevindt zich in een monumentaal pand gelegen aan de Maliebaan in Utrecht en biedt haar ruimte voor bijeenkomsten gericht op bewustwording en spiritualiteit.
Meer info (en statuten) vind je op www.mandira-utrecht.nl


Vrijdag 17 juni 2022 van 9:30 tot 12:00

't Zonnehuis, Beekbergerweg 25, 7371 EV Loenen, Nederland

Over de organisatie

“You only have to Be, to join us 🙏🏼”

Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling

Reviews

Nathalie Niehof

Voorjaars Ligconcert | met klankschalen, gong en mantra zingen

Enorm genoten. De geluiden, de stemmen en de sfeer waren echt buitengewoon. Ik en mijn vriendin gaan zeker nog een keer.

Lees meer

Ellen Hazebroek

Voorjaars Ligconcert | met klankschalen, gong en mantra zingen

Tweede keer dat ik hier bij mocht zijn. Wat een fijne sfeer en heerlijk om ook samen mantra's te zingen. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Hella Clement

Voorjaars Ligconcert | met klankschalen, gong en mantra zingen

Het was een unieke ervaring, eerst moeilijk om mijn hoofd leeg te maken. De combinatie v.d Mantra en de klankschalen intense belevenis. Geniet nog na x

Lees meer

Geannuleerd: Divine Union - Zomerretraite

Meer evenementen van Mandira

Vrijdag, 26 apr. om 18:45
Yin Yoga & Kirtan
Mandira
Yoga Kirtan Mantra zingen
Zondag, 28 apr. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra met focus op rust en ontspanning
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie
Zondag, 05 mei. om 19:30
Tandava | Bewegingsmeditatie
Mandira
Sensuele Dans Dansmeditatie Vrije Dans
Zaterdag, 11 mei. om 19:00
Mantra's zingen
MIKA Yoga hub
Mantra zingen Kirtan Zangcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 22 apr. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
Play Utrecht
Tantra Aanraking Playfulness
Woensdag, 24 apr. om 19:30
Conscious Single Night
Open hart kracht
Tantra Dansen in verbinding Authentic Relating
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl