Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Klank & ademreis (women only)

Friday 03 November 2023 van 19:15 tot 21:30

Tilburg, Nederland

Over dit evenement

Een combinatie van soundhealing en trauma release breathwork.

Klank en geluid zijn overal, altijd. Bewust of onbewust. Je kunt je er niet aan onttrekken. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek op het werk, een passerende auto, het kabbelen van water of gekwetter van een vogel.

Wanneer wij klanken waarnemen, doen we dit hoofdzakelijk met onze oren. Het bijzondere aan een klankschaalervaring is de combinatie van twee zintuigen die bij het aanslaan van een klankschaal tegelijk worden geprikkeld, namelijk het horen van de klanken en het voelen van de trilling.

​Als we dit laatste naar het niveau van cellen verplaatsen, is de eenvoudigste manier om cellen in het lichaam aan te spreken door midden van trilling. Trilling van buitenaf veroorzaakt het meetrillen of resoneren van cellen. Doordat cellen van levende wezens zo direct reageren op muziek en klanken, is het mogelijk dat er veranderingen of transformaties optreden als deze cellen gaan resoneren met bepaalde klanken.

​Trillingen van een klankschaal werken in op lichaam, geest en ziel van de mens en spreken zodoende de subtielere en fijnstoffelijke energieën aan. Door de klanktrillingen volgt er in feite een massage van alle lichaamscellen. Dit komt omdat deze een voor ons natuurlijke interval hebben, harmonieus. Er zijn namelijk meerdere hoofdtonen te horen. Op deze manier worden hersenstromen gekalmeerd.

Op plaatsen waar een blokkade (bijv. door angst) zit, waardoor de levensenergie niet optimaal kan stromen of een klacht aanwezig is, kunnen cellen weer gaan stromen. Het maakt de cellen weer los, om deze vervolgens te ordenen en in balans te brengen. Sommige blokkades hebben hoge heldere klanken nodig, andere meer lagere donkere klanken.

​TRB®
Trauma release breathwork (TRB®) is een verzamelnaam voor een aantal krachtige vormen van ademwerk. Al deze vormen van ademwerk hebben één gemeenschappelijk doel, namelijk het bevrijden van de ademhaling, en daardoor je trauma en opgeslagen energie en tremoren.

Waarom gebruiken we verschillende vormen van ademwerk?

We gaan er vanuit dat ieder mens verschillend is, daarom gebruiken we ook verschillende methoden of combinaties daarvan, die steeds op de karakterstructuur van iemand wordt afgestemd. Dit geeft de mogelijkheid om voor iedereen waarmee we werken het juiste traject te bieden. Waardoor meer rust, helderheid, stabiliteit en vrijheid in iemand leven kan ontstaan.

​Doordat trauma zich vastzet in het lichaam, kun je praten wat je wil, echter los je daarmee het in het lichaam vastgezette trauma niet op, de blokkades die in het lichaam zijn ontstaan, verdwijnen daardoor niet. En precies dat is waar TRB® je bij kan helpen.

​Liefs,
Carola & Kelly 🪷

Meer info op www.magicofjoy.nl

Er is ruimte voor max 8 deelnemers

Friday 03 November 2023 van 19:15 tot 21:30

Tilburg, Nederland

Over de organisatie

“As above, so below. As whitin, so without. As the universe, so the soul ”

Magic of Joy gespecialiseerd transformatief coachen, reiki, BRTT & TRB, regressie, vrouwencirkels, plantmedicijn ceremonies en retraites

Reviews

Sabrina

Blue Lotus Cacaoceremonie

wat ontzettend fijn en tof in al zijn subtiliteit en kracht...ontzettend voor herhaling vatbaar. liefst wekelijks....!!

Lees meer

Eva Verbree

Reconnect to your Soul retreat

Wat een geweldige retreat heb ik weer mogen ervaren. In het verleden als eens naar andere retreats en ceremonies geweest, georganiseerd door onder andere Carola, daardoor wist ik dat ik met deze aan het goede adres was. De samenwerken tussen Carola en Rens is ongekend, ze vullen elkaar super goed aan en zonder al teveel woorden weten ze precies wat nodig is op het juiste moment. Is toch altijd weer een verrassing welke mensen je treft maar ik voelde me direct op mn gemak waardoor ik snel mn ervaringen en gevoelens kon delen zonder mij belemmerd te voelen. Ik heb een mooie chocobliss mogen ervaren en heb weer diepe lagen weten door te gaan met de BRTT , TRB en regressie sessies. Ook hebben we een ijsbad training gekregen van Bastiaan. Nooit gedacht dat ik, als koukleum, dit zo geweldig zou vinden. Dat ik er bij thuiskomst gelijk er zelf een heb aangeschaft en dit nu in mn dagelijkse routine heb gepland. Een met al een geweldige retreat gehad met prachtige positieve uitwerkingen. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart. Tot snel! Liefs, Eva

Lees meer

Maarten Alkema

Reconnect to your Soul retreat

Na een zeer drukke periode was ik toe aan een paar dagen voor mijzelf. Zonder mij zelf al te veel te hebben verdiept in wat mij te wachten stond sprak het mij erg aan en heb ik mij opgegeven voor dit retreat. Bij aankomst op de prachtige locatie van wonder Woods werden we hartelijk ontvangen door onze begeleiders Carola en Rens, dit voelde meteen goed en gaf mij het gevoel dat er wat moois stond te gebeuren. Voor aanvang van de verschillende ceremonies en oefeningen werd er een vertrouwde veilige sfeer gecreëerd wat ons ruimte gaf om echt de diepte in te gaan. De begeleiding tijdens de sessies was zeer professioneel. Na de sessies was er ruimte op je ervaring te bespreken en werden er handvaten aangereikt waar we zelf weer mee verder konden. Wat ik vooral heel bijzonder vond is de band die Carola en Rens in zo'n korte tijd weten te creëren en het gevoel dat ze geven alsof je ze al jaren kent. Ik kan dan ook niks anders zeggen dan dat ik een paar heerlijke dagen heb gehad en dat ik niet kan wachten op mijn volgende mannen retreat “Back to Nature”

Lees meer

Klank & ademreis (women only)

Meer evenementen van Magic of Joy

Saturday, 09 Dec. om 10:00
One day retreat by CaYa: Sacred Reunion of the Elements
Magic of Joy
1-Dags retraite Kundalini activatie Ijsbad
Friday, 22 Dec. om 19:30
End of the year Blue lotus Cacaoceremonie
Magic of Joy
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Ademcirkel
Saturday, 23 Dec. om 09:30
Klank & ademreis (women only)
Magic of Joy
Soundhealing Ademcirkel Ademwerk
Sunday, 07 Jan. om 14:30
Klank & ademreis SPECIAL
Magic of Joy
Soundhealing Cacao ceremonie Ademcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 16 Dec. om 19:15
Concert met Kelsey Kluijtmans en Wout Dingemans, Maria Kapel Rosmalen
Kelsey Kluijtmans
Concert Mantra zingen Soundhealing
Saturday, 23 Dec. om 09:00
One-Day Immersion: Winter Solstice Ceremony
Tales of Bodyverse
Ademwerk Embodiment Plantmedicijn
Sunday, 14 Jan. om 14:00
Winter retreat
Praktijk Statera
Meditatie Yoga Soundhealing
Saturday, 30 Dec. om 10:00
One Day Retreat - Mind Flow
Anneloes van den Hurk
Vrouwen workshops Meditatie Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl