Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Roy Wenting - Next Level You

Donderdag 23 juni 2022 van 19:30 tot 21:30

LOFT STUDIO DELFT, Schieweg 15, Z1, 2627 AN Delft, Netherlands

Over dit evenement

In Next Level You leer je je bewustzijnsniveau en energie frequentie structureel te verhogen. Albert Einstein zei: “Problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde bewustzijnsniveau waar ze zijn ontstaan”. De sleutel naar de oplossing ligt dus veranderen van bewustzijn, jouw interne energie frequentie. Deze Master Class leert je, net zoals je de knop van een transistorradio kunt draaien naar de gewenste frequentie, hoe je met de juiste tools en technieken op jouw innerlijke golflengte van rust, ruimte en vrijheid afstemt.

In Next Level You kijk je mee in de pannen van Roy Wenting’s eigen innerlijke evolutieproces. Je leert hoe je lastige ingrediënten als onrust, stress en mentale ruis door interne kooktechnieken transformeert naar rust, energie en helderheid. Met deze Master Class ontrafel je niet alleen je eigen interne hindernissen en blokkades, je gaat ook actief met ze aan de slag. Transformatieve yoga en adem technieken en reflectie tools om echt en diepgaand te transformeren en jouw bewustzijnsfrequentie structureel te verhogen.

Roy ondersteunde in de afgelopen 6 jaar zo’n 2.000 personen en professionals in hun persoonlijke innerlijke evolutie bij organisaties zoals RTL, Openbaar Ministerie, Engie, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Otis, Lightyear enz.. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische ashrams, kloosters en yoga scholen, onderging zelf zo’n 6.000 uur aan transformatief werk en deelt zijn inspiratie, inzichten en technieken nu met personen en organisaties. Roy is auteur van Next Level You boek (verschijnt november 2022) en ontwikkelaar van de Next Level You app.

https://roywenting.com

Donderdag 23 juni 2022 van 19:30 tot 21:30

LOFT STUDIO DELFT, Schieweg 15, Z1, 2627 AN Delft, Netherlands

Over de organisatie

“'Prachtige locatie, warm ontvangst!'”

In de oude fabriek heb ik een fijne warme plek gecreëerd. Op de agenda staan vaak mooie lezingen, ademcirkels, ecstatic dance middagen en ander moois.

Reviews

Suzanne Van der Hoorn

Lezing: Ancient Mysteries & Energies

Ik vond de lezing van Ard Pisa echt fantastisch! Wat hij verteld is zo vernieuwend, waardevol en geeft je echt een andere kijk op het leven. Hij brengt het ook op een wijze dat je drie uur lang aan zn lippen hangt. Er zit een geweldige structuur in het verhaal met spannende clifhangers. Ik kan alleen maar zeggen, als je openstaat voor een andere kijk op onze geschiedenis, ga hier heen!

Lees meer

Sandra Van den Bulk

SHINE YOUR LIGHT

Mooie avond in een inspirerende omgeving 🌸

Lees meer

Roy Wenting - Next Level You

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 08 apr. om 19:00
Lezing: Inleiding in de Germaanse Geneeskunde
Flowmotion Energy Center
Lezing Germaanse Geneeskunde Gezondheid
Vrijdag, 29 mrt. om 20:00
De terugkeer van Time Bender - boekpresentatie - Tijn Touber
Op Hodenpijl
Lezing Boekpresentatie
Vrijdag, 29 mrt. om 19:00
(Online) ToeSchouwing (met Eva Driessen)
sven signe
Lezing Satsang Spirituele ontwikkeling
Zondag, 02 jun. om 13:30
Lezing Geboorte-imprints ~ Bert Cools
Vie Sage
Healing Bewustzijnsontwikkeling Lezing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl