Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

9D ademwerk Thema stress and anxiety with 🎧

Friday 08 December 2023 van 19:00 tot 21:30

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Verrijk je Leven met 9D Ademreizen: De Magie van Samengestelde Ingrediënten ( de ademreis is in het engels)

Welkom in de bijzondere wereld van 9D Ademreizen, een unieke reiservaring samengesteld uit een boeiende mix van elementen die zorgen voor een diepgaande transformatie.

Deze reis bestaat uit:
* 9D multidimensionaal geluid,
*SomaBreathework,
*coaching
*solfège frequenties
*432 Hz, binaurale beats
*sochronale hersengolven
*subliminale hypnotische affirmaties en muziek van wereldklasse om een ​​holistische reis te creëren.
* DE REIS IS IN HET ENGELS

1. Innerlijke Rust en Evenwicht met 9D Multidimensionaal Geluid:
Laat je meevoeren door het 9D multidimensionaal geluid, dat je helpt om innerlijke rust te vinden en je beweeglijk in evenwicht te brengen. Dit leidt tot stressvermindering en diepe ontspanning.

2. Diepgaande Transformatie met SomaBreathework:
SomaBreathework, een ademhalingstechniek die deel uitmaakt van deze reis, optimaliseert je ademhaling en verbetering van de zuurstofopname in je lichaam. Dit draagt ​​bij aan een krachtige en emotionele genezing, een gezamenlijke fundamentele transformatie.

3. Persoonlijke Begeleiding en Coaching:
Tijdens de reis ontvang je deskundige coaching om je te ondersteunen in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit helpt je om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

4. Verhoogd Bewustzijn met Solfège Frequenties:
Solfège frequenties worden gebruikt om je bewustzijn te verhogen en toegang te krijgen tot diepere inzichten en wijsheid.

5. Harmonie en Balans met 432 Hz Muziek:
De muziek, afgestemd op 432 Hz, belangrijke interne harmonie en balans, waardoor je in een staat van flow kunt geven.

6. Gebalanceerde hersenen met binaurale beats:
Binaurale beats zijn geluidsgolven die, wanneer ze via hoofdtelefoons worden beluisterd, een bepaald frequentieverschil tussen beide oren creëren. Dit verschil in frequentie kan helpen bij het synchroniseren van de hersengolven in beide hersenhelften, wat kan bijdragen aan een gebalanceerde mentale toestand en geestelijke gezondheid.

7. Verbeterde Focus met Isochronale Hersengolven:
Isochronale hersengolven ondersteunen je bij het verbeteren van je concentratie en interne focus, wat resulteert in onnodige doelverwezenlijking.

8. Zelfontdekking en Groei met Subliminale Hypnotische Affirmaties:
Subliminale hypnotische affirmaties werken op het onderbewustzijn om grotendeels de negatieve gedacht te vervangen door positieve, stimulerende gedachten en overtuigingen.

9. Versterking van de Ervaring met Muziek van Wereldklasse:
De reis wordt ondersteund door muziek van wereldklasse, wat de enorme ervaring verdiept en versterkt.

Voor wie is het?

Deze ervaring is perfect afgestemd op mensen die worstelen met stress en angst. Het is een optimale eerste reis voor mensen met contra-indicaties of voor mensen die willen integreren na een intensievere somatische reis. Dit biedt een zachte ontsnapping aan angst en introduceert rust en evenwicht. Door deel te nemen kunnen deelnemers zich ontspannen in het rijk van ademwerk, waardoor een rustgevende verbinding met hun innerlijke rust wordt bevorderd.

Samenvatting van de reis:

Zet je schrap en bereid je voor op het Stress Relief Sojourn, een gerichte ademervaring die zorgvuldig is samengesteld om je naar serene rust te leiden. Deze reis navigeert je door de ruige wateren van angst en bevrijdt je van de strakke greep van de dagelijkse spanningen. Door diepe buikademhaling, coherente ademhaling, box-ademhaling en de 4:2:6-methode te combineren, combineert het een harmonieus ritme van ontspanningstechnieken. En voor een vleugje verkwikking zorgt de oneindige ademhalingstechniek voor een subtiele activering, waardoor u op zachte wijze het gevoel kunt verkennen dat uw systeem energie krijgt. Gecentreerd rond de thema's kalmte, gecentreerdheid, helderheid en sereniteit, bevordert deze expeditie een diepgaand persoonlijk toevluchtsoord. Je zult het gewicht van de opgebouwde stress kwijtraken en plaats maken voor mentale helderheid, vredige rust en een verjongd evenwicht. Deze rustgevende reis dient als basis voor voortdurend mentaal welzijn en veerkracht, en versterkt de onthulling van je kalmste zelf. Omarm de omhelzing van rust en verrijk uw leven met een hernieuwd gevoel van vrede en grenzeloze rust.

Gemeenschappelijke resultaten:

*Verlichting van overweldiging: Ervaar een diepe kalmte terwijl u afstand neemt van de druk van het dagelijks leven, waardoor de stressoren worden verlicht die u gespannen hebben gehouden.

*Het loslaten van mentale spanningen: Los zowel mentale als fysieke angsten op en luid een golf van opluchting en rustgevend gemak in.

*Cultivatie van kalmte, helderheid en sereniteit: Ontwikkel een vredige en heldere relatie met jezelf en je omgeving, waarbij je momenten van rust gebruikt als opstap naar een sereen bestaan.

*Stabiliteit en mentaal evenwicht: Zorg voor een innerlijke kalmte en mentale stabiliteit en bereid je voor om de uitdagingen van het leven helder en evenwichtig aan te kunnen gaan.

*Rust en hersteld evenwicht: Dompel jezelf onder in een diep gevoel van vrede en welzijn, en breng evenwicht in zowel geest als ziel.

*Gerevitaliseerd gevoel van vrede: verwelkom een ​​hernieuwd gevoel van innerlijke rust en ontspanning, wat de weg vrijmaakt voor een leven vol gemak en harmonieus bestaan.

Wie is DjezzManon...

DjezzManon belichaamt de kunst van innerlijke harmonie en welzijn, en zij is een gids op het spirituele pad. Met een fundamentele passie voor Kundalini yoga, meditatie, healing, affirmaties, coaching, ademwerk en Reiki, deelt zij haar wijsheid en compassie om anderen te helpen op hun reis naar persoonlijke groei en transformatie.

Kundalini Yoga en Meditatie : DjezzManon is een ervaren beoefenaar en leraar van Kundalini yoga, een krachtige discipline die zich richt op het ontwaken van de interne energie en het waardevolle van de eenheid tussen lichaam en geest. Haar diepgaand inzicht in meditatie en ademwerk helpt haar studenten om diepe innerlijke vrede en helderheid te vinden.

Healing en Reiki : Als bekwame healer werkt DjezzManon met Reiki-energie en andere helende methoden om energetische blokkades te verwijderen en het welzijn te herstellen. Haar feitelijke en intuïtieve aanpak genezen op fysiek, praktisch en spiritueel niveau.

Affirmaties en Coaching : DjezzManon is gegarandeerd aan het begeleiden van bij anderen van negatieve overtuigingen en het cultiveren van positieve veranderingen in hun leven. Als coach en mentor biedt zij waardevolle inzichten en ondersteuning op de weg naar zelfontdekking en groei.

Ademwerk : DjezzManon begrijpt de kracht van de adem als een brug tussen lichaam en geest. Ze leert haar cliënten hoe ze ademwerk kunnen gebruiken om stress te verminderen, emotionele balans te herstellen en diepe innerlijke roest te bereiken.

De missie van DjezzManon is om anderen te inspireren om innerlijke rust en harmonie te vinden. Haar begeleiding en lessen zijn een bron van inspiratie voor degenen die hun innerlijke kracht willen activeren en de schoonheid van hun authentieke zelf willen omarmen.

Als je op zoek bent naar een ervaren gids op je reis naar persoonlijke groei en welzijn, dan is DjezzManon de stralende ster die je zal leiden op jouw pad naar innerlijke harmonie.

Meer informatie: djezzmanon.nl

Friday 08 December 2023 van 19:00 tot 21:30

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“De Sparkel Specialist geeft jou weer kleur aan je leven!”

Het is een plek waar je door verschillende elementen te gebruiken snel in een staat van bewustzijn komt. En jou licht weer kan schijnen.

1. Choose your tickets
9D ademwerk Thema stress and anxiety

€ 60,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
9D ademwerk Thema stress and anxiety with 🎧

Meer evenementen van DjezzManon

Saturday, 02 Dec. om 12:00
9D ademwerk Thema letting go with 🎧
DjezzManon
Ademwerk Lichaamswerk Healing
Saturday, 02 Dec. om 12:00
4 =3 Aanbieding 9D ademreizen 🎧
DjezzManon
Healing Ademwerk Lichaamswerk
Saturday, 16 Dec. om 12:00
9D ademwerk Thema Trancending fear with 🎧
DjezzManon
Ademwerk Lichaamswerk Healing
Sunday, 24 Dec. om 12:00
9D ademwerk Thema The full reset with 🎧
DjezzManon
Ademwerk Lichaamswerk Healing

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 03 Dec. om 10:00
Bezielde Body Boost - thema Vertragen en meebewegen
Bezielde Body Boost
Lichaamswerk Playfulness Vrije Dans
Sunday, 10 Dec. om 18:00
Past Life Regression Workshop with Blue Lotus Tea
Conscious Evolution
Healing Meditatie Past Life Regression
Sunday, 07 Jan. om 12:45
Tantra Workshop | Love & Forgiveness
Mandira
Tantra Healing Therapie
Saturday, 23 Dec. om 09:00
One-Day Immersion: Winter Solstice Ceremony
Tales of Bodyverse
Ademwerk Embodiment Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl