Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

9D ademwerk Thema The full reset with 🎧

Sunday 24 December 2023 van 12:00 tot 14:30

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Verrijk je Leven met 9D Ademreizen: De Magie van Samengestelde Ingrediënten. (De ademreis is in het engels)

Welkom in de bijzondere wereld van 9D Ademreizen, een unieke reiservaring samengesteld uit een boeiende mix van elementen die zorgen voor een diepgaande transformatie.

Deze reis bestaat uit:
* 9D multidimensionaal geluid,
*SomaBreathework,
*coaching
*solfège frequenties
*432 Hz, binaurale beats
*sochronale hersengolven
*subliminale hypnotische affirmaties en muziek van wereldklasse om een ​​holistische reis te creëren.
* DE REIS IS IN HET ENGELS

1. Innerlijke Rust en Evenwicht met 9D Multidimensionaal Geluid:
Laat je meevoeren door het 9D multidimensionaal geluid, dat je helpt om innerlijke rust te vinden en je beweeglijk in evenwicht te brengen. Dit leidt tot stressvermindering en diepe ontspanning.

2. Diepgaande Transformatie met SomaBreathework:
SomaBreathework, een ademhalingstechniek die deel uitmaakt van deze reis, optimaliseert je ademhaling en verbetering van de zuurstofopname in je lichaam. Dit draagt ​​bij aan een krachtige en emotionele genezing, een gezamenlijke fundamentele transformatie.

3. Persoonlijke Begeleiding en Coaching:
Tijdens de reis ontvang je deskundige coaching om je te ondersteunen in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit helpt je om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

4. Verhoogd Bewustzijn met Solfège Frequenties:
Solfège frequenties worden gebruikt om je bewustzijn te verhogen en toegang te krijgen tot diepere inzichten en wijsheid.

5. Harmonie en Balans met 432 Hz Muziek:
De muziek, afgestemd op 432 Hz, belangrijke interne harmonie en balans, waardoor je in een staat van flow kunt geven.

6. Gebalanceerde hersenen met binaurale beats:
Binaurale beats zijn geluidsgolven die, wanneer ze via hoofdtelefoons worden beluisterd, een bepaald frequentieverschil tussen beide oren creëren. Dit verschil in frequentie kan helpen bij het synchroniseren van de hersengolven in beide hersenhelften, wat kan bijdragen aan een gebalanceerde mentale toestand en geestelijke gezondheid.

7. Verbeterde Focus met Isochronale Hersengolven:
Isochronale hersengolven ondersteunen je bij het verbeteren van je concentratie en interne focus, wat resulteert in onnodige doelverwezenlijking.

8. Zelfontdekking en Groei met Subliminale Hypnotische Affirmaties:
Subliminale hypnotische affirmaties werken op het onderbewustzijn om grotendeels de negatieve gedachten te vervangen door positieve, stimulerende gedachten en overtuigingen.

9. Versterking van de Ervaring met Muziek van Wereldklasse:
De reis wordt ondersteund door muziek van wereldklasse, wat de enorme ervaring verdiept en versterkt.

Voor wie is het?

Deze ervaring is bij uitstek geschikt voor degenen die zich uitgeput en vermoeid voelen door de druk van het leven, klaar om zich in te zetten voor het proces van het revitaliseren van hun bestaan ​​voor een nieuw begin. Het dient als een toevluchtsoord voor degenen die worstelen met de lasten van gebeurtenissen uit het verleden, negatieve gevoelens, zelfkritiek of oordeel jegens anderen. Het biedt een pad om een ​​diepere betekenis en richting in het leven te ontdekken en vergroot de kans om de verbinding met hun ware zelf te herontdekken en nieuw leven in te blazen.

Samenvatting over de reis.

Doe uw veiligheidsgordel om en bereid u voor op de Volledige Systeemreset, een somatische ademervaring die speciaal is gebouwd om u te helpen bij het beheersen van het loslaten. Deze allesomvattende ervaring bevrijdt je uit de klauwen van het verleden, waarbij zowel de fysieke als de psychologische lasten die ongemak veroorzaken, worden weggenomen. Door de centrale thema's acceptatie, dankbaarheid, zelfvertrouwen en moed met elkaar te verweven, wordt een krachtige persoonlijke wedergeboorte bevorderd. Je gooit de zwaarte van oude programmering van je af en creëert ruimte voor emotionele veerkracht, innerlijke rust en hernieuwd evenwicht. Deze revitaliserende reis fungeert als een hoeksteen voor duurzame groei en herstel en versterkt de opkomst van je ware zelf. Verwelkom diepgewortelde vrijheid en vergroot uw bestaan ​​met hernieuwde intentie en grenzeloos potentieel.

Gemeenschappelijke resultaten:

*Breek met uitputting: ervaar een diepgaande bevrijding terwijl je jezelf losmaakt van de vermoeidheid uit het verleden en de lasten loslaat die je hebben afgeremd.

*Ontlading van fysieke en emotionele spanningen: Haal zowel fysieke als emotionele lasten weg, waardoor een gevoel van opgewektheid en troost ontstaat.

*Koesteren van vergeving, zelfcompassie en acceptatie: cultiveer een vriendelijke en verzorgende relatie met jezelf en anderen, waarbij je vergeving en acceptatie gebruikt als katalysatoren van transformatie.

*Veerkracht en emotionele gelijkmoedigheid: Bevorder innerlijke kracht en veerkracht, waardoor u met meer gemak en emotioneel evenwicht door de golven van het leven kunt zeilen.

*Vrede en hersteld evenwicht: Duik in een diep gevoel van sereniteit en innerlijke stabiliteit, waardoor de harmonie in uw persoonlijke sfeer en relaties wordt hersteld.

*Energetische zelfverjonging: Omarm individuele groei en empowerment terwijl je ontspant en verjongt, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor nieuwe kansen en een meer bevredigende levensreis.

Wie is DjezzManon...

DjezzManon belichaamt de kunst van innerlijke harmonie en welzijn, en zij is een gids op het spirituele pad. Met een fundamentele passie voor Kundalini yoga, meditatie, healing, affirmaties, coaching, ademwerk en Reiki, deelt zij haar wijsheid en compassie om anderen te helpen op hun reis naar persoonlijke groei en transformatie.

Kundalini Yoga en Meditatie : DjezzManon is een ervaren beoefenaar en leraar van Kundalini yoga, een krachtige discipline die zich richt op het ontwaken van de interne energie en het waardevolle van de eenheid tussen lichaam en geest. Haar diepgaand inzicht in meditatie en ademwerk helpt haar studenten om diepe innerlijke vrede en helderheid te vinden.

Healing en Reiki : Als bekwame healer werkt DjezzManon met Reiki-energie en andere helende methoden om energetische blokkades te verwijderen en het welzijn te herstellen. Haar feitelijke en intuïtieve aanpak genezen op fysiek, praktisch en spiritueel niveau.

Affirmaties en Coaching : DjezzManon is gegarandeerd aan het begeleiden van bij anderen van negatieve overtuigingen en het cultiveren van positieve veranderingen in hun leven. Als coach en mentor biedt zij waardevolle inzichten en ondersteuning op de weg naar zelfontdekking en groei.

Ademwerk : DjezzManon begrijpt de kracht van de adem als een brug tussen lichaam en geest. Ze leert haar cliënten hoe ze ademwerk kunnen gebruiken om stress te verminderen, emotionele balans te herstellen en diepe innerlijke roest te bereiken.

De missie van DjezzManon is om anderen te inspireren om innerlijke rust en harmonie te vinden. Haar begeleiding en lessen zijn een bron van inspiratie voor degenen die hun innerlijke kracht willen activeren en de schoonheid van hun authentieke zelf willen omarmen.

Als je op zoek bent naar een ervaren gids op je reis naar persoonlijke groei en welzijn, dan is DjezzManon de stralende ster die je zal leiden op jouw pad naar innerlijke harmonie.

Meer informatie: djezzmanon.nl

Sunday 24 December 2023 van 12:00 tot 14:30

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“De Sparkel Specialist geeft jou weer kleur aan je leven!”

Het is een plek waar je door verschillende elementen te gebruiken snel in een staat van bewustzijn komt. En jou licht weer kan schijnen.

Reviews

Mark Houtveen

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

Is de vorm belangrijk of de diepte van de beleving? Of allebei!? Doordat we die zaterdag 9 maart 2024 te Tongeren ons eerst gelaafd hebben aan de bewegingen en het verduren van de Kundalini ontstond er tijdens het ademwerk een verdieping die je kunt omschrijven, die ik omschrijf als onherroepelijk en onontkoombaar. Veiligheid is van belang, Vertrouwen. Aandacht. Elementen die Djezz door haar aanwezigheid en haar begeleiding ons heeft geschonken. Waarmee het aan ons was om met de intenties die we mochten uitspreken de innerlijke reis van 9d breathwork te bereizen. Voor mij een wonderschone reis waarin er allerlei beelden voorbijkwamen over momenten welke zo’n duidelijke invloed hebben gehad op mijn pad naar bewustzijn en diepere lagen naar mijn ziel en zielenidentiteit. Waarin het vertrouwen in het leven dat alles zich aandient in een goddelijke timing nog weer een extra boost heeft gekregen voor mij. En wat is het fijn geweest dat de energie van Djezz en de mede deelneemsters er in die ruimte aanwezig was. De geruststellende (reiki) handen van Djezz die mij weerom de aarde deden mogen voelen tijdens deze ademreis die van alles in beweging deed zetten in mij. Het bewustzijn van mij als waarnemer van mijn eigen waarnemingen was continu aanwezig. Echter het onontkoombare aan deze reis is dat de adem onherroepelijk ergens een ander ritme krijgt en ik mee wilde in een avontuur. Het onherroepelijke en onontkoombare is ook aanwezig in het gegeven dat deze reis mij bracht naar vele lagen van mijn bewustzijn of ik dat nu zou ‘willen’ of niet. En dat de 9(D) ingrediënten als guided coaching, de lagen van muziek, de frequenties, het ademwerk, het therapeutische, de affirmaties, hoe dan ook in mij opgenomen werden en ik erdoor aangeraakt werd. Dank dear Djezz voor een wonderschone ervaring en jouw geruststellende en energieke handopleggingen, jouw energie en daadkracht. Met liefdevolle intenties, Mark

Lees meer

Sylvia Carlens

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

9D ademwerk: wat een ervaring! We gingen diep en het was ongelooflijk intens maar dankzij de veilige omgeving en warme begeleiding van Djezzmanon was dit een helende belevenis om nooit te vergeten. Beseffen dat (kundalini)yoga, meditatie en diep ademen zo een ongelooflijke impact kunnen hebben op je fysieke en mentale welzijn hebben me gebracht waar ik nu ben. Na jaren pijn en vertwijfeling of ik ooit nog vrij zou kunnen bewegen ben ik dankbaar dat ik op deze helende journey ben terecht gekomen. Ik kan dit ademwerk iedereen aanbevelen… vooral bij Djezz! Wat een warme, lieve, open, enthousiaste dame. Spijtig dat ik in het verre België woon…Anders zag ze me meer dan een keer per week! ☺️😍❤️🧘🏻‍♀️🙏

Lees meer

Marijke Schoefs

🎧 9D ademwerk Thema: Letting go and moving on met kundaliniyoga

Het was een heel intense beleving voor mij, de combinatie met Kundalini yoga was super, een fijne, intense kriya onder fantastische begeleiding om je door de lastige lange stukken heen te helpen... De ademreis was super, ik heb veel gevoeld, koud, rusteloos, frustratie, verdriet (niet alleen van mij) en heb dat allemaal kunnen uitschreeuwen, daarna kwam er een heerlijk warm, tintelend gevoel van rust & energie, ik voelde me veilig om er helemaal in mee te gaan en los te laten en diep te gaan, dankjewel voor deze super begeleiding en het gevoel van veiligheid

Lees meer

9D ademwerk Thema The full reset with 🎧

Meer evenementen van DjezzManon

Tuesday, 30 Jul. om 18:00
🎧9D ademreis & Reiki Back to your roots
DjezzManon
Ademwerk Reiki Meditatie
Saturday, 28 Sep. om 12:00
🎧9D ademjourney The Awakening met healing reiki hands
DjezzManon
Lichaamswerk Ademwerk Healing

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 25 Jul. om 19:00
Ademcirkel - met Niels en Anika - Adem Opleiding september
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Sunday, 11 Aug. om 15:00
YIN yoga XL - Jan Kraayenoord
Jetenzo
Yoga Lichaamsbewustzijn Ademwerk
Friday, 20 Sep. om 10:30
Transformatieweekend Hechting&Verbinding
Sterk in je Basis
Meerdaagse retraites Familieopstellingen Lichaamswerk
Sunday, 28 Jul. om 16:00
Quantum Healing Workshop - Past Life Regression & Heart Opening
Conscious Evolution
Healing Meditatie Past Life Regression
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl