Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Love in Motion 'Inspire' Oorspronkelijk Potentieel

Saturday 03 February 2024 van 10:00 tot 16:00

Mariakapel Coudewater, Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen, Nederland

Over dit evenement

“Oorspronkelijk Potentieel"

We blijven graag in verwondering delen en onderzoeken, zodat we ons steeds meer gaan herinneren wie we ten diepste zijn en kunnen leven vanuit ons oorspronkelijk potentieel.
Het derde deel van Love in Motion Inspire brengt ons terug naar onze kindheid en de opvoeding en het onderwijs dat wij hebben genoten en de invloed daarvan op ons huidige leven. In het medicijnwiel de plek van het Zuid-Oosten. Op deze dag delen Marloes Vis van Heemst (onderwijskundige en hoopverlener) en Chris Muller (Opvoedkundige volgens Aware Parenting) hun kennis en wijsheid met ons en vooral dat wat hen inspireert in hun werk rondom opvoeding en onderwijs.

'Hoopverlener' Marloes Vis van Heemst laat zien dat het ook anders kan. Haar achtergrond als organisatiewetenschapper helpt bij het nadenken over onze complexe leefwereld. Helder zien wat er is, maakt duidelijk dat er meer keuzes te maken zijn dan we op het eerste gezicht denken. Zij schreef de afgelopen drie jaar, drie boeken. Waarvan de laatste samen met Ruud van Middelaar over de toekomst van het onderwijs ‘Een oase voor ontwikkeling’.
Mijn passie
Mijn passie is laten zien dat het ook anders kan en daarmee de ruimte voor anderen vergroten. Ik neem de uitdaging aan om voorbij beklemmende systemen te bewegen naar een wereld waar liefde voor controle gaat.
Wat ik deze dag kom brengen
Ik wil delen wat er nodig is om oases voor ontwikkeling te kunnen creëren. Vertraagde tijd in gedeelde ruimte waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen in alles wat ze zijn.
Je kunt je afvragen of scholen wel nodig zijn. Ik denk in deze tijd zeker. En wel omdat ze een plek kunnen bieden waar kinderen, zonder de voortrazende gekte van de wereld waar we nu in leven, zich zelf kunnen zijn en hun eigen potentieel kunnen ontwikkelen. Om van jongs af aan die dingen te leren waar wij zelf misschien wel nooit de kans voor kregen.
Dit vraagt iets van ons volwassenen. De tijd is nu hier om voorbij te gaan aan het juk van het sociale regelsysteem en het almaar voldoen aan verwachtingen. Spannend? Misschien wel. Maar ook heel leuk, want wie leert omgaan met onzekerheid krijgt weer ruimte om te SPELEN!


Opvoedkundige Chris Muller gelooft in dromen en authentiek je eigen pad volgen. Haar passie is volwassenen te verbinden met kinderen en met het (gewonde) kind in henzelf, zodat ze allen in verbinding met hun authentieke kern staan. Ze helpt ouders en professionals om de omgang met een kind meer vreugdevol, licht en liefdevol te maken. Door mensen op geheel eigen wijze mee te nemen op een pad vol inzichten en praktische kennis, groeit het vermogen bij ouders en professionals om op zichzelf en kinderen te vertrouwen, in plaats van op trucjes, controle en systemen. Ze begeleid volwassenen om speelsheid terug te brengen in de omgang met kinderen. Ze helpt ouders en professionals vrij te breken uit eigen patronen, pijn van de eigen kindertijd en oude gewoonten om zo in dieper contact te staan met zichzelf (hun eigen gevoel, behoeften en grenzen) en kinderen. Omgang met kinderen wordt zo gaandeweg niet langer bepaald door ideeën hoe het moet zijn, maatschappelijke concepten of perfectie. Ze weet als geen ander hoe ze ouders en professionals op een liefdevolle manier wakker kan schudden uit de gevangenis van schuldgevoelens, twijfels en angst. Hierdoor worden zowel voor volwassenen als kinderen de dagelijkse omgang simpelweg veel leuker en gemakkelijker en is er meer ruimte om samen te genieten.

Chris is psycholoog (MSc), counsellor & coach in de Transactionele Analyse (BTA) en regio coordinator Nederland voor het Aware Parenting Instituut van Aletha Solter, PhD. In haar werk respecteert ze de integriteit van kind en van volwassene. Ze creëert een menselijke omgeving zonder oordeel, waarin de ander uitgedaagd en uitgerust wordt om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken en toe te voegen aan de toolset in de omgang met kinderen. Ze informeert, ondersteunt en empowered ouders.Programma:
Ontvangst/ opening
2 lezingen
Q&A met de sprekers
Pauze
2 workshops
Intuïtief pianoconcert Lisette van de Pavoordt
Afsluiting

In de ochtend geven Marloes en Chris beide een lezing over hun werk en de bezieling en inspiratie die zij hierin vinden.
In de middag geven zij ieder een workshop om hetgeen zij vertellen ook werkelijk aan den lijve te kunnen ervaren.

Lisette van Pavoordt geeft hierna een prachtig intuïtief concert op de antieke vleugel middenin de kapel. Een mooie wijze om hetgeen is aangeraakt gedurende de dag te verwerken en integreren.

Saturday 03 February 2024 van 10:00 tot 16:00

Mariakapel Coudewater, Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Het is onze missie om tijd en ruimte voor jou te creëren, zodat jij kunt landen in een veld van

Reviews

Tanja Wubben

Dance of the Archetypes

Wauw, wat een kado was deze dag! Zo mooi om door de archetypes heen te dansen, ze teruggespiegeld te krijgen van een ander. Te helen, te laten stromen, te ervaren!

Lees meer

Lea De Jong

Dance of the Archetypes

Dit was een dag met gouden rand en een en al licht! Wat een verdieping en hernieuwde kracht mocht ik ervaren. Heel verrassend hoeveel heling er ontstond in de verbindingen met de verschillende archetype’s. Ik voel me naderhand intens verbonden en verankerd in mijn vrouwelijkheid. Hart gedragen door Corine en Esther op een fantastische plek!

Lees meer

Etoile Du Long

Dance of the Archetypes

Een hele bijzondere dag waarin ik alle facetten van het vrouw zijn diep heb mogen ervaren en ben thuis gekomen bij mezelf. Ook een hele fijne verbinding met de andere vrouwen en hele fijne begeleiding van Corrie en Esther.

Lees meer

1. Choose your tickets
Love In Motion 'Inspire' Easy Ticket

Tickets voor mensen met een kleine beurs voor wie het anders onmogelijk was geweest te komen. Een geheel verzorgde dag inclusief thee en water. Lunch kan tegen gereduceerd tarief gegeten worden bij vegetarisch en biologisch Restaurant Leefgoed waar een uitgebreid buffet staat. Ook kun je zelf je lunchpakket meenemen.

€ 88,80
Including € 0,80 service fee
Vegetarisch Lunch buffet

Op 100 meter van de kapel vind je restaurant Leefgoed. Hier wordt een uitgebreid biologisch en vegetarisch lunch buffet klaargezet met soep, salades, tapenades en brood.

€ 16,80
Including € 0,80 service fee
Love in Motion 'Inspire' Common Ticket

Een geheel verzorgde dag inclusief thee en water. Lunch kan tegen gereduceerd tarief gegeten worden bij vegetarisch en biologisch Restaurant Leefgoed waar een uitgebreid buffet staat. Ook kun je zelf je lunchpakket meenemen.

€ 98,80
Including € 0,80 service fee
Love in Motion 'Inspire' Abundance tickets

Deze tickets helpen het mogelijk maken dat mensen met een minder groot budget ook naar deze dag kunnen komen. Een geheel verzorgde dag inclusief thee en water. Lunch kan tegen gereduceerd tarief gegeten worden bij vegetarisch en biologisch Restaurant Leefgoed waar een uitgebreid buffet staat. Ook kun je zelf je lunchpakket meenemen.

€ 108,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Love in Motion 'Inspire' Oorspronkelijk Potentieel

Meer evenementen van Esther Landa -Love in Motion-

Saturday, 09 Dec. om 19:00
Transformatietheater met Camie Bonger
Esther Landa -Love in Motion-
Theater Persoonlijke ontwikkeling Live muziek
Sunday, 10 Dec. om 13:30
LOVE IN MOTION Conscious Dance in de Mariakapel met DJ Kingston Hi-Fi
Esther Landa -Love in Motion-
Ecstatic Dance Conscious Dance Live muziek
Friday, 15 Dec. om 09:30
Dance of the Spirit Animals
Esther Landa -Love in Motion-
Dansopstelling Systeemopstellingen Shamanic dance
Friday, 22 Dec. om 19:00
Boekceremonie "Als je Ziel thuis wil komen"
Esther Landa -Love in Motion-
Boekpresentatie Cacao ceremonie Live muziek

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 23 Feb. om 09:00
Be the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling
Friday, 26 Jan. om 10:00
Workshop voor ouders: zo geef je seksuele voorlichting aan je kind.
Vrouwencirkel Utrecht
Persoonlijke ontwikkeling Bewust Ouderschap Liefde
Thursday, 21 Dec. om 16:30
Winterwende feest
LOFT Retreats
Persoonlijke ontwikkeling
Wednesday, 29 Nov. om 19:30
Lezing Peter Toonen : Huidige tijdsgewricht volgens de Maya kalenders
Light Spirit Events
Bewustzijnsontwikkeling Lezing Presentatie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl